banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Nov 2012, 08:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Ne smeta meni što se kaže samo tema ode u pogrešnom smjeru pa se na kraju raspravlja o drugom operateru umjesto o problemima sa Eltom. Elta je daleko od savršene ali ni ovi sa Totala nisu svetci.
Sama činjenica da sam dugi niz godina izbjegavao Total a uveo Eltu čim mi se pružilia prilika valjda govori nešto i o toj "crnoj" Elti tj da nisu za baciti. I ona sva ocrnjivanja o kvaliteti slike i prekidima padaju u vodu jer u zadnjih mjesec dana od kad nema nekih većih radova svi signali koje Elta šalje su postojani. Izuzetak je vjerovatno satelitski prijem TV Atlasa i RTVCG SAT koji znaju imati smetnje u vidu artefakata. A uostalom Schlager vam je pisao o prednostima Elte i Totala i čovjek je isto tako nepristrasan iako ima više koristi od Totala ali kaže istinu.

Elta bi sve svoje probleme rješila suradnjom sa Sport Klubom i to u potpunosti. I moraju jasno dati do znanja da SBB ostavi svoje sukobe sa Telekomom Srbija u drugoj državi i da profesionalno rade svoj posao na teritoriju BiH za koje su dobili prava. Ubuduće kad se bude licitiralo sa pravima imaće puno teži posao zbog ovakvih stvari i sukoba i pokušaja monopolizma jer su korisnici osvješteniji tj stvorila se kritična masa. Neće se više libiti pisati o nepravednom i nelojalnom tržištu. Sport Klub i Arena Sport moraju naučiti raditi kao zdrava konkurencija jer na kraju nemogu istisnuti jedni druge jer imaju različite pakete a mogu biti skupa izbačeni sa tržišta BiH ako katarski gigant Al-Jazeera odluči otkupiti prava na lige petice i krene u ponudu kablovskim operaterima u BiH. Mislite da neće sve rješiti u par mjeseci, pare sve rade. Zato Arena Sport i Sport Klub moraju normalno koekzistirati na tržištu. Uostalom sad će tek ponovo bitka za prava na Englesku Premier ligu pa bi Sport Klub mogao i ostati kratkih rukava ko zna.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 08:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
drug je napisao:
Pa sad jel placaju operateri HTV-u ove astronomske cijene kanala javne dalekovidnice ili ne? I bas me interesuje da li i nasi operateri iz Banjaluke placaju ove cijene za HTV, kao i koja bi to mogla biti "neprihvatljiva" cijena za FOX-ove kanale...
A to sto ljudi pisu da ima bolje za iste pare, pa nemoras to shvatiti kao spam. Ja isto imam i Total i Eltu, i DVB-T i Astru na 28,2 i analogiju zemaljsku pa vidim dobro sta sve covjek moze pogledati. Ljudi su skontali da nas korisnike nas dragi kablovski operater potcjenjuje i potkrada, i sada je crta podvucena.

pa ako si procitao text vidio bi da ne placaju
a, pretpostavljam, neprihvatljivi uslovi su da im Elta da spisak korisnika i cijena slicna cijeni koju SK trazi

@Copyleft - mozda ovi iz Totala nisu sveci, ali su daleko sredjeniji od Elte, sto se vidi iz ponude kanala, kao i ponude paketa

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 10:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Kakva je to prica o opciji da SK ukinu sutra, pa ga ukljuce posle nove godine....ko to gura? otkud te informacije?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pisao je neko na forumu. Pretraži postove ako te baš zanima.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 11:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Schlager jel cujes?

čujem,ali nije lijepo da ja na eltinoj temi veličam total tv,nije kolegijalno 8)

uglavnom,jutros sam dobio info da će ipak još jedna serija total tv ići sa sd receiverima,a tek od januara će novi korisnici dobijat hd receivere na korišćenje...ali i tako je plan da se do sredine godine zamjene svim korisnicima receiveri,tj da svi dobiju hd....vidio sam ga juče,i nisam baš nešto oduševljen...mislim dobar je receiver i sve to,mnogo bolji nego ovi dosad,ali nema scart ulaz :( ...samo hdmi i chinch...a preko hdmi ne radi za sad txt :( :(

uglavnom,kao i svaki put dosad,imaćemo drame i problema na početku,ali će kasnije sve to biti poboljšavano novim softverima...zato mi je malo i drago što se ne kreće sa tim novim receiverima sad u decembru,kad je luda kuća od potražnje,najviše zbog stranaca,već da lagano krenemo sa tim tamo u drugoj polovini januara,februaru itd,kad je posao na minimumu...tad se lakše i problemi rješavaju,laganica...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 11:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da,i ako nekoga nešto zanima u vezi ovoga,neka pita na temi Total tv,da ljudima sa Elte ne spamujemo temu..

