banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jun 2025, 13:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Mar 2013, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Džaba ti, opet će neko mudro reći da to nije pravo rješenje i da je ovako bolje...ne daj bože sekundu razmisliti o nečijem normalnom prijedlogu.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Ташко je napisao:
Sta je zbunjujuce?

Bilo je price o pdf. Borac, ali moderacija nije "izasla u susret". No i ovako je ok.

Zbunjujuce je za nas koji pojma nemamo o cemu se radi. Za vas koji ste upuceni nije zbunjujuce, ali vama taj baner i ne treba, posto ste vec upuceni.

Ovako kako je sad, baner je besmislen, jer nas salje na temu od milion postova i veze nemamo gdje i sta da citamo, a da procitamo sve ispocetka treba nam godina dana.

Znaci, bilo bi dobro da neko otvori novu temu, gdje ce u prvom postu objasniti probleme sa kojima se Borac susrece, ostaviti neke linkove na vijesti, isl, a onda baner preusmjeriti na tu temu...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 16:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
Timotic je napisao:
Zbunjujuce je za nas koji pojma nemamo o cemu se radi. Za vas koji ste upuceni nije zbunjujuce, ali vama taj baner i ne treba, posto ste vec upuceni.

Ovako kako je sad, baner je besmislen, jer nas salje na temu od milion postova i veze nemamo gdje i sta da citamo, a da procitamo sve ispocetka treba nam godina dana.
E baš ovo! Ovo što kaže Timotić, seven, Popke i ja - to je srž problema.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ташко je napisao:
Zato sto ljudi tako hoce. Da bude jedna tema.

Има људи који мисле да је скок са десетоспратнце одлична идеја. Међутим нико им у тим тренуцима не говори "супер, само напријед"...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 17:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bik koji sedi je napisao:
Trebalo bi otvoriti novu temu pod imenom Pomoć i podrška Borcu gdje bi u prvom postu bile iznijete sve činjenice o Borčevim problemima i

Pa otvori. Ko ti brani? Je l' treba mi i temu da otvaramo? Sada bi Džontra da je ovde napisao "namrgođeni zorEn je namrgođen" al' de ljudi sjašite malo....Mi smo uradili najbolje što se moglo u datom momentu.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koja ludnica...

Sunce ti jebem, šta se piše.
Pa ko te tjera da klikneš na baner?
Oko čega se rasprava vodi Bože sačuvaj.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 17:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
_зока je napisao:
Pa otvori. Ko ti brani?
Neću ja, ne zanima me ni Borac ni domaći fudbal, ja samo kontam da je to najbolje rješenje. Neka otvore (ako hoće) forumaši koji pišu na toje temi i koji žele da posjetiocima i korisnicima foruma skrenu pažnju na problem i način na koji se može pomoći i pružiti podrška, ovako nema nikakve svrhe...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Посјетих задње три странице дискусије о Борцу. Као да слушам радио пренос кола "Премијер лиге". Толико о томе. Шта је ту проблем, ко кога, зашто, како, видјех једино да играчи нису добили плате (јака новост), мислим... ниђе везе...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 17:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Kako vam se da?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Obilan ručak pa treba to potrošiti.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja vjerujem da svako ko se iskreno zanima za Borac će dobiti pojašnjenje na onoj temi. Ja sam juče postavio pitanje i dobio sam i privatno i javno odgovor.

Pravi navijači će se organizovati i pokrenuće akciju, pretpostavljam da će tada baner voditi na konkretne prjedloge, pa stoga svoje dobrovoljne priloge čuvajte do daljneG.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
MuskoBre je napisao:
Kako vam se da?

Upravo ovo se i ja pitam već tri dana...

Uzgred, koliko treba biti pandrk pa da ti minijaturni baner u uglu smeta (hipotetičko pitanje, NE ŽELIM ODGOVOR na njega jer znam šta će većina prozvanih da odgovori). Ne vodi ni kakvu stranicu sa koje nešto treba skinuti, nije spam, ne radi pop-up (možda ste na ovo navikli pa vas nervira što nije to?!), mada stoji da je idiotski da je linkovan na osnovnu temu o Borcu na kojoj se ne snalazi niko ko je ne posjećuje minimalno 2 puta dnevno.
Stoga podržavam prijedlog otvaranja zasebne teme. Ukoliko Vulturesi žele da skrenu pažnju, najbolje da otvore temu posvećenu isključivo trenutnoj problematici i to informativnog karaktera gdje navedete šta je problem, koja su dešavanja, eventualno linkove prema stranicama sa više informacija...

