mrvica je napisao:
ako nije bas bas neophodno da imas fon s kolor displejem
Ne da nije neophodno nego sad i tražim da nema color displej. Malo sam čitao po internetu i ono što se zamjera modelima sa color displejem je slaba vidljivost sadržaja displeja po danu, posebno po ovakvim sunčanim danima. A bio sam danas sa prijateljem koji ima neki jači model od preko 300 KM i vidio sam njegov color displej i stvarno je tako, čak je i prijatelj priznao da je displej slabo vidljiv po jačoj dnevnoj svjetlosti. Valjda će biti bolje sa TFT displejima.
Mrvice hvala na prijedlogu, sad sam malo pogledao o modelu C55 i nije mi jasno kako ga do sada nisam uočio. Djeluje jako dobro, dobio je dobre kritike, čak za razliku od drugih modela kritike su stalne i ne variraju od "sjajan je...za strogu preporuku" do onih "ništa ne valja...treba ga izbjeći" što čovjeka baš pogubi.
Čak bih mogao reći da mi je taj tvoj C55 za sada izbor broj 1

Samo da ga nađem, danas sam bio na par prodajnih mjesta i od Simensovih modela sam vidio A50, A55, A60, M55 i možda još neki ali ne i C55.
Ono što se od strane drugih zamjera modelu C55 je što nema color displej i MMS što mi i ne treba. Ali dosta njih se žalilo na slab zvuk telefona koji teško čuju što stvarno jeste mana ali neko reče da to treba malo bolje podesiti u opcijama ili skinuti noviji firmware sa Simensovog sajta. Kakva su tvoja iskustva sa tim?
http://www.gsmarena.com/index.php3?sRed ... 55-336.phpI da, žale sa na manje memorije koja se onda može dobiti brisanjem igara i drugog.
Citiraj:
uz to M55 je najruzniji model siemens-a...po mom skromnom misljenju
Takođe i po mom skromnom mišljenju
Danas sam ga vidio i u prodavnici, preko 200 KM, a stvarno je lošijeg dizajna od drugim Simensovih modela. Izgleda da su sa njim htjeli nešto eksperimentisati i odstupiti od standardnih Simensovih linija što po meni nije rezultiralo dobrim dizajnom.
Zna li neko kakav je Sony-Ericsson T230?