banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 15:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
:lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
mocno,nema sta

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Hertzog je napisao:
Jesi trol jbt

:lol:

Šta sam sad loše napisao !?

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nista, zato i kazem...

Nego onaj ljakse Razlupao auto Vuka Radivojevica... Joj kako ga treba odvaliti po dzepu i jos mu zatvor napakovati, mozda dodje sebi crnogorsko govedo

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ma, sve crnogorce iz tima treba protjerati. Pocev od Jovanovica, Bajkovica, pa preko velikog Reljica, Vesovica i Kasalice. Ne zna se ko je jadniji. Jedni nemaju pojma o fudbalu, drugi su sabani kakvi se ne vidjaju, a treci, kao sto je nesrecni Reljic su promasili profesiju, jer je on trebao biti zaposlen kao redar na stadionu, a Adzic ga doveo kao igraca.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Out Reljic, Jovanovic

Something between Bajkovic

In Vesovic, Kasalica

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Mrva je pravo dobro opičen... Čovjek je izgleda notorni alkoholičar. Dok za njega saigrači kažu da je (trijezan) dobar kao hljeb, a on čim se narolja napravi neku pizdariju, odma' se raspozna da ima ozbiljnih problema. Za kratko vrijeme u Zvezdi uspio je da pijan polupa sopstveno auto, nalije se na pripremama i fizički nasrne na konobara, a evo sad i da pijan napadne policajca. Mislim bilo je uvijek cugera u Zvezdi, ali nisu baš pravili tolika sranja, doduše ako izuzmemo skoriju prošlost, odnosno noviju istoriju. Meni je još svježe sjećanje na Mijailovića i pišanje sa terase hotela, tako da me ovo ništa ne iznenađuje... Sa Jovanovićem ne treba samo raskinuti ugovor na njegovu štetu, pošto za to postoji sasvim lijepa osnova. Treba ga još i tužiti sudu, po više osnova, da bude primjer ostalima koji bi da se tako olako igraju sa reputacijom i imenom kluba...

Što se tiče utakmice, lijepo je to konačno izgledalo. Dug Spartaku, naplaćen sa kamatom. Lazović ponovo liči na ono za šta važi, Milijaš i ovakav kakav je, kvalitetom odskače. Dauda je Stojadinovićev pun pogodak, a ni Garido ne zaostaje. Igra sasvim OK, ali i dalje je odbrana prenaivna i ima rupa u timu. Kasalica je u stalnoj svađi sa loptom, a treba da glumi lijevo krilo koje ne postoji. Ni Mladenović nije ništa bolji, od njega nema krštenog centaršuta, ni za lijeka, a u odbrani prečesto ispada. Faktički je potpuno osakaćena lijeva strana. Nije ni desna puno bolja, ali ofanzivno to sve krpi Lazović, Vešović se trudi, ali to je sve.
Kako je bilo dosad, ovo je blistavo... Jankoviću, Jankoviću šta nam učini...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izgleda da se u ovo prelaznom roku islo na to da se dovede krsten igrac napred, u fazonu da bar ima ko dati gol, pai ako primimo 1-2 komada, a valjda ce na leto pojacati i odbranu i resiti se skarta...

Sto se Lazovica ja ne znam sta bih sa njim... Lici mi malo na Toresa, nece ga igra nikako, a bojim se onoga sto je i komentator rekao, da on uvek zablista kod novog trenera u nekoliko kola i onda krene padati... U svako, slucaju pored igraca, Stojadinovic je pogodio i sa trenerim, valjda... Bajkovic ce, ako nastavi sa glupostima pred golom, izgubiti mesto prvog golmana, Sa Pintu se puno nervira tokom mutakmice, covek je bas energican i skace za svaki los potez, sumnjam da mu treba nerviranje zbog dileje na golu...

p.s. nadam se da Dauda nije ozbiljnije povredjen

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Moram da naglasim da auto nije mnogo oštećen, a na sreću tom prilikom nije bilo povređenih. Čim je pušten iz pritvora, Milan mi se javio i izvinio. Pitao me je da se nađemo, da mi nadoknadi štetu, što je korektno sa njegove strane. Trenutno sam sa ekipom u Kruševcu, a čim se budem vratio u Beograd sve ćemo regulisati", naveo je Radivojević u saopštenju.