Čisto da navedem (iako to nije toliko bitno) da sam na utakmice Borca išao kad je većina Vulturesa koja danas bivstvuje na tribinama kakila u pelene, ali danas stvarno više niti pratim Borac (pogledam utakmicu ponekad, ali nije to to) niti me pretjerano zanima nešto što je samo kap u moru us*anih dešavanja u našem gradu i društvu uopšte. Ali apsolutno podržavam svaki entuzijazam ljudi koji na bilo koji način pokušavaju promijeniti nešto. Pa makar i ovako simbolično. Jeste da znamo da to neće ništa promijeniti jer u ovom našem društvu jedino stranci kad nas natjeraju da se pobijemo međusobno možemo promijeniti nešto i to onako kako su oni zacrtali. Nikad onako kako bismo mi željeli. Tako će vam biti i sa Borcem. Vještački će ga održavati u životu (kao uostalom i košarkaški klub, a ne tako davno i rukometni klub, samo vama sjećanja sežu najdalje do prekjuče) čisto da bi imali nešto da ne bude da nemamo ništa i to čisto iz političkih razloga. Ali nada posljednja umire.

I da ne odem skroz u off, izgleda da stvarno zaboravljate gdje ste i kako se ponašate. Po hiljaditi put, ovo nije VAŠ forum. Ovo je PRIVATNI forum, s tim što se administracija trudi da se osjećamo kao na NAŠEM forumu. Neki ponekad stvarno prelaze granice tolerancije i zaboravljaju da ovo nije kafana u kojoj možeš da se*eš koliko hoćeš kao nakon tri piva i da iznosiš svoje mišljenje kao da je to apsolunto jedina prihvatljiva istina pisana odmah ispod ostalih 10 zapovijesti samo se izgrebala na pločama pa se ne vidi na prvi pogled.

Iznijeti kritičko mišljenje znači navesti primjer, navesti šta smatraš da je loše ili dobro i ZAŠTO smatraš tako. Poželjno je dodati prijedlog boljeg rješenja ako ga imaš.
Napadanje odmah u startu koristeći frazeme "Šta je ovo?", Kakve su ovo gluposti?", "Bode oči - sklanjaj?", "A koga to interesuje?" i pritom ne reći ništa konkretno, već samo napasti zato što ti se ne sviđa nije kritičko mišljenje nego sviranje qrcu. Naučite razliku!

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dtb_pro je napisao:
MuskoBre je napisao:
Kako vam se da?

Uzgred, koliko treba biti pandrk pa da ti minijaturni baner u uglu smeta (hipotetičko pitanje, NE ŽELIM ODGOVOR na njega jer znam šta će većina prozvanih da odgovori). Ne vodi ni kakvu stranicu sa koje nešto treba skinuti, nije spam, ne radi pop-up (možda ste na ovo navikli pa vas nervira što nije to?!), mada stoji da je idiotski da je linkovan na osnovnu temu o Borcu na kojoj se ne snalazi niko ko je ne posjećuje minimalno 2 puta dnevno.
Stoga podržavam prijedlog otvaranja zasebne teme. Ukoliko Vulturesi žele da skrenu pažnju, najbolje da otvore temu posvećenu isključivo trenutnoj problematici i to informativnog karaktera gdje navedete šta je problem, koja su dešavanja, eventualno linkove prema stranicama sa više informacija...

То је управо оно што је већина "критичара" и написала.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ogroman broj foruma ima reklame,linkove,banere na totalno trinaeste sadrzaje koji nikakve veze nemaju sa samim forumom,i to nikad nigdje nikome zasmetalo nije,ali ovaj slucaj je zasluzio trodnevno palamudjenje.Ala brate.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ki ga ebe, sada svi znaju za gabulu u kojoj je Borac ;)

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 11:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovaj ratkop da pita jel danas pada kisa u bl sigurno bi 15 ljudi pokusalo da ga ismije na ovaj ili onaj nacin

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Grah mu tako pao :D

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 11:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 10:39
Ljubomorna sam na ovoga ratkopa- nakon njegovog jednog posta nastavlja se diskusija danima...A kad ja nesto napisem, kao da nisam nista ni napisala :(

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Budi mu ljubavnica :D Mozda pomogne :P

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
dtb_pro je napisao:
MuskoBre je napisao:
Kako vam se da?

Po meni ovo je još jače. Nakon ovog uvoda.... Tolstoj stajla :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]