banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 09:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2013, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Sjajna tekma. Nas vrli kablovski operater se potrudio da i nju pogledamo. :( Preko neta. :( I to je nesto 8)

Prikačeni fajlovi:
SK sportchannel.jpg
SK sportchannel.jpg [ 33.15 KiB | Pogledano 694 puta ]
Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
I da ima SK u ponudio znas i sam da bi svi gledali El Classico

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
dzoni97 je napisao:
I da ima SK u ponudio znas i sam da bi svi gledali El Classico

Ne volim spance i gotovo :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 22:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Jul 2010, 10:28
Na Areni 3 HD ton ide 4-5 sekundi prije slike. Tako da saznamo da li je ili nije gol prije nego što to vidimo. :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 15:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Šta se dešava sa happy televizijom

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 18:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
pozdrav svima, jesu li vam povecali internet brzine???? kako ste zadovoljni internet uslugom od strane Elte??? mi u Trebinju navodno od sutra dobijamo sve kanale u digitalnom obliku, inace smo od 01.12. 2012. imali 15-ak kanala digitalnih...poz iz Trebinja

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

palpantine je napisao:
Šta se dešava sa happy televizijom

Ni u BL nema Happy samo crna slika

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Valjda im je veliki problem provjeriti šta je sa Happy TV i one studentske zajebancije od kanala Slobomir koja emituje snijeg na digitali već skoro mjesec dana (ako ko ima nostalgiju za snijegom na ekranima u digitali ovo je jedinstvena prilika da se nauživate jer toga inače na digitali nema, mi smo privilegovani sa tom "pogodnosti"). Upozoravaju članove na facebooku da budu kulturni a samo jedno pitanje ispod čovjek pita šta je sa Happy TV i biva izignorisan maksimalno. Toliko o tome.

Šta da rade oni gradovi koji nemaju još uvijek pogodnost interneta preko Elta Kabela? Mi koji smo pretplatnici digitalne TV, tj postojeći korisnici (šta mi imamo od povećanja brzine interneta). Svaki dan imamo sve manje kanala i sve više nelogičnosti.

Skinuli ste Sport Klub i ubacili ESPN čiji sadržaj skoro čitav možemo pratiti na Arena Sportu.
Skinuli ste RAI 1 sa analogije i ubacili RTS SAT čiji program možemo pratiti na RTS 1 i RTS 2 i u analogiji i digitali. RTS SAT nije RTS HD za kojeg smo mi pitali. Šta treba više? Stvarate samo lažnu sliku da se nešto radi. U suštini gledate samo kako da što više para uzmete od svojih pretplatnika. Onaj risiver koji je u akciji nije gratis jer se mora platiti samo 2 KM mjesečno što puta 365 dana iznosi nevjerovatnih 730 KM. Za te pare može čovjek kupiti digitalni TV koji u sebi ima DVB-T i DVB-C tjuner i koji uz to može pratiti HD kanale. Ako neko kaže da nije lako dati odjednom 730 ja bih mu rekao da nije lako davati ni ekstra 2 KM svakog mjeseca jer već postoji toliko dažbina što se mora plaćati. Potrošačka korpa odnese veliki iznos od plate, komunalije, internet i kablovska. Čovjek očekuje da s obzirom da je ovakva ekonomska situacija i da već ima toliko konkurenata oni budu razumni i da se bore za korisnike ko lavovi a ono ništa.

Nezadovoljan sam što nema Fox kanala i što imate šugavu saradnju sa Fox Internationals i loš signal na National Geographic i ucrtan prevod na digitali umjesto da dobijate signal kako treba. Nezadovoljan sam što nema nikakve naznake da ćete ikad uvesti meni drage SciFi i Nickelodeon. I eto tako to je ono što ja lično imam za napisati bez ikakvih interesa i lobija.

