banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Avg 2013, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
samo ne znam sa cime, odnosno sa kime, možemo da stignemo ovu prednost. pogotovo što sa ovakvom odbranom moramo bar jedan gol primiti. e jebeno cernomorec, sesti tim ukrajinske lige, obicna boranija nas odvali ni kriv ni dužan, onako rutinski sa pola gasa. al šta ces kad smo mi veci levati, sad smo u rangu te gruzije, baltickih zemalja, možda ako nam je dan onda bjeloruskih, jermenskih i azerbejdzanskih ekipa. možemo jos pasti, imaju malta, san marino, luksemburg,

do juce nisam pogledoa ni jednu pripremnu ni ove dve protiv estonaca, i svi mi govorili: pametno, jos bolje..., al ne znam koji me kurac natjera da gledam ono juce. savicevic i ninkovic kao nesto, ostalo nula.
pecnika kao veliko pojacanja moram da izdvojim. šta je ono, jebalo te sunce!? malo vise trci i malo je brzi od milijasa, covjek ima stomačinu, podrigao u vratu. cini mi se kao bucko, a profesionalni fudbaler. uradi "lažnjak" kod one prilike, "super brzi bicikl" prije toga umalo ne slomi i svoju i protivnikovu nogu... u cudu sam...

štoperi prezeleni. sad se samo bojim da omega ne dobije crveni u revansu u 16. minutu, kakvog smo raspoloženja. martinovica i ne znam posteno. uigrani ne mogu biti, pogotovo što je trener na probi govorio da je omega nespreman

al opet ne bih bio budala kad sad ne bi potpisao da cemo proci

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2013, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Erazmo Roterdamski je napisao:
Valjda će ove novajlije biti bolje.

Nema nacina da se uigraju. To je proces koji se radi u sezonu-dvije.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2013, 10:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.zurnal.rs/2013/08/06/iznenad ... index.html
Stvarno ne znam koga izvesti na teren. Možda ovom malo i treba dati šansu.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2013, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja glupog teksta, gospode Bože. Nisam bolje ni očekivao, s obzirom koje su novine u pitanju...
Kao rješenje je da se šansa da Mihajloviću, onom istom što je protiv opasnih i agresivnih islandskih štopera u pet minuta napravio dva prekršaja za žute kartone. On je dakle u boljoj formi od Daude, Pečnik je potrošio kredite već u dvije utakmice, a kapitenu se mora dodijeliti malo bolja uloga, bliže golu, to jest, da se pronađe modus igre, po kojoj bi se kapiten kretao i trčao, manje od minimuma.
A Aca Kovačević, koji i ovako trči za sebe i kapitena, morao bi da se jelte, potrudi još malo više, po potrebi, ne bi bilo zgoreg da trčanjem defanzivno pokriva komplet vezni red, a nakon što kapiten ispusti dušu i ostatke Marlbora, već nakon 10 minuta igre, taj dječkić bi ostatak meča, morao da trčkara i do kapitena i donosi mu flašicu sa vodom, kako bi dotični sačuvao snagu za neki moćan udarac ka golu... Pečnik je potrošio kredit, za dvije utakmica, a je..ni apiten sa platom od 30000 evra i radijusom kretanja 30 cm, nije istrošio taj kredit, iako tako igra već drugu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2013, 14:18 
Bič božji
Bič božji

Buraz, teško je naći rješenje. Koga uopšte staviti gore? Ko će zabiti ta dva gola?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2013, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Север распродат, очекује се око 40.000 Делија у четвртак!

Улазница за северну трибину више нема у продаји, место на јужној трибини је 300 динара, на источној 400 и западној 600. Благајна ће бити отворена у среду од 10 до 17 часова, а на дан утакмице до 20,30.

Постала је традиција да Звездиним утакмицама у трећем или четвртом квалификационом колу Лиге Европе сведочи око 40.000 навијач

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2013, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Buraz, teško je naći rješenje. Koga uopšte staviti gore? Ko će zabiti ta dva gola?

Mislim da je veće pitanje "kako ne primiti gol". Ovima se u prvih 20 minuta na Marakani mogu dati i tri komada, jer neće znati gdje se nalaze, kao ni većina ostalih ekipa, ali kad se ohlade metnuće nam bar jedan. Valjda može ovaj Martinović igrati... ako ne bude igrao nijedan od nova tri štopera, neka se gone svi zajedno u nešto :confused4:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2013, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ko će zabiti ta dva gola?

Касалица након Нинковићевог соло продора и Печник из неког крљања након корнера.

Шта кажу на РСБ људи који прате тренинге, јесу уигравали Мартиновића са неким (Омегом или једном од ове двојеце младића)? Јер на конференцији за штампу прије пар дана Зоран Спортски Директор рекао да је Мартиновић сјајан био на медицинском прегледу, тотално спреман.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2013, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa to, mozemo mi dati 2 gola ne bi to trebao biti toliki problem, samo da ne primimo.. Valjda ce Martinovic igrati.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2013, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
4:0 lagano...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2013, 01:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
shoole je napisao:

Касалица након Нинковићевог соло продора и Печник из неког крљања након корнера.

