banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Mar 2013, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Koju granicu? Pa ta pizda koja se do prije par dana vodila kao nas trener je zasluzio svu mogucu pljuvacinu koju moze dobiti. Odlazi kao najobicnija gnjida, bez mrve morala i obraza, a ostavio je iza sebe stetu u igrackom kadru koja ce se ko zna kad moci nadoknaditi. Nije se jos klupa ni ohladila a tata je vec zvao prijatelje pa na portalima izlaze clanci sa naslovom "Grande Sale" jebo ga njegov tata i ko ga je doveo na klupu. Sta je on to oprostio, oprostio je dio koji ne bi nikad ni dobio, kao sto ga oprasta svaki trener koji nije smrad kao Vujosevic pa da hoce da isisa i zadnji dio iz ugovora koji je potpisao, a nije opravdao rezultatima.

Pa pogledaj samo njegovu izjavu kad je prvi put odlazio

Citiraj:
Znao sam da klub traži novog trenera, ta saga traje već četiri meseca. Iz toga je jasno da nema poverenja. Prihvatam svaku odluku. Dobro je da se sve konačno završilo", rekao je Janković za MONDO.

Pa pazi ovu od juce.

Citiraj:
"Znao sam da su se dogovorili sa novim trenerom, ali nisam čekao da me UO smeni. Oprostio sam klubu 150.000 evra, uz zahtev da se taj novac iskoristi za izgradnju reflektora i renoviranje terena Omladinske škole", otkriva bivši trener Crvene zvezde.

Opet pravi velikomucenika od sebe i pravi prostor za novi povratak na klupu u buducnosti.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Gocias je napisao:
Колико год да је Сале Јанковић лоше или катастрофално одрадио посао, не заслужује да се о њему говори као о задњем криминалцу, убици. Његова беспомоћност је посебно изражена у ситуацији у којој је нормалан рад, или нешто приближно томе, потпуно онемогућен. 1. Који здрав човјек може заправо преузети клуб у таквој ситуацији? Mоже само онај што болује од болести "којој лијека нема" (Роберт Просинечки).

2. Зар тај човјек није имао посао прије овога? Зар тај човјек није опростио дуг од првог пута?3. Зар тај човјек није понудио оставку послије 0-3 од Војводине? Зашто је нису прихватили? Шато што су знали да у том тренутку нико не може боље, знали су да један Сале Јанковић може да страда без пуно плача. 4. Мислите да је ико вјеровао у титулу? 5. Зар тај човјек није опростио новац из садашњег уговора који му је ФКЦЗ дужна да плати? Зар тај човјек није усмјерио своју зараду на инфраструктуру за омладинце? Хоће ли од тога бити ишта, за кога је то питање уопште, за Салета?!

Шта вама није јасно? Шта још треба? Прешли сте сваку границу.

Први болд - може онај који нема посао, којег нико не цијени до рођеног оца и који је превара од човјека, тренера, звездаша...
Други болд - Није, тачније, имао га је још пар мјесеци, до краја квалификација (које није могао завршити успјешно, у сваком случају). Толету било идеално, јер би га свакако шутнуо са те позиције, па га је "препустио" Звезди.
Трећи болд - Шта има он да нуди оставку, ако си човјек и ако хоћеш да идеш, то се лако завршава, а не као, ја као вама нудим оставку, а ви као, ни да чујете... повраћа ми се.
Четврти болд - у ком тренутку мислиш да ли је ико вјеровао у титулу?
Пети болд - Опрашта дио уговора који није одрадио, новац који не постоји и као усмјерава у омладинску школу...

То је највећа штеточина у историји овога клуба. Уништио је СВЕ до чега се дотакао. Играче, навијаче, фудбал.
Од приче како је задовољан екипом коју насљеђује, хвалио се како их је све он препоручивао, до тјерања кондиционог тренера, одржавањем тренинга преко скајпа, прича о неселекцији, о томе како није имао припреме, до плата, хороскопа, 2-3 оставке, примљених милион голова, изгубљених толико утакмица и још толико које је требао изгубити па га виле спашавале...
Безмудо, анемично, безидејно, лицемјерно, нечовјечно створење које је урнисало саму помисао на гледање утакмице ФКЦЗ.