Elta-Kabel mora ostvariti suradnju sa Sport Klubom ako želi biti lider u BiH. Ko zna šta budućnost nosi ali jednog dana će doći neki strani operater koji će nam ponuditi sve ovo za čim težimo i onda neće biti teško odlučiti šta dalje. A zadovoljni korisnik sam pravi promociju firmi i ne širi laži kao što su svojevremeno meni širili da na Elti postoji puno smetnji i prekidanja što jednostavno nije istina. Znači dobri ste ali niste savršeni i u novu godinu treba ući sa planom napretka ne samo jeftinog zelenaštva svojstveno wallstreet mešetarima.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 01:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Copy, cestitam ti na jednom iskrenom, emocijama obojenom, tekstu. :brave:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 01:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
razumijem ja da je manje tržište i da se internet skuplje nabavlja i da cijene moraju biti veće nego u Srbiji. ali opet kako to da ima onaj provajeder iz Sarajeva (zaboravio sam kako se zove) što nudi duplo veće brzine za cijene koje mi plaćamo? to je ista država

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 07:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
CopyLeft je napisao:
Onaj risiver koji je u akciji nije gratis jer se mora platiti samo 2 KM mjesečno što puta 365 dana iznosi nevjerovatnih 730 KM.

Čekaj malo, zar to nije 2 KM mjesečno, znači 24 KM godišnje? Otkud ti računica 2 KM po danu?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 07:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Metheny je napisao:
CopyLeft je napisao:
Onaj risiver koji je u akciji nije gratis jer se mora platiti samo 2 KM mjesečno što puta 365 dana iznosi nevjerovatnih 730 KM.

Čekaj malo, zar to nije 2 KM mjesečno, znači 24 KM godišnje? Otkud ti računica 2 KM po danu?

Jebiga to sam se preračunao ali ni nije nešto jasna poruka, ako je 2 KM mjesečno a nepiše do kad. Može biti dvije marke mjesečno dok god si pretplatnik i onda to nije povoljno, bolje kupiti odmah risiver.
Možda jedino misle 2 KM mjesečno od ukupne cijene risivera koju nisu naveli. Nego ima gore u mom postu drugih stvari koje su važne već postojećim korisnicima.

Poslednji put menjao CopyLeft dana 01 Feb 2013, 07:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sto se tice toh risivera potpis ugovora oko njega ti je na 18 mjeseci

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 08:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
CopyLeft, shvatam da nisi zadovoljan, ali tolika opsesija Eltom... :roll: Da sam na tvom mjestu, ja bih promjenio operatera i skratio sebi (i ostalima) muke, niko te ne tjera da budeš njihov pretplatnik...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije to opsesija. Valjda je svaka povratna informacija i kritika dobrodošla. Šta bi sad svi trebali samo pričati kako nam je super i ono što imamo je dobro. Napisao sam gore da su dobri ali mogu bolje. Nisam rekao da sam nezadovoljan generalno, čim više jako sam zadovoljan Eltom. Neznam <Enter_name> zašto to tebe najviše tangira od svih. Da imaju svoj forum ljudi bi pisali i tamo što ne umanjuje značaj banjalukaforuma.
Ovako ovdje možemo razmjeniti mišljenja i iskustva. A ljudi koji reklamiraju proizvod već imaju službene stranice i reklame koje im obavljaju posao a ovdje valjda mogu obični ljudi otvoreno diskutirati, predlagati, iznijeti nove ideje, prijedloge i slično a da to bude javno i svima na uvid što je i smisao i značenje riječi forum. Nemora sve biti iza zatvorenih vrata i pod ruku i ispod ruke i da niko ne vidi kako se kod nas naviklo. Mnogi e-mailovi padnu u zaborav i skoro nikad nemaju nikakav efekat ako iznijeto nije javno.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Odgovor za Happy TV

Ne znam koliko ćete biti zadovoljni odgovorom, ali zbog određenih problema tehničke prirode Happy TV nećete moći gledati narednih nekoliko (3-4) dana

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 11:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2013, 11:43
Koji fukarluk i bezobrazluk od strane Elte u Doboju. Naime ja sam se obratio Elti 21.januara da bih uzeo od njih kompletan paket znaci i digitalnu tv i internet i telefon (ili 4D box full). Do moje kuce fali 150m od njihovog ormarica nekog 27-ce kabla. Obecali su to uradit do 1 februara, a da ja 31 januara iskljucim od mtela sve sto sam koristio(adsl, iptv, isdn telefon). Sreca pa to ne uradih, jer gospoda iz Elte vrlo lako daju obecanja, a nisu se udostojili ni da me pozovu pa da ljudski kazu e care nemoj iskljucivat, jer nama se ne isplati pruzati kabal do tvoje kuce zajebali smo se. FUKARLUK, SRAMOTA i NE ODGOVORNOST PREMA KORISNICIMA. Na taj nacin se ne posluje.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Alooo je napisao:
Meni net od nekih 19h pa do 23h k..... ne valja. Imam Loyality,a brzina kad skidam je max 150. Ima kad i ne mogu YT ocitati (o gejmanju i pingu necu da pricam), ali izgleda da je to pred ove nove pakete, jer stvarno nisam imao problema prije. Nadam se da ce od prvog biti bolje.

