banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Maj 2013, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Cosa Nostra je napisao:
Jel se vas dvojica guzite u slobodno vrijeme !?
Dobri ste momci.

Aha. Ako hoces, pridruzi nam se, veoma smo pazljivi.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
papučar je napisao:
Ташко je napisao:
papučar je napisao:
Pozdravili te Kordić i Turković i mahnuli ti.....šest puta.

:lol: :lol: :lol:
Ovo je na nivou drugog srednje. :lol:

Pa na nivou je na kom je konstantno provociranje i trolovanje. Mislim navijač Borca par sati poslije 2:2 sa nekom čobanskom ekipom napiše kako je neko karina. Ima l' mozga igdje?

Da, samo sto ti imas 30-40 godina.

I ako je Borac odigrao lose, znaci ne smije se napisati da je Zvezda ocajna bila? (A jeste bila ocajna veceras).

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Zvezda vjerovatno nije odigrala nikad lošiju utakmicu u derbiju, al kakve to veze ima. Kad dođe neko sa provociranjem jednom, drugi, treći put pa iskuliraš, sto pedeseti ti se već popne na onu stvar pa se spustiš na nivo i odgovoriš istom mjerom. Boli me qrac za Borac, ne ulazim na temu, ne komentarišem, jedino što pogledam rezultat na netu. Kad bi svi tako radili ne bi bilo problema.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
čestitke navijačima komšijskog kluba. očekivao sam neku ovakvu utakmicu što se tiče igre. klasično za derbi. imao sam i neki osjećaj da nema šanse da tučemo, ali eto. jbg. bolji protivnik, kao što sam govorio imaju i bolji tim, bolje su odigrali... i sve u svemu mislim da je pobjeda i titula partizana itekako zaslužena.
kako smo igrali nerješeno bi bilo premija.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Bajko je golman koji kada treba da odluci utakmicu najvise za*ere i tako da pobjedu drugima..

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 11:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
prvi derbi u zivotu koji sam odgledao potpuno ravnodusno....citav zivot sam navijao zvezdu u tim derbijima,konstanta je uvijek bila da zvezda ima vece srce u tim utakmicama,bez obzira na trenutni kvalitet timova....ove sezone mi se cinilo da zvezda pokusava nesto na silu,svega je bilo,a to nije zvezda...bolje dostojanstveno reci da je partizan bolji,nego sa ovako limitiranim timom osvajati neku titulu i mazati oci....jednostavno,igrace kao lazar markovic,mitrovic,vladimir stojkovic,ivanov,pa i ninkovic koji nije igrao-zvezda-nema!....ostalo je samo srce,koje je uvijek bilo zvezdina prevaga,ali u odnosu na drasticnu razliku u kvalitetu,to je premalo...

dugorocno,i bolje za zvezdu sto se ovo juce desilo,valjda ce sad progledati i vidjeti da ni sledecih godina sa ovakvim igracima nemaju sansi i radikalno promjeniti klupsku politiku i igracki kadar,u suprotnom ovih 6 godina je tek pocetak partizanove dominacije...

pisem godinu dana da u ovom timu zvezde fali kvalitet,igrac koji pravi razliku,i da je nekom nesrecom zvezda juce pobjedila,bilo bi jos gore,povjerovalo bi se da ovaj tim ima kvalitet i agonija bi se nastavila...ovako,kvalifikacije za ligu evrope su prava mjera trenutnoj zvezdinoj situaciji,liga sampiona bi bila apsolutno prevelik zalogaj u ovom trenutku...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Schlager je napisao:
jednostavno,igrace kao lazar markovic,mitrovic,vladimir stojkovic,ivanov,pa i ninkovic koji nije igrao-zvezda-nema!....ostalo je samo srce,koje je uvijek bilo zvezdina prevaga,ali u odnosu na drasticnu razliku u kvalitetu,to je premalo...

Ima Lazovića, koji je bolji od svakog od navedenih igrača, ali vidjeli smo šta je bilo sa njim. Dok je on bio na terenu, Partizan je bio uplašen i izgubljen. Kasnije je to bila Zvezda. Kažeš da je ostalo samo srce, a baš to juče nisu pokazali. Doduše, koliko su spremni fizički, možda nisu ni mogli. "Najperspektivniji srpski trener" :confused4: je unakazio ekipu i fizički i u svakom drugom pogledu.

