Džontra je napisao:
A i kako se brinu o bazenu i ne trebale im tolik e pare za održavanje,...proklete tuševe ne mogu zamjeniti kad se pokvare, a kamo li nešto drugo...
Nije mi jasno kako, s obzirom da podosta klubovima naplaćuju korištenje bazena, a ima tamo i puno stranih klubova koji dolaze da treniraju...da im sad fali sredstava za svašta nešto...Kvalitetno poslovanje ne'a šta
odrzavanje bazena nije jeftino, grijanje vode je najskuplje.
Grad ne pomaze klubove direktno finansijski, ali daje termine za koristenje bazena, ali dosta klubova treba dosta vise termina tako da kroz clanarine kupuje termine od bazena.
Osim toga akvana radi samo par mjeseci godisnje, nemoguce je doci na pozitivnu nulu, ali to je i normalno.
Nismo mi selendra, a ako Banja Luka kao grad sa najvecim budzetom u RS nije u stanju da odrzava jedan jedini bazen u toku cijele godine, onda se treba dobro zapitati dokle smo mi dosli.
Ne znam uopste koja je poenta price oko zatvarnja bazena i ko je bacio bubu, vjerovatno ce sjeci radnicima plate, pa udarili visoko da bi dosli do zeljenog cilja.
Како и не би било скупо одржавање кад на "капији" ради 5 момака( 1 више или мање) то је заиста тежак посао стајати и гледати како људи улазе у базен.
Ради нормално.
Citiraj:
Kако и не би било скупо одржавање кад на "капији" ради 5 момака( 1 више или мање) то је заиста тежак посао стајати и гледати како људи улазе у базен.
i ovo razmisljanje nije u redu. Postoji odredjeni propisi bazena i treba ih postovati, koja je njihova funkcija i uloga u opisu radnog mjesta mislim da nisi potpuno upucen.
Mozda bi bilo bolje da se rade kao kod privatnika, jedan covjek obavlja sve poslove, crnci 12 sati dnevno za neku crkavicu od plate.
Otidjiti na bazen, pa pitajte direktora bazena koji si razlozi zasto je skupo odrazvanja bazena GOB i Akvana, i da vam pokaze budzet bazena tj. kako ide raspodjela sredstava.