banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 10:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Avg 2013, 10:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
skeva je napisao:
Nisam gledao, kakvi smo bili?

Silovali smo ih 30 razlike,ali posto je to ukrajina,ne znaci nista.Ovaj put nas je isao sut poprilicno.Katic fenomenalan.Nedovic isto dobar.Ali opet kazem to je samo ukrajina,sa ekipama koje igraju bolju odbranu nece sve ici tako glatko.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ми смо опуштено први на овом првенству. Ови силни откази су само због кладионице.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Harvester se vratio jaci nego ikad :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
ima neko stream za utakmicu protiv svenaca?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Кад је то? Кад играмо сљедећу?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
dobili 25 razlike, bravo momci, dobra igra

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ne izgleda ovo loše. Ako Ukrajina nije mjerodavna, onda Slovenija jeste. Mada pripremne utakmice i ne znače puno. Kalinić mi se počeo sviđati.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 21:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Srbiji - Trofej Beograda.

Prikačeni fajlovi:
srbija slovenija.JPG
srbija slovenija.JPG [ 64.19 KiB | Pogledano 503 puta ]
Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobra igra. Nedovic izdominirao, Krstic standardno, Rasko takodje, Bjelica ima mnogo slobode sto je odlicno, Markovic dobar kao i Kalinic koji ce sigurno biti ucesnik EPa, Krstic junior solidan. Veceras Bogdan i Stimac losi, Andjusic klasika, nije se vratio uopste u igru posle male minutaze u Partizanu, dok Mitrovic kao i Dangubic nisu mnogo igrali pa se ne mogu ocijeniti.

Sta se da zapaziti, imacemo problema braniti brze igrace na krilnom centru, ali tu imamo dobar potencijal na niskom postu sa tandemom Katic-Krstic i njihovim rotacijama na 4-5. Imamo odlican ofanzivni skok, ali i malo problema u defanzivnom (ne mnogo), procenti suta su ok, igra u tranziciji odlicna i mislim da cemo to forsirati sto je vise moguce.
Sztra protiv Rusije cemo dodatno da vidimo na cemu smo.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Teodosić
Marković
Nedović
Bogdanović
Anđušić
Lučić
Kalinić
Bjelica
???
Štimac
Raško Katić
Krstić

Za jednog igrača će biti borba, možda Krstića povede ili čak Gagića

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Још кад је Бјелица експлодирао током сезоне знао сам да су нам довољни он, Теодосић и Крстић за лагано прво мјесто. Не видим која репрезентација то може да брани. Ако се Теодосић не опорави, онда ће бити проблема ако у финалу будемо играли с Русима.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja sam impresioniran sinoćnjom predstavom, a treba voditi računa da nisu igrali Lučić i Teodosić, koji će, ako Bog da, biti sigurni putnici na EP, sa njima Srbija može biti samo još jača. Nedović me oduševio. Ne toliko, brzom promjenom i prvim korakom, za šta se već znalo, koliko kontrolom lopte i onome što je pružio na mjestu pleja. Odlične racionalne odluke, pravovremena dodavanja i bez srljanja. Na sve to moram reći i da je popravio šut i to drastično. Sad mu ruka izgleda puno mekše pri izbačaju, a do prije dvije sezone, imao je kastrofalnu mehaniku. Čas ukoči ruku, pa prebrzo izbaci loptu, pa šutira sa zadrškom. U jednoj utakmici, mijenjao je šut po 3-4 puta. Mislio sam da nikad od njega neće biti igrač za poziciju pleja, a da će ostati bek koji raspolaže samo ulazom i ničim više. Drago mi je da me je demantovao...
Od ostalih odlična partija Markovića, vrlo staloženo i racionalno u napadu, bez budalastih zalijetanja u odbrani, biće odličan bekap Teodosiću, ako Bog da da se ovaj oporavi. Bjelica standardno dobar, slutim da će biti jedna od prvih opcija u napadu, Katić sjajan. Nisam odavno vidio da neko igrački eksplodira poslije 30-te godine. On odaje utisak da će biti još bolji naredne sezone.

Problem je pogubljenost bekova. Bogdanović još nije reprezentativni nivo i dosta se gubi u napadačkim kretnjama, a Anđušić... Dečko je blago govoreći, spletom okolnosti na reprezentativnom spisku. Nedović je sigurno prva opcija na dvojci, a prva alternativa Bogdanović. Anđušić ide na EP, samo zato što se Duda neće usuditi na na takmičenje vodi samo 4 beka, ukoliko se i oporavi Teodosić. Bjelica vrlo lako može na poziciju jedan, ali to će biti prinudno rješenje, a rupu na krilnim pozicijama, popuniće ko zna ko...

