MuskoBre je napisao:
Kako vam se da?
Upravo ovo se i ja pitam već tri dana...
Uzgred, koliko treba biti pandrk pa da ti minijaturni baner u uglu smeta (hipotetičko pitanje, NE ŽELIM ODGOVOR na njega jer znam šta će većina prozvanih da odgovori). Ne vodi ni kakvu stranicu sa koje nešto treba skinuti, nije spam, ne radi pop-up (možda ste na ovo navikli pa vas nervira što nije to?!), mada stoji da je idiotski da je linkovan na osnovnu temu o Borcu na kojoj se ne snalazi niko ko je ne posjećuje minimalno 2 puta dnevno.
Stoga podržavam prijedlog otvaranja zasebne teme. Ukoliko Vulturesi žele da skrenu pažnju, najbolje da otvore temu posvećenu isključivo trenutnoj problematici i to informativnog karaktera gdje navedete šta je problem, koja su dešavanja, eventualno linkove prema stranicama sa više informacija...
Čisto da navedem (iako to nije toliko bitno) da sam na utakmice Borca išao kad je većina Vulturesa koja danas bivstvuje na tribinama kakila u pelene, ali danas stvarno više niti pratim Borac (pogledam utakmicu ponekad, ali nije to to) niti me pretjerano zanima nešto što je samo kap u moru us*anih dešavanja u našem gradu i društvu uopšte. Ali apsolutno podržavam svaki entuzijazam ljudi koji na bilo koji način pokušavaju promijeniti nešto. Pa makar i ovako simbolično. Jeste da znamo da to neće ništa promijeniti jer u ovom našem društvu jedino stranci kad nas natjeraju da se pobijemo međusobno možemo promijeniti nešto i to onako kako su oni zacrtali. Nikad onako kako bismo mi željeli. Tako će vam biti i sa Borcem. Vještački će ga održavati u životu (kao uostalom i košarkaški klub, a ne tako davno i rukometni klub, samo vama sjećanja sežu najdalje do prekjuče) čisto da bi imali nešto da ne bude da nemamo ništa i to čisto iz političkih razloga. Ali nada posljednja umire.
I da ne odem skroz u off, izgleda da stvarno zaboravljate gdje ste i kako se ponašate. Po hiljaditi put, ovo nije VAŠ forum. Ovo je PRIVATNI forum, s tim što se administracija trudi da se osjećamo kao na NAŠEM forumu. Neki ponekad stvarno prelaze granice tolerancije i zaboravljaju da ovo nije kafana u kojoj možeš da se*eš koliko hoćeš kao nakon tri piva i da iznosiš svoje mišljenje kao da je to apsolunto jedina prihvatljiva istina pisana odmah ispod ostalih 10 zapovijesti samo se izgrebala na pločama pa se ne vidi na prvi pogled.
Iznijeti kritičko mišljenje znači navesti primjer, navesti šta smatraš da je loše ili dobro i ZAŠTO smatraš tako. Poželjno je dodati prijedlog boljeg rješenja ako ga imaš.
Napadanje odmah u startu koristeći frazeme "Šta je ovo?", Kakve su ovo gluposti?", "Bode oči - sklanjaj?", "A koga to interesuje?" i pritom ne reći ništa konkretno, već samo napasti zato što ti se ne sviđa nije kritičko mišljenje nego sviranje qrcu. Naučite razliku!