Donji Srem nažalost izgubio od BSK i dao im veliku nadu u opstanak. Ono što je dobro je da je Novi Pazar ozbiljno ugrožen.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 13:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Schlager je napisao:
prvi derbi u zivotu koji sam odgledao potpuno ravnodusno....citav zivot sam navijao zvezdu u tim derbijima,konstanta je uvijek bila da zvezda ima vece srce u tim utakmicama,bez obzira na trenutni kvalitet timova....ove sezone mi se cinilo da zvezda pokusava nesto na silu,svega je bilo,a to nije zvezda...bolje dostojanstveno reci da je partizan bolji,nego sa ovako limitiranim timom osvajati neku titulu i mazati oci....jednostavno,igrace kao lazar markovic,mitrovic,vladimir stojkovic,ivanov,pa i ninkovic koji nije igrao-zvezda-nema!....ostalo je samo srce,koje je uvijek bilo zvezdina prevaga,ali u odnosu na drasticnu razliku u kvalitetu,to je premalo...

dugorocno,i bolje za zvezdu sto se ovo juce desilo,valjda ce sad progledati i vidjeti da ni sledecih godina sa ovakvim igracima nemaju sansi i radikalno promjeniti klupsku politiku i igracki kadar,u suprotnom ovih 6 godina je tek pocetak partizanove dominacije...

pisem godinu dana da u ovom timu zvezde fali kvalitet,igrac koji pravi razliku,i da je nekom nesrecom zvezda juce pobjedila,bilo bi jos gore,povjerovalo bi se da ovaj tim ima kvalitet i agonija bi se nastavila...ovako,kvalifikacije za ligu evrope su prava mjera trenutnoj zvezdinoj situaciji,liga sampiona bi bila apsolutno prevelik zalogaj u ovom trenutku...

Што се тиче Звезде...Реално,у којој је клуб дубиози и на који начин преживљава и функционише,није реално очекивати неки озбиљнији играчки кадар. Друга је ствар што је лига таква каква јесте па је и овакав тим ЦЗ био у борби за титулу.Значи,причам логички мада у Србији нема никакве логике (поготово у спорту). Зар није логичнија прича да једини циљ у клубу буде санирање дугова и опстанак клуба па тек онда стварање неког конкурентног тима?
Што се тиче Партизана,мислим да је смјена Вермезовића била пун погодак,да је остао не би добили дерби сигурно.
Клуб функционише на темељима који су ударени још са почетка 90-тих, а то је ОМЛАДИНСКА ШКОЛА.
Рад са младима и производња младих фудбалера. Ту нема проблема. Проблеми настају пошто новац од продаје тих младих фудбалера не завршава у Клубу већ у другим џеповима.
Партизану све што треба је пар нормалних људи у управи који ће прилив новца усмјерити у даљи развој клуба. Опет иде љето,ја се опет надам да ће овај пајац напустити чело клуба али то се одлучује на већим нивоима.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Pazar danas objavio da će najvjerovatnije istupiti iz lige zbog nepravilnosti i namještanja utakmica.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 13:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Pa ispasce i onako.sto se mene tice neka ispadnu u najnizu ligu

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Pa đe ste ljudiiii :D jedva sve prezivjeh,jedva :lol: preksinoc mi je bila jedna od najnenormalnijih noci u zivotu momE :lol: kakve Nove godine,Bozici,rodjendani itd...preksinoc kad u kakvoj ambulanti ne zavrsih ´bem ti fudbal.

A sta da se napise poslije svega.Ja ne znam kad sam bio srecniji i kad sam bolji poklon dobio za rodjendan koji je sutra i kad mi je srce bilo punije.Mnogo je lijep bio ovaj vikend.Ova subota sto prodje i ovaj derbi pamtit ce se dugo dugo.
Pobjeda nije mogla biti sladja.Em sto je 99% donijela 6 titulu uzastopno s kojom cemo se izjednaciti sa komsinicom em sto je pobjeda dosla na samom kraju meca kada su svi ocekivali kraj i najnepopularniji rezultat 0:0.Ali Milos Jojic nije tako mislio.Prvo jedno 2-3 sekunde nisam vjerovao da je lopta u golu a onda...e onda yebem ti zeno majku kad vaskrso nisam.Luda kuca.
Kako stvari stoje Partizan postaje novi-stari prvak drzave sto je veliki veliki uspjeh i podvig.Poptpuno zasluzeno je ekipa Vuka Rasovica pobjedila komsije.Razbijeni su bili u svim segmentima igre pogotovo u drugom poluvremenu.Trebali su primiti jos dva komada brat-bratu ali i ovo je odlicno.
Ako je ona taktika Partizana zamisao trenera onda ja tom covjeku skidam kapu.Imamo 2 boda prednosti,oprezno se igra prvo poluvrijeme da vidimo sta protivnik kaze,nema srljanja vreba se kontra ali vise se obraca paznja na to da se ne dozvoli kiks na sredini i u odbrani i da protivnik ne napravi nista konkretno.I nisu nista napravili,posao odlicno odradjen kraj prvog poluvremena a onda gas gas...i hrabra napadacka igra je krunisana pobjedom 8) Nisam vjerovao da cemo napadati u drugom poluvremenu,nisam vjerovao sta vidim ocima ali Vuk je pokazao kako treba igrati a ne cuvati rezultat i ici na nerijeseno jer eto ima se zaliha od 2 boda.Ja sam bio odusevljen onim sto sam vidio i pokazalo se po ko zna koji put da nema cuvanja rezultata i da treba igrati napadacki.Kad se cuvao rezultat i gledalo na to samo da se ne izgubi Partizan je gubio oba zadnja prvenstvena derbija koja nisu puno uticala na stanje na tabeli tada ali bez obzira.Ovo u subotu je bilo vrh vrhova.Sva cast Vuku Rasovicu i mocima u crno-bijelo dresu koji su se drzali dogovora i tako pokazali da su bolji od komsija te zasluzeno odnijeli 3 boda.

