banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 07:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: :)
PostPoslato: 19 Apr 2004, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Ok, al treba skupit 20 km... :lol: :cry: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2004, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Ericsson P 900

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ja sam pre 20 dana uzeo Xelibri 4, za 70 €, bez sim lock i kartice.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2004, 13:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
Medolino je napisao:
Ja sam pre 20 dana uzeo Xelibri 4, za 70 €, bez sim lock i kartice.

skroz smjesan mob mislim design

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2004, 17:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
Medolino pravi snobovski phone :lol: :laughing5: :laughing6:
Inače fin je i kvalitetan,cijena mu je bila oko 500eur
ako ih ima još,šalji 8)
Ovakve koriste u Star Trek-u
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 09:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2004, 10:14
Cak nije ni u boji. Pih... :evil: :( :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 10:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:23
Sony Ericsson T300, ekran boji, kamera, IR port, vibra, solidna baterija, jednostavan za upotrebu, kada ispadne na beton ne gasi se. Bolji od bilo koje Nokia-e.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 12:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
ma Samsung E600 rulezzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 18:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
A fin je,samo fali mu bluetooth :cry:
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Koji je u Banjaluci best buy mobilni za 150-170 KM? Navedite više prijedloga.

Vrijede li mobilni sa color displejem, tj. vrijede li razlike u parama? Da li im se brže troše baterije? Koliko su jeftiniji a dobri mobilni sa color displejem (bez kamerice)? Navedite best buy takve mobilne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 16:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
Simens S 55. Kolor displej, baterija drzi 5 dana a nekad i vise (zavisi sta ti je sve ukljuceno (wallpaper, logo, vibracija...)), bluetooth, IR, polifonija, podrska za kameru (mada nije bas nesto pa se ne isplati dati 100 markica)... Ja mislim da se nov moze naci i za nekih 230-ak kilometara! Ja se nisam pokajao sto sam ga kupio prije nekih godinu dana i ne mislim ga mijenjati dok kod fercera...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

E a ima i M55 koji je takodje sasvim solidan tel ali nema ni IR ni bluetooth pa je malo kriza za razmjenu nekih zajebancija sa drugim telefonima ili kompom. Takodje ima GPRS i umjesto 256 boja (S55) ima 4000 i nesto (ne znam tacno)!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Hvala ali mislim da ništa od toga nije odgovor na moja pitanja. Pitao sam za modele u rangu 150-170 KM kao i za cijene običnih mobilnih sa color displejem ali bez tih bluetooth-IR-polifonija-SATA Raid dodataka. Meni prije svega treba funkcionalan telefon a ne elektronska igračka. Nisu ni ti dodaci loši ali teško da mi u ovom trenutku trebaju.

Taj Simens M55, koliko košta? I u čemu se razlikuje od Simens M50?

A te kamerice, vrijedi li to čemu? Koji je kvalitet slike?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Šta je WAP?

Gledao sam malo na internetu o M50 i M55. Više mi se sviđa dizajn kod M50. U čemu se razlikuje od MT50?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 21:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne moras galamiti odma! E u cemu se bas razlikuju ne bi ti znao kasti! Saznao sam da je S55 nov 245 kilometara a ovaj M55 je nekih 200-tinjak. Sto se tice kamerica za S i M nula poena, bar sam tako cuo od ljudi koji imaju to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sorry ako je djelovalo da galamim, nije mi bila namjera.

Nešto sam malo gledao po internetu, na domaćem sajtu mobilnisvet.com ima fina stranica sa mobilnima ispod 80 EURA. Imaju 42 mobilna sa slikama, proizvođačem, modelom i cijenom. Po onome što sam vidio Simensovi su mi ubjedljivo najljepši. No nešto me zanima. M50 je po mnogima dosta dobar, stoji mu cijena 70 EURA, proizveden je 2002. godine. Ali modeli C60 i A60 su proizvedeni 2003. godine i za razliku od M50 imaju color displeje i još neke mogućnosti (posebno C60) a koštaju isto kao i M50.
C60 je 73 EURA a A60 je 65 EURA. U čemu je caka?

Ima li neko iskustva sa nekim od ovih modela pa da mi kaže kakvi su?

Planiram si uzeti neki u tom cjenovnom rangu a po onome što sam vidio Simensovi mi se najviše sviđaju pa ću vjerovatno birati između njihovih modela. Ali ako neko ima predložiti nešto drugo neka slobodno predloži.

A kakvu kameru ima MC60? Pitam tek onako, ne planiram to nabavljati.

Koliko vidim po internetu proizvođači redovno lažu po pitanju toga koliko mobilni može raditi kad su u pitanju baterije.

Kad u karakteristikama stoji da se može unijeti 100 osoba u adresar i 100 poruka da li se to odnosi samo na memoriju mobilnog ili na memoriju mobilnog + SIM karticu?

Šta je polifonija?
GPRS?
WAP?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Vader je napisao:
Kad u karakteristikama stoji da se može unijeti 100 osoba u adresar i 100 poruka da li se to odnosi samo na memoriju mobilnog ili na memoriju mobilnog + SIM karticu?

zavisno od clanka ... neko navede , neko ne .... najtacnije detalje potrazi na proizvodjacevim stranicama

Citiraj:
Šta je polifonija?

polifone melodije su malo sadrzajnije melodije od onih koje su bile u prvim mobilnim telefonima. Polifone melodije su MIDI fajlove.

