nadam se da ova vlada nece biti samo puki servis za izvrsavanje tudjih naredbi,jer zasad mi sve ovo djeluje dosta simpaticno....mnogo zena u vladi (svaki treci ministar-zena),a zene odgovornije od muskaraca shvacaju svoje obaveze,manje su sklone ugradjivanju,skoro da se i ne veze nijedna afera za njih...i u proslim sazivima su upravo zene bile te za cija ministarstva se nisu vezale nikakve afere.
godinu i po dana je malo da naprave nesto revolucionarno,ali dovoljno ce biti da bar pokusaju neke nepravde ispraviti,jer narodu nije krivo na malo,vec na nepravo.
i ova premijerka,iako sam prvi put cuo za nju prije godinu-dve,djeluje mi jako pametno,i bar se ne stidim za nju kad daje neku izjavu....velika steta ce biti ako tu bude samo kao fikus,marioneta koja ce po svoje "misljenje" ici u zgradu predsjednika RS....trebala bi pokusati naci balans izmedju misljenja svojom glavom i pukog izvrsavanja naredbi.
kao mala zamjerka,volio bih jedino da je ova nada tesanovic prebacena u neko protokolarnije ministarstvo,jer ocito da ministarstvu sporta nije dorasla...ako nece vlada,sto je logicno,da povede brigu o sportskim klubovima,pa daj barem donesi zakon o sportu kojima ces rijesiti vlasnistvo nad sportskim kubovima,obezbjediti poreske plaksice za ljude koji ulazu u sport i sl....skoro sam siguran da se u ministarstvu sporta nece promjeniti nista,i da oni taj zakon o sportu ne znaju ni prepisati od pametnih zemalja,a kamoli da donesu neki nas autohtoni,koji bi uvazio neke nase specificnosti...dobro,bar nada nece kao proko dragosavljevic,izjavljivati TIPISAREVIC,ili davati 200 000 maraka fk crvena zemlja
i naravno,najveca zamjerka sto su zbog trulih koalicionih dogovora,na svojim mjestima ostali najnesposobniji ministri,kao ovaj socijalista kovacevic.