Gocias je napisao:
Колико год да је Сале Јанковић лоше или катастрофално одрадио посао, не заслужује да се о њему говори као о задњем криминалцу, убици. Његова беспомоћност је посебно изражена у ситуацији у којој је нормалан рад, или нешто приближно томе, потпуно онемогућен.
1. Који здрав човјек може заправо преузети клуб у таквој ситуацији? Mоже само онај што болује од болести "којој лијека нема" (
Роберт Просинечки).
2. Зар тај човјек није имао посао прије овога? Зар тај човјек није опростио дуг од првог пута?
3. Зар тај човјек није понудио оставку послије 0-3 од Војводине? Зашто је нису прихватили? Шато што су знали да у том тренутку нико не може боље, знали су да један Сале Јанковић може да страда без пуно плача.
4. Мислите да је ико вјеровао у титулу? 5. Зар тај човјек није опростио новац из садашњег уговора који му је ФКЦЗ дужна да плати? Зар тај човјек није усмјерио своју зараду на инфраструктуру за омладинце? Хоће ли од тога бити ишта, за кога је то питање уопште, за Салета?!
Шта вама није јасно? Шта још треба? Прешли сте сваку границу.
Први болд - може онај који нема посао, којег нико не цијени до рођеног оца и који је превара од човјека, тренера, звездаша...
Други болд - Није, тачније, имао га је још пар мјесеци, до краја квалификација (које није могао завршити успјешно, у сваком случају). Толету било идеално, јер би га свакако шутнуо са те позиције, па га је "препустио" Звезди.
Трећи болд - Шта има он да нуди оставку, ако си човјек и ако хоћеш да идеш, то се лако завршава, а не као, ја као вама нудим оставку, а ви као, ни да чујете... повраћа ми се.
Четврти болд - у ком тренутку мислиш да ли је ико вјеровао у титулу?
Пети болд - Опрашта дио уговора који није одрадио, новац који не постоји и као усмјерава у омладинску школу...
То је највећа штеточина у историји овога клуба. Уништио је СВЕ до чега се дотакао. Играче, навијаче, фудбал.
Од приче како је задовољан екипом коју насљеђује, хвалио се како их је све он препоручивао, до тјерања кондиционог тренера, одржавањем тренинга преко скајпа, прича о неселекцији, о томе како није имао припреме, до плата, хороскопа, 2-3 оставке, примљених милион голова, изгубљених толико утакмица и још толико које је требао изгубити па га виле спашавале...
Безмудо, анемично, безидејно, лицемјерно, нечовјечно створење које је урнисало саму помисао на гледање утакмице ФКЦЗ.
Са својих 20 година љубави према овом клубу, доживио сам да не пратим ни 10% онога што сам раније (до прије годину дана) пратио око мог клуба. А нагледао сам се свега, до тада.
Пљунућу га ако га икад видим уживо. У ствари, нећу. Он је -ЧКА и вјероватно неће смјети одреаговати. То ми је као да сам пљунуо женско. А то не радим.