banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 13:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2013, 11:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Predlažem da Milijaš bude trener-igrač.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ocekivano, ima ljudi koji ne zele da stave svoj obraz na kocku zbog para.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Кино!

Са Пинту пуно среће у даљњој каријери.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Dugo je i izdrzao

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ja sam za nekog domaćeg stručnjaka. Da se ne blamiramo sa nekim strancima i rasprodajemo ovo malo ugleda što je ostalo. Ljudi misle došli u ozbiljnu ekipu, bivšeg evropskog šampiona, mogu misliti kakav je to šok kad skontaju da je to sad neki polu amaterski nivo. Đorović, Njeguš, Rajevac, Pižon, nebitno, svakako neće imati rezultate ko god da dođe.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 13:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Rajevac,Zenga,neke moje zelje...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Može i Z.Filipović ako je uopšte slobodan, njega sam zaboravio. Bar malo manira da se vrati u klub.
Tek sad vidim ovo.

Citiraj:
Опција за Звездино појачање на штоперској позицији је и Богдан Планић, дефанзивац Јединство Путева.

Руководство клуба са Маракане контактирало је стандардног дефанзивца ужичког прволигаша у прошлој сезони.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sa Pinto razočaran: Ovde nema osnovnih uslova za rad

Portugalac Rikardo Sa Pinto je na gospodski način otišao iz Crvene zvezde. Prvo je ostavku dao igračima, a potom i u razgovoru sa predsednikom Draganom Džajićem potvrdio da svoju budućnost ne vidi u gigantu sa Marakane. Otvoren je bio i prema predstavnicima medija, istakavši da trenutno u Ljutice Bogdana nema ni elementarne uslove za rad:

„Ovo je veoma tužan dan za mene. Doneo sam odluku zajedno sa pomoćnikom Mutinjom da odem iz kluba. Nisam zbog toga došao ovde, ali uslovi su bili takvi. Prošle godine smo napravili jedno čudo, ali ove godine to ne može. Kada sam odlazio na odmor u Portugal ostavio sam dosije (verovatno igrača op.a.) i sve što treba uraditi dok ne počne sezona. Od toga, niije bilo ništa. Nas za tri sedmice očeuje prva utakmica. Iskreno, mislim da za to vreme ne mogu da napravim tim. Možda je ovo dobar trenutak da se napravi rekonstrukcija i da Crvena zvezda krene drugim putem, kako bi ponovo osvojila mnogo kupova i titula i bila poštovana u Evropi“, poručio je između ostalog Sa Pinto u svom oproštajnom govoru.

Njegovo monolog nije bilo potrebno presecati pitanjima. Priznao je da mu zasmetalo najviše ono što i njegovim prethopdnicima: to što igrači Crvene zvezde uopšte ne dobijaju novac.

„Problem je u sredstvima. Ako ne primate novac mesec ili dva, to nije problem. Ali, ako se to dešava šest ili sedam meseci, onda tako ne može da se radi“, razočaran je Portugalac.

I pored toga što je napustio Marakanu sa otvorenom ranom na srcu, Rikardo Sa Pinto je poručio da nije zatvorio vrata Crvene zvezde.
„Nisam nogom zatvorio vrata. Ako klubu bude potreban trener sa energijom, strašću, neko ko će stalno pričati igračima i svima da u Crvenoj zvezdi morate stalno da pobeđujete, onda sam otvoren za saradnju. Ali, pre toga moraju da se obezbede osnovni uslovi za rad.“

Na kraju se posebno zahvalio navijačima Crvene zvezde.
„Za kraj, poruka za Delije, moje heroje: Hvala im na svemu, neverovatni su. Podržavaju tim 90 minuta i kada ne ide.“

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Normalan čovjek teško može opstati u našim klubovima, firmama ... Na Sa Pintu se vidjelo da je pun entuzijazma i želje da ostvari nešto sa ovim timom. Sigurno je da će mu ovo doći kao pozitivno iskustvo i dodatno znanje jer nije bio baš iskusan trenerski stručnjak. Ali sa druge strane sigurno sada osjeća olakšanje jer je pobjegao od bremena tereta vođenja našega kluba.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 18:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