Са својих 20 година љубави према овом клубу, доживио сам да не пратим ни 10% онога што сам раније (до прије годину дана) пратио око мог клуба. А нагледао сам се свега, до тада.
Пљунућу га ако га икад видим уживо. У ствари, нећу. Он је -ЧКА и вјероватно неће смјети одреаговати. То ми је као да сам пљунуо женско. А то не радим.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Oprostio čovjek novac, koji još nije ni zaradio. Kakvo bljutavo peglanje imidža u javnosti, tačno mi se povraća. Da mi nije drago što je otišao sa klupe, opet bih se iznervirao. S obzirom koliko je unazadio igru, obezvrijedio igrače, uništivši im formu, trebalo bi još da plati odštetu za sve loše stvari koje je uradio tokom svog mandata.
Sad je opet na tapetu samoreklamiranje, propagiranje njegovih visokih moralnih normi, njegovog Zvezdaštva, objektivnih razloga neuspjeha, teških uslova rada, neprimanja plate i bušenja od strane uprave... Sad još serenda kako je Stojadinović loše odradio prelazni rok, a u januaru je znao da daje ljigave intervjue u kojima govori kako mu pojačanja nisu potrebna i da ima tim za titulu, samo da ih on spremi, pošto to prethodnik jelte, nije adekvatno uradio...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Само да се надовежем на причу о зарађеном и уговореном. Сјећате ли се уговора од прије 2-3 сезоне, играча, тренера, спортских директора, који су уредно тужили клуб за мјесеце које нису одрадили?

Не оправдавам на било који начин његове методе рада, тактику и резултате.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Dajte ljudi, stanite malo na loptu.
Jankovic je ovakav, onakav, djubre i gospodin, ali to djubre je mogao ostati djubre do kraja, pa traziti cjelokupni iznos, dakle, mogao je traziti tih 150 000 e, jer je to njegovo pravo. Sad, druga je prica ko mu je dao toliku platu, jer to samo budala moze.
Cuj, dati tamo nekom Prosineckom i Jankovicu toliku platu, a nikada nista nisu uradili ko treneri, pa to moze samo neko ko Zvezdi zeli zlo.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Raskoljnikov je napisao:
Jankovic je ovakav, onakav, djubre i gospodin, ali to djubre je mogao ostati djubre do kraja, pa traziti cjelokupni iznos, dakle, mogao je traziti tih 150 000 e, jer je to njegovo pravo. Sad, druga je prica ko mu je dao toliku platu, jer to samo budala moze.
Cuj, dati tamo nekom Prosineckom i Jankovicu toliku platu, a nikada nista nisu uradili ko treneri, pa to moze samo neko ko Zvezdi zeli zlo.

Прво, молио бих да се ова двојица не стављају ни у исту реченицу. Колико овај први вриједи, тешко да се може утврдити новчано, а камоли да се пореди са овом преваром.
Друго, то се управо и хоће овим натписима. Да се не прича о његовом злочину према клубу, већ о неким непостојећим еврима. Нико није опростио Звезди одрађен (или како-тако одрађен) уговор, а неодрађени дио уговора је отписао велики број играча и тренера у прошлости.
Просто не могу да вјерујем да ће неко АЈ памтити по овом "опросту", а не по свему што је урадио. Зато нам је и овако, нит` памтимо, нит` правилно вреднујемо људе. Сваки други бурек-новинар нас усмјери да у страну у коју наручилац текста жели.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Raskoljnikov je napisao:

