banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 00:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Miha je baš crna rupa.
Nadam se da će podnjeti ostavku poslije kvalifikacija.
Boktemazo pa da se nekim slučajem plasirao na sp s ovim njegovim stavovima, bio bi u svojim očima Murinjo, a i mi bi ga dizali u nebesa

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Нова Варош je napisao:
Taško ti stvarno misliš da je Adem zbog himne otjeran ? Ajte molim vas.

A sto je otjeran?sto je musliman?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma dajte da vidimo klipove naše himne ovih kvalifikacija da vidimo koliko je igrača pjevalo himnu, a koliko ne?

Ja sumnjam da je on otjeran zbog himne, a i zbog tog što je musliman, nešto je drugo po srijedi.

Meni se čini da Tomović nije sinoć usta otvorio na intoniranju himne.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Нова Варош je napisao:
Miha je baš crna rupa.
Nadam se da će podnjeti ostavku poslije kvalifikacija.
Boktemazo pa da se nekim slučajem plasirao na sp s ovim njegovim stavovima, bio bi u svojim očima Murinjo, a i mi bi ga dizali u nebesa

Naravno da bi ga dizali u nebesa da se nekim slučajem plasirao na SP, to ijeste poenta svega. Mnogi bi i dalje mislili da je kreten, idiot, da ima nenormalne metode, ali bi imao rezultate koji govore suprotno. Ovo sad je idiotizam i inaćenje bez pokrića, i to ljude najviše ljuti.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
http://www.bigradiobl.com/b/sinisa-radi ... g-od-mene/

Samo kod nas, samo kod nas i nigdje drugdje......

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
I evo sta mene fascinira u svemu ovome.

Pola Beograda se digne na noge kada treba protestvovati protiv pedera i njihove parade, lupa se grad, tuku se ljudi, opsti haos.
A kad treba otjerati ovu mafiju koja upropastava ne samo sport ili drzavu vec i citavo drustvo, nekoliko transparenata i navijackih pjesama je domet.

Stvarno ne razumijem...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemaju ljudi kult reprezentacije pogotovo ultra navijači u Srbiji. Tamo je scena dušmanska, a ne navijački rivalitet. Ne mgou oni jedni pored drugih stati.
Što se tiče protesta za gej parade, Kosovo itd, to organizuju "Dveri", i te tako organziacije.
Nemamo mi kult reprezentacije, koje imaju komšijske zemlje. Jednostavno kod nas navijači prate klubove godinama, i napkon kad smo dobili zemlju, himnu, jednostavno je dušmanska navijačka scena i to je to.
Ultra grupe sam spomenuo jer oni to mogu oraganizovati neki jači protest i to je to, ali tek kad stanu jedni uz druge. Od nas "simpatizera" nema ništa, mi možemo podržati samo protest, ali da mi nešto organizujemo teško je to.Ne kažem da se ne treba probati, ali teško ćemo mi uspjeti, jer namo toliko ljudi, niti su toliko zagriženi kao ultra navijači. A da ne spominjem što bi na tom protestu moralo se silom reagovati (vjerovatnom) tu tek nema nigdje "običnih" navijača reprezentacije.

Dobra je fora ono što su "zabranjeni" organiozvali, ali opet nsiu bile sve grupe.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Nece vole jos dugo. Mozda jos par mjeseci i naprasno ce se povuci. Jos uvijek ga drzi SP na cijim predizbornim skupovima se redovno pojavljivao.
Ko bi rekao da ce Vesic otici iz Zvezde? Isto tako se osilio kao da ce ostati jos sto godina, ali preko noci je morao otici (citaj Vucic ga sklonio). Sve mislim da ce sljedeci predsjednik FSS biti Dzaja, a da ce se to desiti veoma, veoma brzo.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne zna se ko je veća karina, igrači, trener i Tole ili mi koji se nešto svađamo i tražimo rješenje.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
kakva dvolicnost na ovom forumu,kad je stankovic igrao za reprezentaciju a svi znamo da nije pruzao ni 10% sto pruza u interu govorili su pa kako ce igrati kad ne igra na svojoj poziciji.
nije da branim tosica zbog toga sto igra u partizanu ali kakva je razlika izmedju bledunjavog stankovica u ekipi i "retardiranog" tosica u ekipi?

Pa ta sto je Stankovic bledunjav a Tosic retardiran :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ne mosh vjerovati koja je stoka Karadzic i jos ga nije sramota da bubne kako bi mi vec obezbijedili prolaz da smo u BiH grupi, bi al zamalo. Govedo matoro nece otici dok ne umre.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
shakal je napisao:
Minutaža igrača i broj utakmica (takmičarske i prijateljske) od dolaska Mihajlovića:

Boško Janković (101 minut/2 utakmice)

Не могу да се сјетим да је Бошко играо откад је Миха селектор. Када је то било? Негдје на оној турнеји прошло љето (Шпанија, Француска, Шведска)?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Još jedna od teza koje se provlače već dugo, poput one "nemamo napadača", a nemaju veze s mozgom, je i ona "nemamo kult reprezentacije". Pročitah juče onu Dežulovićevu kolumnu u kojoj ismijava pojam tog "kulta", i kod nas i kod Hrvata. Mislim da je istina sljedeća - nekakav "kult reprezentacije" je prilično nebitna stvar, i konstrukcija koja bi trebalo da znači nešto, a u stvari ne znači ništa. Reprezentacija ne igra loše jer nema "kulta", već zato što ima lošeg ili nenormalnog selektora, zato što ima loše igrače ili su oni u lošoj formi, što je neuigrana, itd. Ništa od ovog nema veze sa "kultom". Ako je osnovna želja da se, sa jedne strane, igra za reprezentaciju svoje zemlje, i sa druge, da se za nju navija, neki "kult", onda ja imam pogrešno razumijevanje određenih termina.