On je potom detaljnije objasnilo šta se dogodilo.

"U petak uveče je moja supruga sa drugaricama bila na rođendanu u pomenutoj kafani. Dobio sam poziv oko 02.00 sa informacijom da mi je na kolima polomljena šoferšajbna. U trenutku kada je moja supruga izašla iz kafane automobil je već bio oštećen. Jedan od policajaca me je obavestio da je staklo razbio Milan Jovanović i da je on priveden. Ujutru sam dobio potvrdu o šteti i odšlepovao kola. To je sve što znam" poručio je Radivojević.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 06:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
I sta bi sa onim lijecenjem? :)

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 09:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pa postepeno se lijeci
presao je sa zeste na pivu :)

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
И ко да мисли на фудбал?

Овај несрећни Јовановић пије и бије по Београду, мене само интересује одакле му паре? Овамо немају леба да једу а он жуља шанкове по престоници. Лукић систем се наставља и са овом управом. Дају се инетрвјуи без икаквог реда и пардона. Послије батинања у клубу, ниски ударци у штампи. Ја не знам шта ће клубу портпарол када нема цензуре, а она у сваком озбиљном колективу мора да постоји. Јасно, нисмо озбиљан колектив али ако би евентуално некад тежили ка томе, ова хајдучија по новинама мора престати.

Ево пар ријечи и о утакмици са Спартаком ако је фудбал уопште битан, а све ми се чини да није. У утакмицу крећемо анемично и тако већ дужи период. На утакмици су била два пенала, један великим превидом није досуђен. Да је било 2 -2, велико је питање како би се привела крају. Спајић је играч са финим предиспозицијама али са њим мора да се ради индивидуално (само да се не угледа на старије колеге :roll: ). Фино се креће, пожртвован је али неприродно стоји на терену, не знам да ли сте то примјетили?

Минуси иду Касалици и Младеновић. Овај други ме све више подсјећа на лошију верзију Стеве Рељића. Ајде да схватим да не можеђ центрирати, али да по утакмици немаш два комплетна паса, то не могу никако. Сваки напад Спартака по његовој страни је био опасан, да није било Гарида да крпари, било би весело.

На крају, коментар на коментатора Прве ТВ и "стручног" консултанта. Први је толико пристрасан и иритантан да је више пута отишао на "мјут". Кад рече, "звезду сљедеће седмице очекује озбиљан испит у Борчи" ја сам пао :lol:. Као што неко рече Спира се опасно замјерио српском језику по систему "Спартак игра конкретно, хоћу да кажем да Спартак игра конкретно". Морам признати да ме добро забавио :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Poenta cele price je u zadnjoj recenici...

http://www.mondo.rs/s286409/Sport/Fudba ... e_sin.html

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A bi bilo lijepo da jedan dan prodje bez nekog prepucavanja po novinama, al nece se to izgleda docekati.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne moze nista normalno :)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Hertzog je napisao:
Poenta cele price je u zadnjoj recenici...

http://www.mondo.rs/s286409/Sport/Fudba ... e_sin.html

jel ovo onaj Radmilo što je krajem devedesetuh godina zaglavio u Bajernu...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja mislim da jeste..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Procitao sam negdje da je igrao u Bayernu tako da jeste. Ne vjerujem da su bila dvojica. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Taj taj.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
to je bio jedan od najvecih transfera bivse jugoslavije, mislim da je iz Zelje presao u Dinamo pa onda u Bajern, preko milion maraka, ali seljacina nije htjela da vozi opel koji je bio sponzor Bavaraca nego se odrekao skoro 50% svog ugovora da bi mogao sebi da kupi mercedesa...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]