banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2013, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
mangia je napisao:
Dukke je napisao:
Koliko sam ja čuo dr Stanić je dobro vodio Institut za javno zdravstvo, zdravstvena ustanova u Republici Srpskoj koja posluje finansijski pozitivno.
Kod rukovodećeg kadra su valjda najvažnije organizacione sposobnosti.

Postoji šansa da nije dao preko sebe pa mu nisu natrpali partijskih kadrova...

Mislim da Institut zahtjeva bas specifican medicinski kadar, pa je mozda i to razlog da se nije primalo puno radnika, ali dobro, da se htjelo moglo se uvijek naprimati vozaca, portira..itd.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 15:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srps ... z-konkursa

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 15:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
institcija radi,plate redovne,nema dugova
što se mene tiče nek je zaposlio ako imaju šta raditi

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kako je Banjaluka mala carsija a urednik Blica propali biznismen (gle cuda, bas nesto oko zdravstva) onda mozemo doci do zakljucka da neko ovede tvrdi pazar :P

Jebes selo :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 19:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Nego jedno pitanje za rubriku, "Gdje su šta rade?".
Šta će biti sa Džombom i nečasno otpuštenim ministrima, jel ih neko vidio na birou ili će zbog svoje sposobnosti dobiti poslove u uspješnim domaćim firmama?????

Šta ćemo bez Čađe na mjestu ministra MUPa, ja se već sada osjećam nesigurno kako njega nema a i babe u selu oko mene.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa vjerovatno na zasluženi odmor u neku od institucija na nivou BiH. A tek kada uđemo u EU pa put Brisela... Nema zima za njih. Osim ako se baš zamjere ćaći :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 20:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Nije im pala Vlada ali je tresnuo premijer :D

Citiraj:

VIDEO Milanović pao s oklopnog vozila!

Požega, 05.03.2013., 11:21
Autor: T.V.
766 komentara

Premijer Zoran Milanović danas je sa suradnicima obišao petrinjsku vojarnu 'Pukovnik Predrag Matanović'. Pri obilasku je ušao u jedno oklopno vozilo s kojeg je pao.

Premijer Zoran Milanović danas je posjetio petrinjsku vojarnu 'Pukovnik Predrag Matanović'. Tijekom posjeta predstavljeno mu je borbeno oklopno vozilo 'Patria' AMV 8x8, a obići će stare i nove radne i smještajne objekte vojarne.

Prilikom obilaska borbenih vozila premijer je u jedno od njih ušao, no pri izlasku se nije vratio istim putem kojim je ušao nego je svojevoljno odlučio skočiti s vozila. Krivo je doskočio te pao na zemlju, no ubrzo se pridigao.

'Bio sam nespretan', prokomentirao je premijer. 'To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice', rekao je novinarki Dnevnika Nove TV premijer Milanović.

Preuzeo sa: http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/mila ... 77156.html

Tu je i video :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
dado_n je napisao:
Nego jedno pitanje za rubriku, "Gdje su šta rade?".
Šta će biti sa Džombom i nečasno otpuštenim ministrima, jel ih neko vidio na birou ili će zbog svoje sposobnosti dobiti poslove u uspješnim domaćim firmama?????

Šta ćemo bez Čađe na mjestu ministra MUPa, ja se već sada osjećam nesigurno kako njega nema a i babe u selu oko mene.

Za Cadju se prica da ce na jos bolje mjesto bar sto se love tice..plin..Juzni tok

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Spoiler:
drug je napisao:
Nije im pala Vlada ali je tresnuo premijer :D

Citiraj:

VIDEO Milanović pao s oklopnog vozila!

Požega, 05.03.2013., 11:21
Autor: T.V.
766 komentara

Premijer Zoran Milanović danas je sa suradnicima obišao petrinjsku vojarnu 'Pukovnik Predrag Matanović'. Pri obilasku je ušao u jedno oklopno vozilo s kojeg je pao.

Premijer Zoran Milanović danas je posjetio petrinjsku vojarnu 'Pukovnik Predrag Matanović'. Tijekom posjeta predstavljeno mu je borbeno oklopno vozilo 'Patria' AMV 8x8, a obići će stare i nove radne i smještajne objekte vojarne.

Prilikom obilaska borbenih vozila premijer je u jedno od njih ušao, no pri izlasku se nije vratio istim putem kojim je ušao nego je svojevoljno odlučio skočiti s vozila. Krivo je doskočio te pao na zemlju, no ubrzo se pridigao.

