banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 20:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Ko je Tomo_Sokota!?
PostPoslato: 01 Sep 2004, 01:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Dec 2003, 23:16
Potaknut raznim raznim postovima doticnog gospodina,odlucio sam da malo prosvrljam po intenetu i da vidim o cemu se radi!? Mislim interesovalo me ko je covje koji poslednje 2 godine pise gluposti po bl forumu!? I Evo ovako ima par interesantnih stvari!? Posto vidjeh da u svakom postu doticni spominje dinamo,odlucih da pogledam malo po bbb forumu,jer sam bio uvjeren da je gospodin tamo,he pa da vidimo sta on to tamo pise i kako je prihvacen:-) i gle cuda tomica je tamo!?! Prije svega gospodin se je takopodje 2002 prijavio na bbb forum,pod nickom BBB_BANJALUKA,http://66.33.84.24/bbb/forum/viewtopic.php?t=1922&postdays=0&postorder=asc&start=125 -ovdje mozete vidjeti kako se tomo bori sa ostalim,kako im dokazuje kako je on dinamovac,pokazuje samo tominu zatucanost,znaci samo gledajte sta se pise od ove 6 stranice pa do 10! Uglavnom se ispostavi da je TOma veliki SRBIN,koji voli KARADZICA I MLADICA...hehe kaze da je bio na sarajevskom ratistu sa jedinicama hvo-a hehe ,i tako ide prica dalje...I nakraju ipak ga njegova braca hrvati baniraju i tomica skonta da se sjebao i kasnije se par mjeseci kasniej uloguje kao Cirin_sin,e pazite ocu donju crtu_ ,nesto govori?! I sada je jedan od finih clanova bbb foruma,Ima preko 400 postova,jer je napravvio drugaciji pristup,ne spominje banja luku i karadzica i mladica...heeh interesantan lik! Al da ovi njegovi na forumu znaju da je to taj isti BBB_BANJALUKA heheh oooo,o jesam i ja budala,al poceo mi ici na zivce,pa reko da vidim sta lik jos pise...a covjek je karikatura!!!eto toliko o liku koji se ovdje oglasava kao Tomo_Sokota....................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 01:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2004, 18:08
smrad
prodani smrad
nesrb
p...a

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2004, 06:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
SahhhBaz je napisao:
Potaknut raznim raznim postovima doticnog gospodina,odlucio sam da malo prosvrljam po intenetu i da vidim o cemu se radi!? Mislim interesovalo me ko je covje koji poslednje 2 godine pise gluposti po bl forumu!? I Evo ovako ima par interesantnih stvari!? Posto vidjeh da u svakom postu doticni spominje dinamo,odlucih da pogledam malo po bbb forumu,jer sam bio uvjeren da je gospodin tamo,he pa da vidimo sta on to tamo pise i kako je prihvacen:-) i gle cuda tomica je tamo!?! Prije svega gospodin se je takopodje 2002 prijavio na bbb forum,pod nickom BBB_BANJALUKA,http://66.33.84.24/bbb/forum/viewtopic.php?t=1922&postdays=0&postorder=asc&start=125 -ovdje mozete vidjeti kako se tomo bori sa ostalim,kako im dokazuje kako je on dinamovac,pokazuje samo tominu zatucanost,znaci samo gledajte sta se pise od ove 6 stranice pa do 10! Uglavnom se ispostavi da je TOma veliki SRBIN,koji voli KARADZICA I MLADICA...hehe kaze da je bio na sarajevskom ratistu sa jedinicama hvo-a hehe ,i tako ide prica dalje...I nakraju ipak ga njegova braca hrvati baniraju i tomica skonta da se sjebao i kasnije se par mjeseci kasniej uloguje kao Cirin_sin,e pazite ocu donju crtu_ ,nesto govori?! I sada je jedan od finih clanova bbb foruma,Ima preko 400 postova,jer je napravvio drugaciji pristup,ne spominje banja luku i karadzica i mladica...heeh interesantan lik! Al da ovi njegovi na forumu znaju da je to taj isti BBB_BANJALUKA heheh oooo,o jesam i ja budala,al poceo mi ici na zivce,pa reko da vidim sta lik jos pise...a covjek je karikatura!!!eto toliko o liku koji se ovdje oglasava kao Tomo_Sokota....................

Ti si to nesto pobrkao.Ili sam ja ubaceni agent CIA-e u Hrvatsku i BiH?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 11:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
SaHHBaz =D> =D> =D> =D> :thumbup: :thumbup:

:D :lol: :lol: :lol: :lol: Tomice skontali smo te...........

ajde Grba priznaj da si polu-Srbin i da navijaš za Croatiju!!!!!!!! :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ahahahahahahahahah... ;)

Nasmija me dobro...

blbanka.com ruljez ;)

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2004, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
hahaha

tomo, tomo

ispao si teska budala. sto me i nije iznenadilo. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2004, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
:laughing3: =D> =D> =D>
Bravo Tomo SRBINE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2004, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ne kontam kako sa sigurnoscu mozete govoriti da je to isti lik, ali nema veze. K'o sto Medo rece, nasmijao sam se :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2004, 13:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Dec 2003, 23:16
Pa ako si citao sta je lik tamo pisao,mogao si vidjeti da je cak jednom i rekao da je na ovom forumu tomo sokota!!! Dobro,narvno to ne mora biti dokaza,al eto nek bude tako! gore vam fino stoji link,od seste stranice pa sve do 10 pise tomo,pa ako se kome da moze ga procitati,ima interesantnih stvari!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2004, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Izvinjavam se, moja greska. Postovao sam ovo prije nego sto sam procitao post na kojem kaze da je Tomo Sokota. Moja greska. Sorry!

Smijesne su mi njeke njegove konstatacije, al takodje su mi smijesni i oni ljudi iz cro koji onako mucki pljuju po Srbima ... bezveze.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]