banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Dec 2012, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pu. Sekunda je falila da bude masakr.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Samo da mi je vidjeti njihove face kad su skontali koga hoce da izbace :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovo je navodno istinit dogadjaj i jedan je odgovor na testu iz hemije na Univerzitetu u Beogradu. Odgovor jednog od studenata je bio toliko "dubok", da je profesor odlucio da ga podeli sa svojim kolegama preko interneta.

Pitanje: -"Da li je pakao ezoterman (predaje toplotu) ili endoterman (absorbuje toplotu)?"

Vecina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovu Bojlovog zakona (gasovi se hlade kad se sire i zagrevaju kad se skupljaju) ili neku drugu varijantu... Jedan od studenata je napisao sledece:

-"Prvo moramo znati zapreminu u koju duše ulaze u pakao i izlaze iz njega. Smatram da odmah možemo pretpostaviti, da duša koja jednom udje u pakao više ne izlazi. Znaci, broj duša se povecava. Da bi dobili ideju o tome koliko je u paklu duša, osvrnimo se na razlicite vere koje danas postoje na svetu. Vecina tih vera tvrdi, da onaj ko nije pripadnik bas te odredjene veroispovesti ide u pakao. Dakle, zakljucak je da ce sve duše završiti u paklu. Ako tome dodamo odnos nataliteta i mortaliteta, možemo ocekivati da broj duša eksponencionalno raste. Dakle, obratimo pažnju na odnos promene zapremine pakla, jer prema Bojlovom zakonu za zadržavanje istog pritiska i toplote zapremina mora rasti proporcionalno sa brojem pristiglih duša. To nam pruža 2 mogucnosti:

1) Ako se zapremina pakla povecava manje od potrebnog prosecnog broja duša koje stignu u pakao, toplota i pritisak pakla ce toliko porasti da ce pakao eksplodirati.

2) Ako se pakao širi brže od proseka koji mu je potreban da primi sve duše, toplota i pritisak ce toliko opasti da ce se pakao smrznuti.

Koja od mogucnosti je ispravna?

Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je kategoricki iznela Milica sa cetvrte godine, a koja glasi: "Pre ce se pakao smrznuti nego što cu ja sa tobom da spavam" i s obzirom na to da je samnom spavala juce, mora biti ispravna teorija br. 2, dakle pakao je sigurno egzoterman i smrznuo se.

Zakljucak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima višeduše i preostalo je samo nebo, što je dokaz postojanja Boga, a to objašnjava i zašto je Milica sinoc vikala "Ah moj Bože!"

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
A.J.V.A.R. je napisao:
ali ne spamuj Sagana :P.

Slika

@Šakal
Da,kod nas se kaže "when hell freeze over" a ne "kad na vrbi rodi grožđe".

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
O, da!

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 09:15 
:lol: :lol:

Citiraj:
“They peed on me!!!” charged one activist. “They grabbed me, said I looked like I was French, started calling me ‘La Trene’ and duct taped me to a tree so they could pee on me all day!”

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Citiraj:
Still others claimed they were forced to eat hamburgers and hot dogs under duress. Those who resisted were allegedly held down while several bikers “farted on their heads.”

prejako :lol: :lol: :lol:

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 10:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ček....jesam li dobro skontao? PETA organizovala proteste protiv bajkera zato što ovi nose kožnu odjeću? Koji debili :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 10:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
shakal je napisao:
U Ukrajini se potukli u parlamentu. :lol: Jedni htjeli da izbace druge iz sale, srecom se neko na vrijeme sjetio da je Klicko poslanik u toj stranci, bilo bi mrtvije glava :lol: :lol: :lol: :lol:

ovako to gospoda radi:
Citiraj:
U međuvremenu je, optužujući predsjedavajućeg Skupštine Admira Hadžipašića za nezakonito vođenje sjednice, netolerantan i nemoralan odnos prema poslanicima SDA, poslanik i aktuelni predsjednik Kantonalnog odbora ove stranke Esad Bašagić, sa skupštinske govornice skinuo i odnio mikrofon, nakon čega je uslijedila još jedna pauza.

http://rtvbihac.ba/index.php?option=com ... Itemid=199

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 18:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
http://www.nezavisne.com/umjetnost-zaba ... 73062.html
:lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2012, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Ivica Dačić tokom noći nacrtao penis na spomeniku OVMBP u Preševu

PREŠEVO, 27. decembar 2012, (Njuz) – Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić nacrtao je pod okriljem noći penis veličine metar sa metar na spomeniku borcima Oslobodilačke vojske Bujanovca, Preševa i Medveđe podignutom nedavno u Preševu.