Eto, Argentinci imaju jaku ekipu, imaju "kult", pa su se opet raspali na SP 2010, ne zato što im je "kult" odjednom nestao, već zato što je igra diletanta na klupi, koja se uglavnom svodila na improvizaciju i inspiraciju sjajnih igrača, i koja je nekako i prolazila protiv slabijih protivnika, pročitana. Ili, Sjeverna Koreja, za njih se čak ne bi reklo da se radi o "kultu" već o čitavoj religiji reprezentacije, pa im je opet sve to bilo uzalud, jer jednostavno ne znaju da igraju fudbal.

Opet, imamo reprezentacije koje nikad nisu imale neki "kultni" odnos, pa su solidno gurale. U SAD se sport shvata drugačije nego u Evropi, nema toliko fanatizma, ali zato ima jednog poštenijeg odnosa prema igri - oni nikad nisu imali niti sad imaju "kult", fudbal su počeli ozbiljnije da shvataju tek nakon što su dobili ono domaćinstvo '94, ali su postali solidna, respektabilna ekipa koja svako tu i tamo napravi neki dobar rezultat. I to bez "kulta".

Slažem se sa Dežulovićevim zaključkom - nema Hrvatska "kult reprezentacije" već kult države-nacije. U njihovom slučaju (a donekle slična paralela bi se mogla napraviti sa Bošnjacima i Crnogorcima) to je dodatna potvrda identiteta kroz "najvažniju sporednu..." Lično, ne bih volio da se kod nas isto radi, jer mislim da nismo narod kojem je to potrebno. Sav "kult" koji nama treba je kompetentan savez koji će postaviti kompetentnog selektora koji će birati kompetentne igrače. Dobri rezultati, a i sve ostalo, došli bi kao nužna posljedica.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
kiovva je napisao:
Не могу да се сјетим да је Бошко играо откад је Миха селектор. Када је то било? Негдје на оној турнеји прошло љето (Шпанија, Француска, Шведска)?

Da, protiv Francuza poceo, protiv Spanaca usao zadnjih pola sata i to je to. Mislim da ga kasnije nikako nije ni zvao Mihajlovic.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Mihajloviću možemo zahvaliti što više nemamo nervozu i iščekivanje već možemo opušteno posmatrati utakmice. Sinoć je bila jedna od najopuštenijih utakmica uz pivo i gickalice. Uživancija. Jedva čekam ostale susrete!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Karadžić: Da smo u grupi u kojoj su Bosanci već bi bili na SP!
http://www.sport.ba/fudbal/karadzic-da- ... ili-na-sp/

Da je Hitler pobjedio u WW2, ja bi se danas zvao Edmund. Da su bacili atomsku na Evropu, mi bi danas imali po 3 ruke.

Ne treba nastaviti, pametnom dosta. Ne razumijem zašto barem ne ćute ako nemaju šta pametno reći. :roll: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 17:30 
Jede govna...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 18:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Караџић је идиот,Михајловић је идиот. Ал изјава о квалитету група није идиотска.

Група у којој је Србија је једна од најјачих,група у којој је БиХ је најслабија!

Хрватска је квалитетнија од БиХ.
Белгија је јача од Грчке.
Србија је у најмању руку са свим проблемима једнака Словачкој.
Македонија је барем за длаку боља од Литваније.
Велс је јачи од Летоније.
А најгора генерација Шкота икада је и таква јача од Лихтенштајна.
Паметном доста.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Kakogod, ovaj način izvačenja mu je jadan, da je ne znam koliko u pravu. Nije to govor jednog sportiste, kad nisi ostvario željeni rezultat, onda ne gledaš šta drugi radi, da li je drugom bilo lakše ili ne... pravi sportista prizna: "Nisam ostvario rezultat, zasluženo sam tu gdje jesam, potrudiću se naredni put"..

A ovo što oni pokušavaju raditi nije zaslužilo ni komentar.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Kad je Darko Pancev presao iz Zvezde u Inter i tamo naravno bio nevidljiv, krenuli su ga novinari pitati kako to da je sa Zvezdom bio zlatna kopacka Evrope on je odgovorio "Pa u Zvezdi sam imao, Savicevica, Prosineckog, Jugovica.... itd...".

To vazi za sve nase igrace, pocev od vec penzionisanog Stankovica pa do ostalih jakih igraca. Ako igrac u svom timu ne izigrava pretjeranu zvijezdu nego je dio tima, nema sta da neki Santrac-Pizon-Mihajlovic od njega to pokusava da napravi u par dana treninga reprezentacije.
To moze mozda kao jedno "napaljenje" da fukcionise u jednoj-dve utakmice, kao sto je proradio inat kod Ivanovica protiv Skota, ali nije to njegova prirodna pozicija.
Jos jednom cu ponoviti, nema nasa reprezentacija sta da trazi u uigravanju modernih fudbalskih taktika, jer nasi igraci kao tim to ne mogu da ispostuju na nivou na kojem je to potrebno.

Najbolji primjer za ovakvo sagledavanje realnosti je Grcka. Da je Nijemac bio mladji pa ostao s njima duze, bili bi oni redovni na EP i SP stalno, jer su zaista realno sagledali situaciju i tako napravili ekipu - bedem i kontra. I samo karakterno se drzati onoga sto najbolje mogu.

Nasi bi mogli slicno igrati, uz to da mozda manje trce od Grka, ali da imamo nekog ko je sposoban za stvoriti visak, tj. odraditi solo-prodor. To je nas moderni fudbal, a ne nesto sto je Miha "studirao" u Italiji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]