banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2013, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Možda i Belgijanci omanu koji put, pa odemo ko prvi.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Нова Варош je napisao:
Elem, dobijemo sutra Škote, hrvati izgube u Velsu -6. Dobijemo rvate u BG -3, dobijemo Makedonce kući hrvati puknu od Belgije eto nas u egalu. Izvučemo bod u Belgiji, dobijemo Vels tamo i nadamo se da će hrvati opet kiksnuti u dvomeču sa Škotima.

haha koja racunica,pa mi smo samo u jednoj utakmici dali gol,nema nazalost sanse da idemo dalje.
Jedina nam je sansa da pobjedimo utorak i onda do septembra i belgije da smijenimo kompletan savez i trenera i da pravimo reprezentaciju sa trenutno najboljim igracima i dizemo je lagano iz utakmice u utakmicu

Poslednji put menjao ssaassaa dana 24 Mar 2013, 15:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 15:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da...zaboravih reci da ce osim grupnog dijela ep biti obesmisljene i kvalifikacije :( :( ...ako ce od 50 clanica uefa na prvenstvu ucestvovati 24,tj pola,to automatski znaci da,ako u grupi ima 6 ekipa kao sada,da 3 idu direktno dalje :(

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šalu na stranu, ali ako bi se desilo da hrvcati izgube, a mi pobjedimo, opet bi u septembru tinjala nada.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
zar ljudi sumnjaju u nas odlazak u Brazil? :-s

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 15:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Neda mi se pisati na ovoj mrtvoj temi ali moram spomenuti ovo govno http://www.sportal.rs/news.php?news=96870
Pa mamu ti jebem imali smo 5-6 korenera i jos par prekida, iz kojih ocigledno jedino mozemo dati gol, i ti centriras jedva na prvu stativu. Jedva cekm da vise ne igra za reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kamo sreca da nije dobio ni jednu, mozda bi i uradili nesto..

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
eto samo je tosic kriv sto smo izgubili,strasno

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jest ti volis Tosica kao da ti je u rodu nesto. :D Covjek je imao hrpu kornera/ubacaja i ni jedan nije bio ni prosjecan, kamoli dobar. Bio je jedan od najgorih definitivno an terenu, a to mu nije prvi put..

- Mislim da mi igrači nismo odradili to što smo se dogovorili pred utakmicu. Na treninzima, bukvalno, nijednom nismo uvežbavali igru na duge lopte ka "špicevima". A ako pogledamo naše prvo poluvreme u Zagrebu, gotovo svaka naša akcija ka napadu bila je duga lopta, u početku na Šćepu, kasnije i na mene - analizira Đorđević.

Sta ocekivati kad na sredini igraju Ignjovski, Radovanovic i kompanija, sigurno ti nece oni poslati neku dobru loptu..

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Tosic se raspada u ovim kvalifikacijama, al opet mi lose prozivati igrace kad se zna ko je kriv, kad se ratosiljamo Toleta, Mihe i ostalih u savezu onda napraviti i cistku u ekipi.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

odigrao je lose kao i citava ekipa,a sad reci za njega da je najlosiji a dobio dvije lopte za poluvrijeme je smijesno

jedini i iskljucivi krivac je mihajlovic a na terenu mene samo nisu razocarali subotic,nastasic,raco i tadic

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije ti jedan od krivaca i onaj ko je doveo Mihajlovica?

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Nije ti jedan od krivaca i onaj ko je doveo Mihajlovica?

znam na sta aludiras ali naravno da je i on i naravno da ce biti isto ko god da dodje na njegovo mjesto

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne govorim ja o tome sto je dobio dvije lopte nego pricam o ubacajima. Treniras citav zivot fudbal i to ti je inace jedna od boljih stvar a ti ne mozes 10 puta dobaciti do prve stative? Naravno da cu ga pljuvati zbog toga, ako ces ga ti hvaliti ok..
Nastasic je bio veoma veoma dobar, to barem raduje.. Tadic za ono malo vremena sto je igrao pokazao vise nego komplet vezni red do tad. A i Raca za divno cudo nije bio los. :D
A vec smo ustanovili da je Mihajlovic idiot.. Ja bih najvise volio da dodje Djukic ali male su sanse za to. :/

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja navijam za Robija da dodje poslije Mihe, male su sanse ali se nadam :lol: Ako ne moze on onda pristajem i na Piksija.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moze i Piksi! Na njega sam zaboravio. Daj njega ili Djukica. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma samo neko od ovih mladjih,tipa piksi,djukic..

muka mi je vise od raznoraznih pizona i kosanovica,petkovica...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Djukic bi bio ideala, al dok je Tole tu nema od te ljubavi nista, ovaj nece otici dok ne umre, a koje smo srece ima da zivi 100 minimum, izlazice clanci u trecem oku o njemu i tajnama njegove dugovjecnosti.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 17:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Već davno sam rekao da ćemo Antića praviti od blata, neki kažu skup je bio, e pa nije, a reći ću i zašto, zato što je uspio da odvede na S.P. nacionalnu selekciju, za savez je donio 10-15 miliona eura, 4 puta je napunio Marakanu, vratio kult reprezentacije, napravio priču, afirmisao nekoliko igrača koji su uradili velike transfere, na S.P. smo bili JEDINA NACIONALNO ČISTA REPREZENTACIJA, što uspjehu daju još veći značaj, čak smo i tamo ispali nesretno... Poslije toga su mu napakovali otkaz, unijeli su nemir u svlačionicu, nakon toga je uslijedio i otkaz, dakle, iako je imao veliku platu, bio je puno jeftiniji od ovog paćenika koji sada sjedi na klupi nacionalne selekcije, kod kojeg je prošlo 50 raznih igrača kroz tim, gdje sami igrači nemaju pojma ko će kada da igra, ko će u napad, a ko na gol, posledica toga je da su sami igrači postali predmet šprdnje, zezanja, nagrđivanja i prozivanja, za šta su oni najmanje krivi, jer jednostavno usudim se reći da njih 70% ne zaslužuje nacinalni dres. Sinoć sam odgledao konferenciju za novinare nakon utakmice u Maksimiru na kojoj se on ladno ispišao po novinarima i čitavoj naciji, ismiajo ih, nazvao ih piskaralima i fudbalskim neznalicama... Jednostavno je čovjek pacijent, paćenik i vrlo vrlo je bezobrazan, pored toga što je fudbalski laik... Čini mi se da je u startnoj postavi iz Zagreba bilo 4 igrača koje zastupa agent Falji Ramadani, tako da to govori sve. Mislim da nećemo dobiti ni Škote, a nadam se da na Karađorđu neće biti više3 od 3-4000 ljudi i da će valjda svi shvatiti da ne smijemo sebi da dozvolimo luksuz da sa njim krenemo u novi kvalifikacioni ciklus... Dakle, najskuplji trener za svaki savez je onaj koji nema rezultate...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Antić je dobio Njemce na Svjetskom prvenstvu!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zCT0qApHH-c[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]