И ко да мисли на фудбал?
Овај несрећни Јовановић пије и бије по Београду, мене само интересује одакле му паре? Овамо немају леба да једу а он жуља шанкове по престоници. Лукић систем се наставља и са овом управом. Дају се инетрвјуи без икаквог реда и пардона. Послије батинања у клубу, ниски ударци у штампи. Ја не знам шта ће клубу портпарол када нема цензуре, а она у сваком озбиљном колективу мора да постоји. Јасно, нисмо озбиљан колектив али ако би евентуално некад тежили ка томе, ова хајдучија по новинама мора престати.
Ево пар ријечи и о утакмици са Спартаком ако је фудбал уопште битан, а све ми се чини да није. У утакмицу крећемо анемично и тако већ дужи период. На утакмици су била два пенала, један великим превидом није досуђен. Да је било 2 -2, велико је питање како би се привела крају. Спајић је играч са финим предиспозицијама али са њим мора да се ради индивидуално (само да се не угледа на старије колеге

). Фино се креће, пожртвован је али неприродно стоји на терену, не знам да ли сте то примјетили?
Минуси иду Касалици и Младеновић. Овај други ме све више подсјећа на лошију верзију Стеве Рељића. Ајде да схватим да не можеђ центрирати, али да по утакмици немаш два комплетна паса, то не могу никако. Сваки напад Спартака по његовој страни је био опасан, да није било Гарида да крпари, било би весело.
На крају, коментар на коментатора Прве ТВ и "стручног" консултанта. Први је толико пристрасан и иритантан да је више пута отишао на "мјут". Кад рече, "звезду сљедеће седмице очекује озбиљан испит у Борчи" ја сам пао

. Као што неко рече Спира се опасно замјерио српском језику по систему "Спартак игра конкретно, хоћу да кажем да Спартак игра конкретно". Морам признати да ме добро забавио