Slika

Što se Jankovića tiče, ako je htio biti šmeker, trebao je dati ostavku odmah nakon Vojvodine i odreći se kompletne preostale zarade. Umjesto toga dao je ostavku koju nije dao, ispaljivao je alibi priče i nastavio da uništava klub koji kao toliko voli. Ma kakve Vojvodine, odmah nakon onog karanja u kupu :angry3:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ja pricam o Prosineckom kao treneru pocetniku, a ne o Prosineckom kao velikom igracu. Ne znam sta je tu nejasno?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne možeš ni u kom slučaju reći "neki tamo Prosinečki". Ni u kom.
S druge strane, kao trener, on nije izašao juče iz Đorine škole, pa da ga platiš kao Kristića, već je godinama bio pomoćnik u jednoj od najboljih reprezentacija na svijetu, što je i te kako dobra reputacija.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 20:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Koliko kontradiktornosti i budalestina na ovoj temi...prvo sve ramadanijevi i menadzerski igraci u reprezentaciji pljujem po mihajlovicu i fss...pa onda kao pogledajte imamo 11 igraca,koji su pozvani za repku,sto mladu,sto seniorsku,nemoguce da bas nicemu ne vrijede,ima tu kvaliteta cim su pozvani u tu ramadani repku ...Evo sad i hrvatska postade fudbalska velesila,inace iznjedrila na stotine vrsnih fudbalskih strucnjaka i kadrova,kru te ranio...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A šta je ako nije velesila? Kad su posljednji put bili van top 10? Za njih je ostanak bez velikog takmičenja incident, za nas je plasman incident. Oni tamo igraju sa svakim, mi (kad odemo) se molimo da nas ne nakanta baš svako. Od svog razbacivanja miliona u Zvezdi, sad je problemčina dati 200 000 godišnje Prosinečkom... Samo je na spašavanju Lazovića to tridesetostruko otplatio.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 23:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma pusti Jankovica ON je zavrsena prica.. Otisao je kako je otisao nakon sto je tri puta podnosio ostavku
kakav autoritet medju igracima imas kad malo malo pa das ostavku
Inace mene raduje sto Portugalac dovodi covjeka koji ce se brinuti o kondiciji ali i pripremi ekipe, kao i skautingu protivnika i mladih igraca..
Ima u Zvezdinim mladjim kategorijama kvalitetnih klinaca samo sto nikad nisu dobijali sansu

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 23:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Zaposleni u Zvezdi odbili minimalac
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=20&nav_id=697198

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 23:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Rivaldinho je napisao:
A šta je ako nije velesila? Kad su posljednji put bili van top 10? Za njih je ostanak bez velikog takmičenja incident, za nas je plasman incident. Oni tamo igraju sa svakim, mi (kad odemo) se molimo da nas ne nakanta baš svako. Od svog razbacivanja miliona u Zvezdi, sad je problemčina dati 200 000 godišnje Prosinečkom... Samo je na spašavanju Lazovića to tridesetostruko otplatio.

Pa oni su imali taj incident 2010 u africi,kad su gledali doma prvenstvo...Koji top 10?Pa i mi smo bili sa anticem 12 na fifa rang listi,ako je to neki parametar.Oni su jaki samo na prici cire blazevica,stimaca i sl strucnjaka,mi smo tuga za sebe...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
sony3 je napisao:

Super, ajmo kolektivni otkaz svima, dovesti ljude koji zele da rade za minimalac i to je to, MRS iz Zvezde!!!! :wink:

Samo da napomenem ove koji omalovazavaju Robijev pecat u Hrvatskoj reprezentaciji. Ako vec toliko nemate obraza da kazete da je Hrvatska u poslednjih desetak godina zasluzila da se nadje ispred nas na ovim listama i sl. Imajte bar obraza pa priznajte da su ljudi igrali ljepse i ucinkovitije. Gledamo ukupan period od 5-6 kvalifikacionih ciklusa

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 21:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Dzaba kad sad i da im das otkaz mi im moramo sve dugove isplatiti ili postici neki dogovor sa njima inace nista od kvalifikacija za evropu

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jel ovaj sto je bio pomocni trener jankovicu, onaj zivkovic sto je dao barsi gol sa 40 metara na kamp nou ?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste, u stvari on je dao go Barsi, al nije sa 40 metara.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
Jeste.

bio sam mlad i nezreo ali moram priznati da sam se radovao :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7kld8bP16-U[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]