banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 12:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Mar 2013, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Elvis Presley je napisao:
Tek sad sam dosao na net od sinoc i samo da napisem ovo i nema me neko vrijeme ovdje.

MIHAJLOVICU JEBEM LI TI MRTVU MATER!!!! PICKA TI MATERINA RETARDIRANA, PLJUJES PO CITAVOJ NACIJI A NE SAMO PO SVOJOJ KARIJERI MAJKU LI TI JEBEM MALOUMNU!!!

:lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol: :lol:
Sinoc si bio dosta mirniji. :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
kao pravi ljubitelji sporta sad da vidimo ko ce istrcati protiv Skotske pred cirka 200 ljudi :) Kolarov ima parne zute, Scepa na terapiji, bice spreman, nema zime znaci :)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
strasno sta nam ova mafija radi
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=697884

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
http://sportinfo.co.rs/fudbal/13-selekt ... ao-do-dna/

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 16:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Na stranu sve ali ovaj nazovi trener je uzasno bezobrazan lik!mamicu mu jebem,takve izjave daje da se bukvalno nama svima pisa u lice i pita hocemo li jos....

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
tensSa je napisao:
Citiraj:
Zamolio bih Ustase da se strpe, bar dan, da nam ne sole na ranu ;)

:lol: :lol:

Tebi ovda po Doboju 'odaju sa BiH zastavama.... :D

Sta fali, Doboj je i njihov kao sto je i moj :). Svako ima pravo da navija za koga hoce i da nosa zastave kakve hoce, ne vidim da one varta zastave nekog vrijedjaju tako da, sve super :)

Sto se tice utakmice, izgubio ju je Mihajlovic.

Pod jedan, vec sam govorio da Brkic ima problem sa pritiskom i ovu utakmicu je morao Stojkovic braniti jer njega boli kurac za sve, ne pogadja ga nista. Dalje, nema drugog objasnjenja nego da Mihajlovic zajebava ladno citavu naciju, ne znam zasto, zna li on koliko je ovo nama vazno, ali dobro....
Ja i Tasko smo pisali nesto oko sastava i predvidjeli smo slican sastav sa Ignjovskim, Radovanovicam i Stevanovicem, ali mislim da ni sami nismo vjerovali u to, kontali smo da Mihajlovic ne moze biti toliki kreten ali eto....
Ja ne znam po kojoj logici se na klupi ostavlja najbolji ofanzivni igrac na klupi, jel to neko iznenadjenje koje je pokusao da proda Hrvatima tako sto ce svojoj reprezentaciji odsjeci krila ili? Ne kontam.... Pravis reprezentaciju koja ce igrati po zemlji a potom gradis igru na ispucavanjima? Ne znam....
Igracima zamjerim malo trcanja, morali su se rastrcati po terenu ali i to je izostalo... Hrvati su igrali lose, da smo mi malo ozbiljniji lagano bi ih dobili...
Sve u svemu, neka Mihi, Karadzicu i Ramadaniju njihova prcija, nek prodaju igrace preko nje, sad svejedno nemamo za prolaz, neka se oni bar opare ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Још једно разочарење у низу. Очекујемо највише од оних који су увијек давали најмање.

Дошао је пораз који је био очекиван. Међутим, како смо дошли у ситуацију да се из године у годину очекују порази? Све ми се чини да Томислав Караџић ово нама ради зато што не воли своју земљу и свој народ. Прешао је из фазе користољубља, сада је остала само мржња према Србима. Како је могуће да су сви они који су га пљували сада у његовој "фирми"? Да ли је тај човјек толико моћан? Је ли фудбал у Србији постао уноснији од дроге и бијелог робља? Питам се како је могуће да један селектор дозволи себи да се спрда са једном овако напаћеном и умороном нацијом? Почињем да вјерујем да Србију могу само да воде људи са мало или нимало знања. На страну Бркићев гол и кикс Коларова, они су у Загреб дошли да изгубе. Како је могуће да "врхунски" стручњак дозволи да му игра нападач који је очигледно стигао повријеђен (на страну његови не-квалитети)?

Из дана у дан постајем увјерен да ја више у овој земљи немам шта да тражим. Да крадем и отимам не умијем, остаје ми могућност само да ме газе.

Ево извјештај са трга. Јако добар одазив, и више него што сам очекивао. Паљење заставе је потпуно непотребно, не знам ко је то и зашто урадио. Беспотребно бачена љага на читав догађај. А шта тек рећи за тучу, српска посла. То када сам видио дошло ми је да вриштим. Ем губимо, ем општи метеж, опет наша брука. Брукамо се из дана у дан, на свим пољима. Штета што је баш ова утакмица изабрана за први пренос на Тргу. Људи постају разочарани, питање је како ће бити неки идући пут.

