Zvezdina uprava ne zna kud udara... Sreća pa je dugogodišnji šampion u prilično lošem stanju i sam, a Vojvodina će vjerovatno tradicionalno da se rastavi sa igrom i timom, negdje polovinom sezone, pa Zvezda može da razmišlja o visokom plasmanu, inače bi to bio samo vlažni san. Ladno su se neki iz uprave raspitivali i za Nikolu Antića...
Mozzartsport Ništa loše u tome - dečko je potencijal, perspektivan, mladi reprezentativac, bla, bla, samo što je lijevi bek, gdje već imamo dvojicu igrača, a na desnom nijednog... I ko tu s kim seksualno opšti, meni više nije jasno... Dovedu jednog napadača, on se povrijedi, onda se odigraju evropski mečevi, ispadne se iz Evrope, pa se dovedu još dvojica, a u međuvremenu se isproziva Dauda za nezalaganje, nezainteresovanost, do te mjere da se išlo na neku orkestriranu hajku na momka, istvoremeno se nedodirljivom kapitenu pišu patetične ode i hvalospjevi, kako nije zaslužio da mu se zviždi, iako je zaslužio i zvižduke i nogu u dupe. Onda prodaja Daude postane izvjesna, dođu neki Turci sa ponudom, odjednom se i Džaja inati, ne da ga sad Turcima, pa nek' imamo i 6 napadača. Tradicionalno se guraju priče o talentovanim klincima koji ne dobijaju šansu, pa mali od Radmila ispade vanserisjki talenat, iako se na utakmicama uglavnom isticao velikim šabanluokm, više nego talentom i tako dalje i tako dalje... Kratko i jasno, Džaji je možda interes Zvezde na prvom mjestu, ali on ne zna da opstaje u ovakvom stanju stvar, što bratija iz klape Kokeza, Tončev itekako zna i koristi. Čović je na mjestu, uradio je što je mogao, ali onog trenutka kad su njegove ideje gurnute pod tepih, djeluje mi kao da je digao ruke u fazonu "radite onda sami kako znate, živo me zabole".