Hvala ti,hvala ti crno bela ljubavi....Slika

Slika

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 21:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
moram priznati da je i mene iznenadio da igra napadacki u drugom poluvremenu.99% nasih trenera bi se povuklo u sensaest i ne bi uopste napadalo.moglo bi biti nesto od vuka,samo da ga konji ne pocnu minirati

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e2V6Fsnlw8k[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Partizan je bio bolji, nema sta, zasluzena pobjeda. (rekao bi manje losiji ali necu da me neko pogresno shvati, svi vide na sta nam je spao fudbal) . Sve u svemu, idemo dalje, sta se moze :D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 21:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
moram priznati da je i mene iznenadio da igra napadacki u drugom poluvremenu.99% nasih trenera bi se povuklo u sensaest i ne bi uopste napadalo.moglo bi biti nesto od vuka,samo da ga konji ne pocnu minirati

Pa valjda ga nece dirati otac ih yebo.Otjerase Stanoja a covjek je forsirao vise napadacki fudbal iako je bio odbrambeni kao igrac i bio nocna mora za komsije pogotovo.
Vermeza mi jeste zao kao covjeka ali cinjenica je da je imao losu taktiku ili sta vec.Prosli derbi obrnuto.Igrali smo otvoreno,postigli 2 gola a onda kazna za kukavicku igru koja je sigurno zamisao Vermeza bila tada.Cak i nakon drugog primljenog gola mi cuvamo rezultat jer imamo 8 bodova prednosti i nerijeseno nam odgovara sto i jeste ali treba igrati pa ako ostane x dobro i jest´.Gubimo.Pretprosli derbi maja mjeseca naravno 2012 god. imamo 10-12 bodova ne znam vise,ne sjecam se,igramo kukavicki,tacno se vidjelo da se ide na to da se ne izgubi utakmica i onda Kadu u 92 ili 93 minutu donosi pobjedu.Tako to obicno bude i neka je bilo.Kazna treba da sleduje kad se igra tako.
Napisao sam vec, ako je ovo u subotu bila zamisao Vuka Rasovica,onda sve pohvale.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mislim da jedino Gondra nije zadovoljan ovom pobjedom Partizana. Propadose mu pricice o predaji titule, Vucicu, Covicu i Djuricu, ali dobro, do sledece godine, ne sumnjam da ce je ponoviti nekad u ovo vrijeme 2014 :D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cuj 2014, pa sta mislis cija ce zasluga biti ako uzmemo titulu u kosarci, sigurno je necemo na terenu zasluziti, to je sve vec dogovoreno. Dali su im fudbal al nama moraju kosarku, takva neka konstrukcija se naslucuje.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 22:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Te izjave npr. od mene se nisu mogle procitati.Istina nisam ocekivao da ce izgubiti 9 bodova ali sam znao da ce dosta prokockati i o tome sam pisao.Partizan jeste izgubio dosta bodova pod sumnjivim okolnostima,moze da prica ko sta hoce jer se pokazalo kako mogu odigrati a ni pola nisu bili borbeni u tim mecevima gdje su gubili bodove,tako da...Cekao sam ovaj derbi da vidim bas kakvo je stanje zapravo i desilo se ono sto se realno i trebalo desiti.Nego eto,kako Partizan prokocka bodove tako liga posta zanimljiva i sto je naaajjjjbitnije gledanija drugovi moji,a to je bio cilj dakako.Da li bi bilo interesovanje za derbi da je bilo 6,7 ili 8 bodova razlike.
Napravljeno je ono sto je zamisljenjo a u derbiju neka pobjedi bolji.Ovakva medijska pompa,najavljivanje derbija,izbacivanje kojekakvih vijesti prije istog,dizanje adrenalina itd itd nije vidjeno dugo, zar ne.
Trazila se karta vise.Ljudi su pricali o ovom derbiju i cekali ga kao slabo koji do sada u skorijoj proslosti.
Na dva kanala je bio direktan prenos i svi su imali korist od toga.Karte skupe a opet ih malo.Ljudi se zale ali kupuju.Posao strasno odradjen.

Poslednji put menjao Галеб dana 20 Maj 2013, 22:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Boze sacuvaj.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]