ПС. Ако је могуће да покренемо неку петицију да се ова багра отјера, било преко Интернета или у писаном формату.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ko se tukao? To sa paljenjem zastave je velika sramota, pa dokle da gledamo da nas neki divljaci sramote, pa jebemu mater, jer uvijek mora isto :roll:

To sa organizovanim gledanjem se mora nastaviti, ali kad bude kosarka, vaterpolo ili neki drugi sport koji to stvarno zasluzuje....

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 17:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
http://www.b92.net/sport/teme/novakovic ... _id=697890 tacka na I

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 17:28 
:D :D :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
ovaj ciro nije normalan
http://sportal.rs/news.php?news=96822

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
skeva je napisao:
Ko se tukao? To sa paljenjem zastave je velika sramota, pa dokle da gledamo da nas neki divljaci sramote, pa jebemu mater, jer uvijek mora isto :roll:

To sa organizovanim gledanjem se mora nastaviti, ali kad bude kosarka, vaterpolo ili neki drugi sport koji to stvarno zasluzuje....

Када је пао први гол, неко је бацио двогузу на платно. Е сад да ли је неко од обезбјеђења покушао да одстрани то лице или су се потукли међусобно не бих знао. Био сам близу али ме није занимало, па нисам ни гледао. Углавном, полиција је јако брзо интервенисала. Како год, штета је учињена.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... DoUe6LVfU#!

Ovo je bilo sinoc...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 22:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
A umrijeh od smijeha na ovaj klip iznad aaaa :lol: :lol: cuj ,,niko nek´ ne brani,, i ,,o jebem ti krvavu LJUDI majku pa kakve mi budale imamo,, :lol: :lol: hvala za ovo :lol:

A ono sinoc je tuga blago receno.Ne znam samo ko ih nagovori da onako igraju.Tacno mi je djelovalo ko da ih je neko nagovorio,nisam mogao vjerovati sta gledam i iskljucim 20-ak min. pred kraj.Naravno da sam pogledao rezultat na kraju.Kontam,mozda smo uvaljali jedan bar ali nista.Oni isto losi a mi pored njih onakvih nemocni.Sta se desava ne smijem ni da mislim.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 01:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=88cTVizjfQk[/youtube]

Pogledati obavezno!!!
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KK5UDbkwJBY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 01:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
ma jednostavno nismo imali srece!

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Мање-више очекивано од Србије. Михајловић је испао тотални аматер који нема појма. И једини је крив за пораз и мјесто на табели. Али и кад он оде проблеми ће и даље бити исти, почев од превеликих очекивања од репрезентације па до избора играча и селектора. Све ће бити исто кад он оде.
Ја сам на то навикао и више немам никаквих очекивања осим да се не обрукамо, а у Загребу се то десило. Сусједи нису направили ни једну прилику, они су били у још већем грчу од нас, а ми им поклонимо два гола.
Оно што је највећа грешка читавог пројекта је то што се кренуло у подмлађивање екипе и то баш радикално. Није се требало одрећи искуснијих играча, и по мени уопште није битно да ли је неко стар или млад, за репрезентацију треба да играју најбољи. Један Џо Шимунић игра за репрезентацију ХР, дрво, клоцина или пањина, али он зна како се играју овакве утакмице. И они имају исте проблеме, али имају атмосферу у репрезентацији коју смо ми имали само за вријеме Антића.

Антића није требало отјерати чак и због тих високих примања, али побогу људи, није он сам себи одредио плату, неко је пристао на то и њему дао 100к евра мјесечно.

Ја сам сигуран да по именима имамо боље играче од ХР, они имају Модрића, Срну и Манџукића који одскачу квалитетом, остало су све просјечни играчи, па чак и горе од тога. Шимунић, Ракитић, Стринић, Ћорлука, Олић, Плетикоса... И сви су редом бољи у репрезентацији него у клубу.

Мали Ковачић из Интера би могао бити велики играч.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Za reprezentaciju treba da igraju najbolji. Bez obzira na godine.
Ona ne sluzi za razvijanje igraca. To samo kod nas ima. I u Argentini istina, ali je Diego povukao onomad crtu vise.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
И бразилци преко репрезентације покушавају продати што више играча, само што се код њих то не одрази на резултат. Код њих је кроз репрезентацију прошло море играча.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]