SahhhBaz je napisao:
Potaknut raznim raznim postovima doticnog gospodina,odlucio sam da malo prosvrljam po intenetu i da vidim o cemu se radi!? Mislim interesovalo me ko je covje koji poslednje 2 godine pise gluposti po bl forumu!? I Evo ovako ima par interesantnih stvari!? Posto vidjeh da u svakom postu doticni spominje dinamo,odlucih da pogledam malo po bbb forumu,jer sam bio uvjeren da je gospodin tamo,he pa da vidimo sta on to tamo pise i kako je prihvacen:-) i gle cuda tomica je tamo!?! Prije svega gospodin se je takopodje 2002 prijavio na bbb forum,pod nickom BBB_BANJALUKA,http://66.33.84.24/bbb/forum/viewtopic.php?t=1922&postdays=0&postorder=asc&start=125 -ovdje mozete vidjeti kako se tomo bori sa ostalim,kako im dokazuje kako je on dinamovac,pokazuje samo tominu zatucanost,znaci samo gledajte sta se pise od ove 6 stranice pa do 10! Uglavnom se ispostavi da je TOma veliki SRBIN,koji voli KARADZICA I MLADICA...hehe kaze da je bio na sarajevskom ratistu sa jedinicama hvo-a hehe ,i tako ide prica dalje...I nakraju ipak ga njegova braca hrvati baniraju i tomica skonta da se sjebao i kasnije se par mjeseci kasniej uloguje kao Cirin_sin,e pazite ocu donju crtu_ ,nesto govori?! I sada je jedan od finih clanova bbb foruma,Ima preko 400 postova,jer je napravvio drugaciji pristup,ne spominje banja luku i karadzica i mladica...heeh interesantan lik! Al da ovi njegovi na forumu znaju da je to taj isti BBB_BANJALUKA heheh oooo,o jesam i ja budala,al poceo mi ici na zivce,pa reko da vidim sta lik jos pise...a covjek je karikatura!!!eto toliko o liku koji se ovdje oglasava kao Tomo_Sokota....................
Ti si to nesto pobrkao.Ili sam ja ubaceni agent CIA-e u Hrvatsku i BiH?