Citiraj:
GPRS?

procitaj jedinu sticky temu na ovom forumu :)

Citiraj:
WAP?

Protokol za browsanje pomocu mobilnog telefona. U sustini gubljenje para i vremena jer je mnogooooo ogranicen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2004, 15:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Vader... ako nije bas bas neophodno da imas fon s kolor displejem ja ti preporucujem C55, sasvim solidan fon, solidan kapacitet imenika,GPRS, polifone melodije,sve sem kolor displeja..
kad sam prvi put kupila mob..2000te kupila sam Nokiu..od tad pa do prosle godine u oktobru sam izmijenjala 3 ili 4 modela..i smatrala da nema dalje..da je Nokia plafon sto se tice mobilnih telefona.
a onda sam dobila siemens C55 :)
ne mislim ga mijenjati..dok god ne budem morala,a 99% je da cu se ponovo odluciti za siemens.

jedan frend je u januaru kupio siemens M55, i moja preporuka je da ga zaobidjes ako je ikako moguce, svaki drugi dan je ostajao s praznom baterijom.
uz to M55 je najruzniji model siemens-a...po mom skromnom misljenju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2004, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

mrvica je napisao:
ako nije bas bas neophodno da imas fon s kolor displejem

Ne da nije neophodno nego sad i tražim da nema color displej. Malo sam čitao po internetu i ono što se zamjera modelima sa color displejem je slaba vidljivost sadržaja displeja po danu, posebno po ovakvim sunčanim danima. A bio sam danas sa prijateljem koji ima neki jači model od preko 300 KM i vidio sam njegov color displej i stvarno je tako, čak je i prijatelj priznao da je displej slabo vidljiv po jačoj dnevnoj svjetlosti. Valjda će biti bolje sa TFT displejima.

Mrvice hvala na prijedlogu, sad sam malo pogledao o modelu C55 i nije mi jasno kako ga do sada nisam uočio. Djeluje jako dobro, dobio je dobre kritike, čak za razliku od drugih modela kritike su stalne i ne variraju od "sjajan je...za strogu preporuku" do onih "ništa ne valja...treba ga izbjeći" što čovjeka baš pogubi.

Čak bih mogao reći da mi je taj tvoj C55 za sada izbor broj 1 :)

Samo da ga nađem, danas sam bio na par prodajnih mjesta i od Simensovih modela sam vidio A50, A55, A60, M55 i možda još neki ali ne i C55.

Ono što se od strane drugih zamjera modelu C55 je što nema color displej i MMS što mi i ne treba. Ali dosta njih se žalilo na slab zvuk telefona koji teško čuju što stvarno jeste mana ali neko reče da to treba malo bolje podesiti u opcijama ili skinuti noviji firmware sa Simensovog sajta. Kakva su tvoja iskustva sa tim?

http://www.gsmarena.com/index.php3?sRed ... 55-336.php

I da, žale sa na manje memorije koja se onda može dobiti brisanjem igara i drugog.

Citiraj:
uz to M55 je najruzniji model siemens-a...po mom skromnom misljenju

Takođe i po mom skromnom mišljenju :)
Danas sam ga vidio i u prodavnici, preko 200 KM, a stvarno je lošijeg dizajna od drugim Simensovih modela. Izgleda da su sa njim htjeli nešto eksperimentisati i odstupiti od standardnih Simensovih linija što po meni nije rezultiralo dobrim dizajnom.

Zna li neko kakav je Sony-Ericsson T230?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2004, 20:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Vader je napisao:
Ali dosta njih se žalilo na slab zvuk telefona koji teško čuju što stvarno jeste mana ali neko reče da to treba malo bolje podesiti u opcijama ili skinuti noviji firmware sa Simensovog sajta. Kakva su tvoja iskustva sa tim?

pa..iskreno nemam nikakvih problema sa sluhom :)
bez zeze..hm..moguce, ja nisam stekla takav utisak,kome predstavlja problem tako nesto..rjesenje je vibracija jel? bar kad su u pitanju javna mjesta gdje je buka, meni je uglavnom telefon u torbi..jos ni jednom nisam imala propusten poziv zato sto nisam cula telefon..sad mozemo ici u krajnost ostavljanja telefona u torbi u drugoj prostoriji..na spratu... :)
a postoje opcije u telefonu za podesavanje jacine zvona.

Citiraj:
I da, žale sa na manje memorije koja se onda može dobiti brisanjem igara i drugog.

da, ja nemam nikakve igrice i sl. gluposti, jer mi ne trebaju..telefon mi sluzi svrsi..bitniji mi je kapacitet imenika..sms-a itd.
Citiraj:
ono što se zamjera modelima sa color displejem je slaba vidljivost sadržaja displeja po danu, posebno po ovakvim sunčanim danima.

proslo ljeto sam kratko vrijeme imala Nokiu 3510i koja je imala kolor displej i prva stvar koju sam primjetila je da se ama bas nista ne vidi po danu..kuckas sms napamet..to jeste velika mana telefona sa takvim displejem..

Citiraj:
Ono što se od strane drugih zamjera modelu C55 je što nema color displej i MMS što mi i ne treba.

sto se MMS-a tice, nasa mreza ne podrzava MMS..tako da mu to nije nikakva mana..bar ne kod nas. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]