tensSa je napisao:
Citiraj:
Zamolio bih Ustase da se strpe, bar dan, da nam ne sole na ranu

Tebi ovda po Doboju 'odaju sa BiH zastavama....

Sta fali, Doboj je i njihov kao sto je i moj

. Svako ima pravo da navija za koga hoce i da nosa zastave kakve hoce, ne vidim da one varta zastave nekog vrijedjaju tako da, sve super
Sto se tice utakmice, izgubio ju je Mihajlovic.
Pod jedan, vec sam govorio da Brkic ima problem sa pritiskom i ovu utakmicu je morao Stojkovic braniti jer njega boli kurac za sve, ne pogadja ga nista. Dalje, nema drugog objasnjenja nego da Mihajlovic zajebava ladno citavu naciju, ne znam zasto, zna li on koliko je ovo nama vazno, ali dobro....
Ja i Tasko smo pisali nesto oko sastava i predvidjeli smo slican sastav sa Ignjovskim, Radovanovicam i Stevanovicem, ali mislim da ni sami nismo vjerovali u to, kontali smo da Mihajlovic ne moze biti toliki kreten ali eto....
Ja ne znam po kojoj logici se na klupi ostavlja najbolji ofanzivni igrac na klupi, jel to neko iznenadjenje koje je pokusao da proda Hrvatima tako sto ce svojoj reprezentaciji odsjeci krila ili? Ne kontam.... Pravis reprezentaciju koja ce igrati po zemlji a potom gradis igru na ispucavanjima? Ne znam....
Igracima zamjerim malo trcanja, morali su se rastrcati po terenu ali i to je izostalo... Hrvati su igrali lose, da smo mi malo ozbiljniji lagano bi ih dobili...
Sve u svemu, neka Mihi, Karadzicu i Ramadaniju njihova prcija, nek prodaju igrace preko nje, sad svejedno nemamo za prolaz, neka se oni bar opare