Iako je crtež nacrtan kredom, a ne autolakom, premijer Dačić tvrdi da je on učinio sve što je u njegovoj moći.

-Niko ne može da kaže da se nisam izložio određenom riziku prilikom iscrtavanja ovog organa na spomeniku teroristima. Počeo sam ispod da pišem i „Tači“, ali sam se uplašio da će me uhvatiti, pa sam stigao da napišem samo „Tač“. Mislim da je i to dovoljno da predstavnici Albanaca shvate o kome se radi, kao i da se sa državom Srbijom niko ne sme sprdati – poručuje srpski premijer.

Albanski političari sa Juga Srbije su rekli da je o ovom penisu obaveštena međunarodna zajednica i da je to otvorena provokacija jer time želi da se pokaže da Srbija kontroliše deo spomenika. Oni su pozvali premijera Dačića da sam izbriše crtež, „ili će ga oni sami izbrisati“.

- Bivši borci OVPBM su spremni da odmah reaguju i izbrišu ovaj sramni grafit. Mi pozivamo Dačića da sam dođe i izbriše ovaj sramni grafit, a u suprotnom ćemo biti primorani da sami to uradimo – poručuju Dačiću.

Na albansku najavu brisanja penisa, iz kabineta srpskog premijera stigla je poruka da država Srbija neće ponuknuti pred pretnjama, kao i da penis jasno izražava stav države po pitanju spomenika.

- Penis je nacrtan u skladu sa zakonima Republike Srbije i ne sme da bude uklonjen – odlučan je Dačić.

Viktor Marković

http://www.njuz.net/ivica-dacic-tokom-n ... u-presevu/

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.nezavisne.com/umjetnost-zaba ... 74507.html

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
„Ја чекам код овог факултета за стоку. То вам је на ћошку, али ако ми не дођете, жалићу се министарству за критику”! Ово је само један од „бисера” које су изговорили пацијенти позивајући службу 94, а које је прим. др Душанка Стевовић-Гојгић, заједно са колегама из Хитне помоћи, забележила и одлучила да „спакује” у књигу „Смех као лек”. Иако је цео живот посветила великом броју београдских пацијената, овим делом је „ушла” у домове породица широм Србије и у ово тешко доба – свима је измамила осмехе на лице...

Неки од „бисера”

*„Мој муж има проблем. Угинуле су му све модрице пре три дана, а сад се опет појавиле. Па молим вас да ми дате ону „мустру” од лекова, што сте ми казали пре неки дан, они му најбоље чине”.

*„Ја сам на лицу места. Посматрач. Неки момци се надували, тројица губе свест, ал’ овај један се баш добро држи”. :lol:

*„Ја сам хронични болесник. Од чега се лечим? Ја се лечим од дуготрајног лежања.

*„Сестра ми је пала. Још држи онај самоуправљач (даљински управљач) од телевизора, а лечила се на гастрономији (гастроентерологији). А ви видите где би могла да се смести.

*„Како да вам кажем који ми је телефон? Па не знам напамет, тек сам га купила. Само да прочитам: па, овај „нокија”, седамдесет два-десет, мобилни, а баш је леп.”

* „Докторка, да ли је то нормално: преко дана ми је добар, а увече ми се дигне. Мислим притисак? А пулс ми је убрзан. Како колики је? Па троцифрен”!

*„Мој муж је угинуо! Није сасвим, него фигуративно. Ма био данас код кардиолога. Радили му акаге, кагебе, кореографију (коронарографију), све комплет снимили на ди-ви-ди. Сада је добио снимак, кажу да му је све добро, а он само што је жив.”

*„Знам да то није ваш фактор (фах), али где се возе пилићи кад им падају главе?”

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/ ... ku.sr.html

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
E,svašta :lol: :lol:

http://www.nadlanu.com/pocetna/info/ves ... 0.299.html

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 21:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
BEOGRAD, 10. januar 2013, (Njuz) – Princ Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed bin Zajed al Nahjan odustao je od kupovine zemljišta i svih ostalih ulaganja u Srbiji jer Vlada Srbije nije imala da mu vrati kusur, saznaje Njuz iz pouzdanih izvora.
Prema našim saznanjima, aranžman vredan preko osam milijardi dolara propao je kada je šeiku jedan visoki zvaničnik Vlade Srbije umesto kusura ponudio OFK Beograd.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Read more: http://www.njuz.net/seik-odustao-od-kup ... z2Hbn1smFw

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šta,ti citiraš mene pa onda u citat postaviš nešto deseto.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Joj greska u pm...nek obrisu moderatori...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Pusti vijest, vas dvojica ste :lol: :lol: :lol: !

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:D

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 10:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]