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 11:53 
Majstor
Majstor

Zvao Eltu malocas...

Ja: jel istina da nam sutra ukidate sportklub
Ona: trenutno vam ne mogu dati tu informaciju
Ja: zasto?
Ona: nisam ovlastena da dajem tu informaciju.
Ja: pobogu, pa svakako cemo sutra znati
Ona: sve informacije objavljujemo na nasem sajtu
Ja: Pa tamo nema nista o SK
Ona: onda nema promjena
Ja: ali, opasno se prica da cete ih ukinut
Ona: svaka promjena programske seme bice objavljena na sajtu
Ja: jos jedno pitanje
Ona: Izvolite
Ja: gdje da dodjem da se odjavim
Ona: a sto biste se odjavili?
Ja: Pa kad ukinete SK, necete mi trebati vise.
Ona: mozete se odjaviti u nasim prostorijama u centru grada.
Ja: dakle, ipak se ukida SK.
Ona: ja nemam te informacije.
Ja: dobro, dovidjenja.
Ona: dovidjenja

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 11:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
A i jesi našao koga ćeš pitati, dobio si šalterušu koja ne zna kako se zove, a kamoli da zna šta će biti sa SK...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 11:57 
Majstor
Majstor

nazvacu ja i direktora, polako

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 11:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Teško da će ti iko od njih dati tu informaciju... kao što si i sam rekao, sačekaj sutra, samo će ti se reći :D Sa srećom ;)

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 12:03 
Majstor
Majstor

imam ja nesto sto bi se moglo okrakterisati kao sluzbeni mehanizam, ali vidjecemo, sacekacemo

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 12:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jun 2011, 11:43
Ponekad dođem na ovu temu foruma da vidim ima li kakvih informacija vezanih za Elta TV, i u posljednje vrijeme uvijek ista priča. SK ovaj, SK onaj, SK onaj treći, SK onaj četvrti, hoću ovaj filmski, hoću onaj filmski, 2 TV-a i sedamnaest kanala odjednom gledam, ovo neću, ovo hoću, sve po spisku Elti...
Aloooo, ljudi. Najveću kaznu Elti ćete napraviti ako fino prošetate i odjavite se. Svu svoju energiju ustremite ka tome, i pređite na one operatere koji vam daju bolju ponudu. Slabo pratim kablovske i satelitske operatere (tj. opcije) ali znam nabrojati najmanje 4 kompanije u BL, pa birajte.
Oslobodite forum od stalnog nagomilavanja besmislenih poruka i stalnog napadanja na Eltu. Ona ima to što ima, po toj cijeni i u takvom kvalitetu. Kome valja OK, nek dadne neki razuman savjet, sugestiju i sl.
Kome ne valja - ima drugih operatera po njihovim cijena, i njihovom kvalitetu usluge, pa izvolite.

Poslednji put menjao UriahTull dana 30 Nov 2012, 12:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo tog posta u kojem je svesifre rekao da bi mogao ostati SK na Elti. Eto nek se javi da nam obrazloži.

svesifre je napisao:
Izgleda da će Elta uspjeti zadržati SK u ponudi. Bar je takav odgovor iz tehničke podrške. Eto i malo lijepih vijesti od eltaša.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Ja sam bio sad u centru u njihovoj prostoriji pored poste i reko se mi da postoji mogucnost zadrzavanja Sk na elti..
A HRT 3 startuje kao novi kanal i nema nikakve veze sa SK

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 12:19 
Majstor
Majstor

cuj postoji mogucnost...lafo, rijesice oni to u narednih nekoliko sati, do kraja radnog vremena

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
nidjeveze je napisao:
cuj postoji mogucnost...lafo, rijesice oni to u narednih nekoliko sati, do kraja radnog vremena