I kod mene isto

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 12:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
CopyLeft, nemam ja ništa protiv diskusije, ona je uvijek dobrodošla... ali valjanje gluposti (na što se posebno ježim) i iznošenje besmislenih ideja ne spada u to...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 15:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
CopyLeft je napisao:
Valjda im je veliki problem provjeriti šta je sa Happy TV i one studentske zajebancije od kanala Slobomir koja emituje snijeg na digitali već skoro mjesec dana (ako ko ima nostalgiju za snijegom na ekranima u digitali ovo je jedinstvena prilika da se nauživate jer toga inače na digitali nema, mi smo privilegovani sa tom "pogodnosti"). Upozoravaju članove na facebooku da budu kulturni a samo jedno pitanje ispod čovjek pita šta je sa Happy TV i biva izignorisan maksimalno. Toliko o tome.

Šta da rade oni gradovi koji nemaju još uvijek pogodnost interneta preko Elta Kabela? Mi koji smo pretplatnici digitalne TV, tj postojeći korisnici (šta mi imamo od povećanja brzine interneta). Svaki dan imamo sve manje kanala i sve više nelogičnosti.

Skinuli ste Sport Klub i ubacili ESPN čiji sadržaj skoro čitav možemo pratiti na Arena Sportu.
Skinuli ste RAI 1 sa analogije i ubacili RTS SAT čiji program možemo pratiti na RTS 1 i RTS 2 i u analogiji i digitali. RTS SAT nije RTS HD za kojeg smo mi pitali. Šta treba više? Stvarate samo lažnu sliku da se nešto radi. U suštini gledate samo kako da što više para uzmete od svojih pretplatnika. Onaj risiver koji je u akciji nije gratis jer se mora platiti samo 2 KM mjesečno što puta 365 dana iznosi nevjerovatnih 730 KM. Za te pare može čovjek kupiti digitalni TV koji u sebi ima DVB-T i DVB-C tjuner i koji uz to može pratiti HD kanale. Ako neko kaže da nije lako dati odjednom 730 ja bih mu rekao da nije lako davati ni ekstra 2 KM svakog mjeseca jer već postoji toliko dažbina što se mora plaćati. Potrošačka korpa odnese veliki iznos od plate, komunalije, internet i kablovska. Čovjek očekuje da s obzirom da je ovakva ekonomska situacija i da već ima toliko konkurenata oni budu razumni i da se bore za korisnike ko lavovi a ono ništa.

Nezadovoljan sam što nema Fox kanala i što imate šugavu saradnju sa Fox Internationals i loš signal na National Geographic i ucrtan prevod na digitali umjesto da dobijate signal kako treba. Nezadovoljan sam što nema nikakve naznake da ćete ikad uvesti meni drage SciFi i Nickelodeon. I eto tako to je ono što ja lično imam za napisati bez ikakvih interesa i lobija.

Elta-Kabel mora ostvariti suradnju sa Sport Klubom ako želi biti lider u BiH. Ko zna šta budućnost nosi ali jednog dana će doći neki strani operater koji će nam ponuditi sve ovo za čim težimo i onda neće biti teško odlučiti šta dalje. A zadovoljni korisnik sam pravi promociju firmi i ne širi laži kao što su svojevremeno meni širili da na Elti postoji puno smetnji i prekidanja što jednostavno nije istina. Znači dobri ste ali niste savršeni i u novu godinu treba ući sa planom napretka ne samo jeftinog zelenaštva svojstveno wallstreet mešetarima.

al ga ti pretjera...ni manje ni vise nego jedno 30 puta ...pa kako dodje care do 720 KM za risiver ??? ti ne citas ugovor, nista, samo uzimas informacije u zraku...pa risiver je samo 2KM mjesecno a ne 60 KM !!!! prije nego krenes kritikovat iscitaj bolje sta pise...smijesno je ovako.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]