'Bio sam nespretan', prokomentirao je premijer. 'To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice', rekao je novinarki Dnevnika Nove TV premijer Milanović.

Preuzeo sa: http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/mila ... 77156.html

Tu je i video :D

Ko fol nista mu nije bilo a malo kasnije cese lakat, bilmez :lol:
Spade ko otrovan stakor.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 02:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
filozof sa vrbasa je napisao:
kamo lijepe srece da je strucnjake doveo davne 2006, naravno da se nista ne moze uraditi za 1,5 godinu

Koliko je stručnjaka radilo u vladi uopšte do sada? Od postanka RS pa do 6.3.2013. 2:35AM (minuta kada pišem ovaj post)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
mangia je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
kamo lijepe srece da je strucnjake doveo davne 2006, naravno da se nista ne moze uraditi za 1,5 godinu

Koliko je stručnjaka radilo u vladi uopšte do sada? Od postanka RS pa do 6.3.2013. 2:35AM (minuta kada pišem ovaj post)

Pa samo kod nas se ogroman broj ljudi zaposljava u Vladu, a da mu je to prvo radno mjesto. Aj sto djeluje nakaradno, nego i zvuci isto tako. Ne mozes se zaposliti u trafiku da prodajes krizaljke i cigare ako nisi to radio vec par mjeseci, ali u Vladu mozes, odmah. Umjesto na mjesto gdje si odgovoran cijelom drustvu, a ne samo gazdi kao u privatnoj firmi, da bivaju primljeni ako ne najbolji, onda Primus inter pares, to je rezervisano samo za privatne diplomce, i to pozeljno ako nikad nigdje prije nista nisu radili. Jebes nadrealiste.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nadam se da ova vlada nece biti samo puki servis za izvrsavanje tudjih naredbi,jer zasad mi sve ovo djeluje dosta simpaticno....mnogo zena u vladi (svaki treci ministar-zena),a zene odgovornije od muskaraca shvacaju svoje obaveze,manje su sklone ugradjivanju,skoro da se i ne veze nijedna afera za njih...i u proslim sazivima su upravo zene bile te za cija ministarstva se nisu vezale nikakve afere.
godinu i po dana je malo da naprave nesto revolucionarno,ali dovoljno ce biti da bar pokusaju neke nepravde ispraviti,jer narodu nije krivo na malo,vec na nepravo.

i ova premijerka,iako sam prvi put cuo za nju prije godinu-dve,djeluje mi jako pametno,i bar se ne stidim za nju kad daje neku izjavu....velika steta ce biti ako tu bude samo kao fikus,marioneta koja ce po svoje "misljenje" ici u zgradu predsjednika RS....trebala bi pokusati naci balans izmedju misljenja svojom glavom i pukog izvrsavanja naredbi.

kao mala zamjerka,volio bih jedino da je ova nada tesanovic prebacena u neko protokolarnije ministarstvo,jer ocito da ministarstvu sporta nije dorasla...ako nece vlada,sto je logicno,da povede brigu o sportskim klubovima,pa daj barem donesi zakon o sportu kojima ces rijesiti vlasnistvo nad sportskim kubovima,obezbjediti poreske plaksice za ljude koji ulazu u sport i sl....skoro sam siguran da se u ministarstvu sporta nece promjeniti nista,i da oni taj zakon o sportu ne znaju ni prepisati od pametnih zemalja,a kamoli da donesu neki nas autohtoni,koji bi uvazio neke nase specificnosti...dobro,bar nada nece kao proko dragosavljevic,izjavljivati TIPISAREVIC,ili davati 200 000 maraka fk crvena zemlja :( :(

i naravno,najveca zamjerka sto su zbog trulih koalicionih dogovora,na svojim mjestima ostali najnesposobniji ministri,kao ovaj socijalista kovacevic.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nada samo posalje zamjenike svoje i dodje kad se treba uslikati i dati izjavu za medije.
Ja bih nju otakntao. Neka ministar bude neko od tih mladih ljudi koji i onako odradjuju sav posao.
Nada neka se bavi drugim stvarima, za sport nije.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Definitivni jedan od nesposobnijih kadrova u snsd-u. Vjerovatno je drzi bahatost i nacionalna kvota :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:
i naravno,najveca zamjerka sto su zbog trulih koalicionih dogovora,na svojim mjestima ostali najnesposobniji ministri,kao ovaj socijalista kovacevic.

Kovacevic je iz SNSD-a. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali ali iz socijalistickog dijela ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Sva vremena su u UTC [ DST ]