MENI SU TAKO REKLI ONI STO RADE TAMO

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 13:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
UriahTull je napisao:
Ponekad dođem na ovu temu foruma da vidim ima li kakvih informacija vezanih za Elta TV, i u posljednje vrijeme uvijek ista priča. SK ovaj, SK onaj, SK onaj treći, SK onaj četvrti, hoću ovaj filmski, hoću onaj filmski, 2 TV-a i sedamnaest kanala odjednom gledam, ovo neću, ovo hoću, sve po spisku Elti...
Aloooo, ljudi. Najveću kaznu Elti ćete napraviti ako fino prošetate i odjavite se. Svu svoju energiju ustremite ka tome, i pređite na one operatere koji vam daju bolju ponudu. Slabo pratim kablovske i satelitske operatere (tj. opcije) ali znam nabrojati najmanje 4 kompanije u BL, pa birajte.
Oslobodite forum od stalnog nagomilavanja besmislenih poruka i stalnog napadanja na Eltu. Ona ima to što ima, po toj cijeni i u takvom kvalitetu. Kome valja OK, nek dadne neki razuman savjet, sugestiju i sl.
Kome ne valja - ima drugih operatera po njihovim cijena, i njihovom kvalitetu usluge, pa izvolite.

Potpisujem ovo. Pored toliko drugih mogućnosti koji se nude na tržištu (od izbora cijene, ponude kanala itd) danas naprosto nema razloga da više itko bude nezadovoljan, odnosno prisiljen na nešto što mu se ne sviđa. SportKlubove i FOX-ove danas možeš naći na mali milijun drugih mjesta i ukoliko su ti zaista ti kanali TOLIKO od presudne važnosti (a ja mislim da ne postoji kanal koji je toliko dobar i nezamjenjiv da bi samo zbog njega išao mijenjati platformu, barem meni) onda lijepo iduće jutro odjaviš to što ti se ne sviđa i prijeđeš još ista dan kod drugog (za tebe pogodnijeg) operatera.

Iako je pljuvačina standardna stvar svakog foruma i nju posve podržavam (tu smo da razmijenimo mišljenja/iskustva/želje koliko god to negativno nekad bilo), pravih razloga za neko veliko "životno nezadovoljstvo" radi TV ponude danas zaista nema :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nađi mi 4 operatera na počju cijele RS koji nudi Arena Sport kanale i Sport Klub između ostalog. Nema. Lako je za Banja Luku, gdje su ostali gradovi u RS i BiH? Tu prestaje svaka idilična priča. Tržište je nerazvijeno i još uvijek je džungla u cijeloj BiH što se tiče kablovskih operatera. Daleko je to Zigizmunde od situacije u RH i Srbiji a da o Sloveniji i ne pričamo.

Pljuvačina nije ako se kritikuje. Talasati treba ne biti poslušnik svega i sve gutati bez pogovora. Na kraju mi to plaćamo ne dobijamo džaba i poželjno je reći šta nevalja. Kamo sreće da i mi u BiH imamo društvo za zaštitu potrošača.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 13:40 
Majstor
Majstor

Stvarno ne vidim logiku u porukama da ne treba raspravljati o tome sta ti nudi kablovski operater...pa normalno je da se o tome raspravlja...cak i ako predjes kod drugog i kod njega ce biti razloga za raspravljanje, u toj oblasti kod nas savrsenstva nema...i sad ja pitam, zasto da se cimam, zajebavam i prelazim kod drugih, ako mozda mogu isposlovati da mi moj aktuelni operater ponudi sve sto trazim...neko ce reci da tesko mozemo preko ovog foruma bilo sta promijeniti, sto je, u sustini i tacno, ali bar mozemo razmijeniti iskustva, ideje, zapazanja...da to nije tako, ne bi tema o elti bila rasprostranjena na cca 260 strana

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 13:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
CopyLeft je napisao:
Nađi mi 4 operatera na počju cijele RS koji nudi Arena Sport kanale i Sport Klub između ostalog.

Eto imaš Total TV sa SportKlubovima, imaš Polaris sa ArenaSport kanalima, vjerojatno i Evo TV je već dostupan sa SportKlubovima HR, kao i MAX TV SAT sa SportKlubovima i Arena Sport kanalima i to u HD formatu u osnovnom paketu, i svim živim FOX-ovima itd itd

Ne znam kako je sa IPTV ponudom ali vidim da i nje ima sve više, .. a ako baš ništa od toga ti nije zanimljivo uvijek postoji dobar stari dreambox i cs i tamo imaš kanala milijun puta kvalitetnijih od bilo kakvih domaćih platformi.. kome zaista smeta ponuda nekog operatera i želi nešto bolje, naći će to bolje :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]