Inače mi se sviđa intenzitet odbrane, odlično se kreću i biraju dobra rješenja kod blokova. Visoki igrači odlično osjećaju, kad bek ne može da probije blok i iskaču pravovremeno, a treba istaći da sa druge strane nije neka grupa anonimusa, već Slovenija sa Goranom Dragićem i sasvim respektabilnom bekovskom linijom. U napadu ima par odličnih akcija, sviđa mi se strpljenje kod pasova. Lopta fino kruži, dok se ne stvori višak, a sve to pravovremeno i sa dosta sigurnosti.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Јој да нам је било каква четворка уз Бјелицу, неко од ових што неће да играју. Били би још већа сила. Овако ће вјероватно на позицији 4 бити ротација типа Катић. Контам да би на позицију 4 могли Митровић или Гагић због недостатка исте.

Требало је Јанковића звати кад већ нема кога.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ко неће да игра, а ко је стварно повријеђен?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja bih dodao još nešto za sinoćnju utakmicu, mada nije vezano za Srbiju direktno...
Nevjerovatno je koliko se Maljković unazadio kao trener. Doduše, nije se on toliko unazadio, koliko je zapao u vremenu kada je sa Limožom osvajao Evropu, dosadnom i nazadnom košarkom (koju neki danas krste kao kontrolisanu), sa usporavanjem protivničkog napada i potpunom imporvizacijom u napadu (čitaj: krljanje u odbrani, a u napadu šta se uradi). Sinoć se sve svelo na Dragića i Nahbara, koji bi valjda trebali da imaju slobodu u napadu, ali kod Bože njih dvojica igraju šta im padne na pamet, a ostatak spoljne linije takođe gruva odakle i kako stigne. Tako sa osam metara pljusne i Prepelič, pa Murić, Zoran Dragić, pa Lorbek, što je previše, ma koliko ta spoljna linija izgledala dobro. Globalno gledano, tri ljevaka u bekovskoj liniji (oba Dragića, Lakovič), pa Prepelič, Blažič, Joksa, Nahbar i Domen Lorbek. Zvuči zastrašujuće, ali u napadu igraju kao grupa basketaša... Nisam stekao utisak da imaju išta osmišljeno od akcija, već stvarno improvizuju do besvijesti. Nahbar je komično neupotrebljen, za takvog igrača. Sve poene postiže, sam sebi kreirajući pozicije za šut. Goran Dragić lomi i probija prvu liniju, ali puno zavisi od njega. Ako se on odsiječe, većina visokih igrača je neupotrebljiva, jer nema ko da im asistira...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 10:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nikola Kalinic je jos jedna u nizu gresaka mog kluba..
Jos na turniru Korac u BL je pokazao kapacitet, steta bas jos odlazak u radnicki kod mute. Steta sto nije otisao cak i kod Duleta da napravi igraca od njega...

I mene brine cetvorka, jer nam rivali imaju tu bas jake posebno BiH sa Mirzom...Nadam se da ce se Lucic oporaviti jer je on jako zahvalan @prljav@ igrac (u pozitivnom smislu, zna udariti ima sportsku drskost)

Utisak veceri igra sa dva centra gdje Rasko ploditelj i Krle trpaju rivala sa poludistance...Takodje mali Krstic koji sajba tricu bez imalo pardona...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Veliki plus je ta situaciji sa Krsticem i Katicem u petorci, kada spustaju cetvorku na niski post (nije bitno ko je igra), onda u toj situacijicentri protivnickog tima MORAJU pomagati jedan drugom jer kad ostane 1 na 1 sa Krsticem ili Katicem igrac manjih gabarita mora napraviti faul ili primiti kos, nerijetko i jedno i drugo. U tom slucaju jedan od nase dvojice se izvlace na 5 metara odakle imaju odlican sut i pogadjaju u visokim procentima i tu nastaje veliki problem za druge reprezentacije. :)
Sto se tice Kalinica, izgleda da je momak kompletan igrac, ima sve (nista sad spektakularno) i moze pomoci, odusevio me je jer je bio anonimus u sustini.
I da, kad ste vec spomenuli Nahbara, on da ima dvije krstene akcije u reprezentaciji kreirane za njega trpao bi bez po muke 20 do 25 poena po utakmici. Duda da ima Dragica i Nahbara u ekipi plus ove nase bili bi prvi favoriti prvenstva bez konkurencije :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko god je dobro u napadu Raško i Krle, toliko će odbrana trpiti.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Naravno ako rival bude imao pokretljivu cetvorku ili cak laynu peticu koja moze da pripali trojku...
Jebes Nahbara on ide samo ulijevo ne znam sto su ga onoliko pustali...Da ima ruku stoji, ali se moze zaustaviti

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nego strucnjaci sta kazete za Raskove laktove :)
slovenci se pola utakmice zale na sikiricu i njegove stare kosti :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]