UriahTull je napisao:
Ponekad dođem na ovu temu foruma da vidim ima li kakvih informacija vezanih za Elta TV, i u posljednje vrijeme uvijek ista priča. SK ovaj, SK onaj, SK onaj treći, SK onaj četvrti, hoću ovaj filmski, hoću onaj filmski, 2 TV-a i sedamnaest kanala odjednom gledam, ovo neću, ovo hoću, sve po spisku Elti...
Aloooo, ljudi. Najveću kaznu Elti ćete napraviti ako fino prošetate i odjavite se. Svu svoju energiju ustremite ka tome, i pređite na one operatere koji vam daju bolju ponudu. Slabo pratim kablovske i satelitske operatere (tj. opcije) ali znam nabrojati najmanje 4 kompanije u BL, pa birajte.
Oslobodite forum od stalnog nagomilavanja besmislenih poruka i stalnog napadanja na Eltu. Ona ima to što ima, po toj cijeni i u takvom kvalitetu. Kome valja OK, nek dadne neki razuman savjet, sugestiju i sl.
Kome ne valja - ima drugih operatera po njihovim cijena, i njihovom kvalitetu usluge, pa izvolite.
Potpisujem ovo. Pored toliko drugih mogućnosti koji se nude na tržištu (od izbora cijene, ponude kanala itd) danas naprosto nema razloga da više itko bude nezadovoljan, odnosno prisiljen na nešto što mu se ne sviđa. SportKlubove i FOX-ove danas možeš naći na mali milijun drugih mjesta i ukoliko su ti zaista ti kanali TOLIKO od presudne važnosti (a ja mislim da ne postoji kanal koji je toliko dobar i nezamjenjiv da bi samo zbog njega išao mijenjati platformu, barem meni) onda lijepo iduće jutro odjaviš to što ti se ne sviđa i prijeđeš još ista dan kod drugog (za tebe pogodnijeg) operatera.
Iako je pljuvačina standardna stvar svakog foruma i nju posve podržavam (tu smo da razmijenimo mišljenja/iskustva/želje koliko god to negativno nekad bilo), pravih razloga za neko veliko "životno nezadovoljstvo" radi TV ponude danas zaista nema