Шта кажу на РСБ људи који прате тренинге, јесу уигравали Мартиновића са неким (Омегом или једном од ове двојеце младића)? Јер на конференцији за штампу прије пар дана Зоран Спортски Директор рекао да је Мартиновић сјајан био на медицинском прегледу, тотално спреман.

Nisu mogli prepoznati, mozda je bio Omega a mozda Lazic 8) . De bolan, kako god, nema odbrane bez trcanja na sredini, a njega necemo imati ako alkoholicar bude u ekipi...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2013, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Biće još skidanja kapitenskih traka kako mi se čini! :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2013, 08:25 
Bič božji
Bič božji

shoole je napisao:

Dobro. Prolazimo rutinski. 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2013, 08:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja ne pamtim da je zvezda nadoknadila 2 gola razlike ni kad je bila 50 puta jača nego sad...ovo je samo novinarsko napucavanje atmosfere.

sportski je nadati se i pokušati,ali šanse za prolaz su mizerne.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2013, 10:05 
Bič božji
Bič božji

Tačno je to što kažeš, ali ja bih se nadao da nam i Mančester dolazi sa dva gola prednsoti.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2013, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije bitno hoćemo li uspjeti ili ne. Svi smo svjesni situacije u klubovima!
Bitno je da Marakana bude puna!

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2013, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Schlager je napisao:
ja ne pamtim da je zvezda nadoknadila 2 gola razlike ni kad je bila 50 puta jača nego sad...ovo je samo novinarsko napucavanje atmosfere.

sportski je nadati se i pokušati,ali šanse za prolaz su mizerne.

Kako bolan? A Dinamo Tbilisi od prije četiri godine? Sa najvećim igračkim i trenerskim, a bogami i funkcionerskim prevarama u istoriji kluba. Menadžment Lukić i Adžić, na klupi Pižon, a u timu Guma, Blažić, Drogba Lekić, kapiten Psiho, "Ni sam ne znam otkud ja u Zvezdi" Cvetković, Savio, "golman" Pavlović i kompanija... Kad se to dogodilo, ja sam počeo da vjerujem da je na Marakani apsolutno sve moguće. Od najvećih katastrofa, do epskih pobjeda, tako da sam apsolutno ubijeđen da sutra Zvezda može do trijumfa i prolaza, ali za tako nešto potrebno je više stvari. Potreban je trener od autoriteta i znanja, da Milijaša konačno zakuca na klupu, dok se ne dovede u red (čitaj:dok ga ne prodaju u Kinu ili Azerbejdžan). Da mjesto u špicu zauzme Dauda, koji je apsolutna klasa od igrača, za sve Zvezdine napadače, ali dečko nema sa kim da igra. Imputira mu se konstantno taj manjak zalaganja, a lično bi i mene bolila ona stvar, kad vidim da se na krilo guraju Kasalica i Pečnik, koji to nisu ni u snu, kad je uprava nesposobna da dovede normalne štopere, kao i kad vidim da je glavni kreator i kapiten, igrač fizički ispod nivoa rekreativca, koji dušu ispušta u 15-om minutu meča, usporava igru, carini loptu i čeka priliku da dune dug pas, ka napadačkoj liniji, u nadi da će lopta pasti pred Kasalicu pod adekvatnim uglom, kako se ovaj ne bi dugo mučio sa prijemom, kao što je obično slučaj, ili se nadajući da se na Daudu neće nakačiti oba protivnička štopera, znajući da je upravo on jedina prava opasnost po gol. Dauda je igrač koji prati igru, kreće se po liniji odbrane i čeka pas u prazan prostor. Da ga se koristi na taj način, nadavao bi se golova i pored toga što nema baš briljatnu realizaciju...

Obiće nam se te greške o glavu, po ko zna koji put. Po trilioniti put ista stvar. Pojačanja stižu kasno, iako se zna da se ključne utakmice u Evropi igraju već u avgustu. Barata se nekim nerealnim pojačanjima (Milevski, Gekas, Jovanović...), pride se uzimaju igrači za već popunjene pozicije, a krizna mjesta u timu, i dalje se krpe nekim prinudnim rješenjima (Vešović na beku, Kasalica i Pečnik na krilima) i kao šlag na kraju, ono kvaliteta što posjedujemo ne koristimo na pravi način. Sad je to Ninković, Dauda, ubijeđen sam i Pečnik. Prije su to bili Evandro recimo, kod Pižona i Dostanića i Lazović, pa Barkos i Molina još ranije i tako dalje...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2013, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Jadno i bijedno je ispasti od ekipe cernomereca,pa to je nivo jagodine,nista jace,nema opravdanja...ali mi se okrecemo prvenstvu,to je nas prioritet pa poslije 5-6 kola,kad se krenu nizati losi rezultati onda kupu,pa onda i sledecoj sezoni ,dezavu...za sad je milijas dezurni krivac...Uprava je vrijedna,trener taktican,bajko brani ko da nije normalan,nigdje nema tako cvrste odbrane ,napadaci brzi daju golove,daju golove...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2013, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
SASTAV ZVEZDE ZA ČERNOMOREC

Izvor: mozzartsport.com

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 09:16 
Bič božji
Bič božji

Nešto ne vjerujem da će Pečnika ostaviti na klupi, ali eto. Samo da dobro otvorimo meč i da zabijemo u prvih 20 minuta nekako.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]