tito partijo,spominje se bekvalac da ce vas preuzeti

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 18:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Bolje onda da nas preuzme ona njegova sto je kao polagala za trenera i najbolji igrac poslje treninga i utakmice da dobije nagradu od nje :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
To je nas nivo...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 19:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa da,kod natase bi bar svi zapinjali i davali sve od sebe :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Kako kažu klupa kluba sa Marakne neće biti dugo upražnjena, jer užareno mjesto čeka Milovana Rajevca, koji bi trebalo da postane četvrti trener Zvezde za poslednjih godinu dana. Milovan je moj čova - forsira samo defanzivu kao i ja u CM-u! Super će mu se ukopiti novopridošla sedmica u napadu koja se inače nije nadavala golova u karijeri.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nećeš dočekati Đorovića nikako, a treneri nam se smjenjuju samo tako i opet džaba. A baš imam neki šmek da će biti opasan trener, Đukić fazon.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma treba zvati onog:guuurnii je draaaganee...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 20:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
uvijek mi je zvezda bila drag klub,otkad znam za sebe,i bas mi je tuzno ovo gledat :( ...najveci predmet podsmijeha trenutno su moj borac i zvezda,meni najdrzai klubovi...

nije mi tuzno ni zbog dugogodisnjih neuspjeha,ni zbog besparice,svako u zivotu ponekad padne,najtuznije mi je gledati da se potpuno izgubilo ono zbog cega je zvezda bila zvezda,pojam za sve druge klubove..a to su bili maniri....uz ono sto svi znamo,otvorenu igru,uvijek na pobjedu,bez obzira na ime protivnika,bila to iskra iz bugojna,ili real iz madrida,postojalo je jos nekoliko stvari koje su zvezdu decenijama uzdizale svjetlosnim godinama cak i iznad ovih klubova velike cetvorke,a da ne govorim o ostalima...neke od tih stvari su bile...
1-apsolutno nezamislivo da se prljavi ves iznosi iz kluba,tacno se znalo ko daje izjave o cemu!

danas svaka budala iz kluba solira po medijima,prica o svemu i svacemu,da li je isplaceno ovo,ono,da li je ruzic psovao u svecanoj lozi...uzas...

2-Zvezda je imala nepisano pravilo da NIKAD ne zove dvaput jednog igraca

Danas mi se cini da se ovog ninkovica moli u svakom prelaznom roku da dodje,velica se njegovo zvezdastvo,a onda on ode u evian...on je jos najmanje zlo,najvise mi se gadi ova balavurdija i njihovi roditelji...kakvi su igraci braca srnic da im je drazi cukaricki ili srdjan mijailovic i pantic :( ...i milion drugih!

3-Strogo je bilo zabranjeno komentarisat sudjenje...

Danas ne samo da se secira svaki faul ili ofsajd na zvezdinim utakmicama,vec raznorazne kokeze analiziraju sudjenje partizanu! :(

4-Nikad se nije mijenjao trener u toku sezone,bez obzira na rezultate.

Evo,sad procitah ovaj clanak od papucara,da je taj sledeci-cetvrti trener za godinu dana! Ne mogu vjerovat,to me i natjeralo da napisem ovoliki post...

Bilo je jos toga,sto je zvezdu cinilo drugacijom,ali da ne smaram previse....Mislim da je upravo to i najveci problem,sto Zvezda,kad su dosla teska vremena,nije bila dostojanstveno sedma,vec se dovodjenjem raznoraznog polusvijeta taj klub upropascavao,na silu su se ganjale titule,nenormalno se zaduzivalo a pojedinci se bogatili. I sad bi mi Zvezda bila sto puta draza da vrati neki od ovih manira,pa da bude deveta sa svojim klincima ili nekim korektnim momcima,nego da se ganja titula po svaku cijenu sa raznoraznim grmaljima u klubu.Nije ni sad kasno za nove pocetke,tu je stadion,tu su delije,tu je ljubav,jebes titulu prvu godinu-dvije,ocito je da je partizan mnogo bolji i da je svoje temelje mnogo cvrsce postavio,pogotovo sa omladinskom skolom odakle fabrikuje non-stop igrace kakvih zvezda nema,jer ovi danasnji ne bi mogli lopte dohvacat dok je zvezda bila zvezda....to sam i jesenas pisao,nije tu samo jankovic bio problem,90% tu njih veze sa fudbalom nema!

ovo sto sam pricao o besparici i manirima,tako je i u zivotu,gospodin se moze biti i sa biciklom,kao sto se seljacina moze biti sa grand cherokee...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
I sad ti meni reci da nisi navijač Crvene Zvezde :P

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 20:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
borac nema prijateljskijeg kluba od zvezde,mnogo puta sam pisao o tome i na ovoj i na borcevoj temi.

u relacije izmedju navijackih grupa ne ulazim jer nemam pojma o tim stvarima.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2013, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
http://sportsport.ba/blabla/sandra-part ... -se/107423

ne provociram, by cosa nostra

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]