uvijek mi je zvezda bila drag klub,otkad znam za sebe,i bas mi je tuzno ovo gledat

...najveci predmet podsmijeha trenutno su moj borac i zvezda,meni najdrzai klubovi...
nije mi tuzno ni zbog dugogodisnjih neuspjeha,ni zbog besparice,svako u zivotu ponekad padne,najtuznije mi je gledati da se potpuno izgubilo ono zbog cega je zvezda bila zvezda,pojam za sve druge klubove..a to su bili maniri....uz ono sto svi znamo,otvorenu igru,uvijek na pobjedu,bez obzira na ime protivnika,bila to iskra iz bugojna,ili real iz madrida,postojalo je jos nekoliko stvari koje su zvezdu decenijama uzdizale svjetlosnim godinama cak i iznad ovih klubova velike cetvorke,a da ne govorim o ostalima...neke od tih stvari su bile...
1-apsolutno nezamislivo da se prljavi ves iznosi iz kluba,tacno se znalo ko daje izjave o cemu!
danas svaka budala iz kluba solira po medijima,prica o svemu i svacemu,da li je isplaceno ovo,ono,da li je ruzic psovao u svecanoj lozi...uzas...
2-Zvezda je imala nepisano pravilo da NIKAD ne zove dvaput jednog igraca
Danas mi se cini da se ovog ninkovica moli u svakom prelaznom roku da dodje,velica se njegovo zvezdastvo,a onda on ode u evian...on je jos najmanje zlo,najvise mi se gadi ova balavurdija i njihovi roditelji...kakvi su igraci braca srnic da im je drazi cukaricki ili srdjan mijailovic i pantic

...i milion drugih!
3-Strogo je bilo zabranjeno komentarisat sudjenje...
Danas ne samo da se secira svaki faul ili ofsajd na zvezdinim utakmicama,vec raznorazne kokeze analiziraju sudjenje partizanu!
4-Nikad se nije mijenjao trener u toku sezone,bez obzira na rezultate.
Evo,sad procitah ovaj clanak od papucara,da je taj sledeci-cetvrti trener za godinu dana! Ne mogu vjerovat,to me i natjeralo da napisem ovoliki post...
Bilo je jos toga,sto je zvezdu cinilo drugacijom,ali da ne smaram previse....Mislim da je upravo to i najveci problem,sto Zvezda,kad su dosla teska vremena,nije bila dostojanstveno sedma,vec se dovodjenjem raznoraznog polusvijeta taj klub upropascavao,na silu su se ganjale titule,nenormalno se zaduzivalo a pojedinci se bogatili. I sad bi mi Zvezda bila sto puta draza da vrati neki od ovih manira,pa da bude deveta sa svojim klincima ili nekim korektnim momcima,nego da se ganja titula po svaku cijenu sa raznoraznim grmaljima u klubu.Nije ni sad kasno za nove pocetke,tu je stadion,tu su delije,tu je ljubav,jebes titulu prvu godinu-dvije,ocito je da je partizan mnogo bolji i da je svoje temelje mnogo cvrsce postavio,pogotovo sa omladinskom skolom odakle fabrikuje non-stop igrace kakvih zvezda nema,jer ovi danasnji ne bi mogli lopte dohvacat dok je zvezda bila zvezda....to sam i jesenas pisao,nije tu samo jankovic bio problem,90% tu njih veze sa fudbalom nema!
ovo sto sam pricao o besparici i manirima,tako je i u zivotu,gospodin se moze biti i sa biciklom,kao sto se seljacina moze biti sa grand cherokee...