Реци да се шалиш...

Не могу да поредим, а што неБиХ могао? Дакле Скај Италија је откупила права на "Серију А" а РАИ има право да има камере на стадионима док траје утакмица али не смије да емитује снимке са терена, па кад се игра коло, укључе коментаторе и приказују навијаче на трибинама.

И сад, Скај има своју сателитску дистрибуцију, наравно треба ти картица. Има своју (колико ја знам) земаљску дигиталну дистрибуцију, наравно треба ти картица. Не знам каква је ситуација у Италији са кабловским мрежама али вјерујем да ти и за Скај у каблу треба картица (допунски пакет или шта већ). И то је сасвим нормално и у складу са прописима ЕУ. јел тако?
Значи ако не платиш Скају, немаш гдје да гледаш "Серију А".Што се тиче квалитета слике, реци да се шалиш. Истина, нисам гледао Арене па не знам каква је њихова слика, али генерално слици СК-ова на Тоталу не фали ништа осим већег протока. Сасвим оштра за СД и 16:9 је тако да, упореди то са државним емитерима. Што се тиче коментатора, реци да се шалиш, али стварно реци да се шалиш...

Узимајући у обзир "јавни сектор" СК има коментаторе за ред величине боље. Што се тиче тога шта ко емитује. Некога занима италијанска лига, некога шпанска, енглеска, њемачка, чак и домаћа, 100 људи 100 ћуди.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.