banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 23:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2012, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Sudija je amerikanac...morao je ovo da uradi zbog toga sto su amerikanci organizovali tu ustasku akciju... Ono...nije pristrasan...jok!

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Gotovina i Markač stigli u Hrvatsku, euforičan doček na Trgu bana Jelačića
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 67665.html

Biljana Plavšić: Skandalozna oslobađajuća presuda
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bi ... 67672.html

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Primećujte da sam se povukao sa političkod dela foruma i verovatno je mnogima drago. Čak ga nisam ni čitao, jer da jesam ne bih se mogao suzdržati da nešto ne kažem. Takođe ni u ovoj temi nisam pročitao predhodne stranice.
Došao sam ovde samo da napišem par stvari, jer sam danas ceo dan sav van sebe, sav se tresem, Bože me 'prosti kao da mi je neko umro.
Ovo je strašno! Ja ne znam šta reći. Ako postoji Bog i i ''onaj svet'' (raj i pakao), mi Srbi bi trebali svi kolektivno imati maksimalan mega ultra bonus za ulazak u raj, čak toliki bonus, da najgori i najnemoralniji srpski šljam (ubice, silovatelji, razbojnici i sl.) imaju dovoljno ''poena'' da ladno idu u raj. Eto toliko nas u ovozemaljskom životu karindža ko god stigne da je to strašno. A naši najveći jebači Hrvati, Turci, Amerikanci i mnogi drugi bi trebali biti pod takvim hendikepom da jedva 0.001% njih može ući u raj. To tako ako ima Boga i njegove pravde, al' ako nema, onda će naši ''jebitelji'' proći nekažnjeno i čak nagrađeni, a mi ko najveće budale. Definitivno na planeti zemlji nema ni jedna nacija da je ovako jebe u zdrav mozak, kroz celu večnost, ko god stigne kao nas Srbe.
Ovo je nečuveno, u sudskoj praksi praktično uopšte nema slučajeva da se nekoga osudi na skoro maksimalnu kaznu, a onda se on žali i bude oslobođen, a u Hagu je to slučaj 3 od 3 hrvatska generala u slučaju ,,Oluja'', doduše, onaj prvi što je osuđen, pa oslobođen je možda bio za ,,Bljesak'' nisam siguran, jer bilo je to podavno. U sudskoj praksi to postoji samo u slučajevima kad recimo na primer nekoga osude za teško ubistvo, a on nevin, žali se i u međuvremenu se pojave neoborivi dokazi koji upućuju na to da je ubistvo počinio neko drugi, e samo u takvim slučajevima se taj nevinašac pušta i ide na slobodu i još mu se plaća odšteta. To su strašno retki slučajevi, a u Hagu u slučajevima protiv Hrvata, Šiptara i ovih zelembaća iz Tamnog vilajeta je to više od pola slučajeva.
Hrvati nas konstantno ubijaju, kolju, masakriraju, siluju, pale, ruše i proteruju od 1941. ma može se komotno reći od 1914. do dana današnjeg, a mi se samo branimo od njih i mi smo sad svi krivi što se samo branimo, što ih više ne pustimo da nas sve jednog redom pokolju ko prasad. Pa je l' to pravda!??? Živote jebem li te nepravednog!!!
Ako neko pita, kako to do dana današnjeg, kad sad nije rat, pa događa se to i sad, je l' pre par meseci izmasakriran tamo neki đed povratnik u nekom srpskom selu na teritoriji bivše RSK, a današnje, moderne EUNDH, a sad ovako okuraženi će to još i češće raditi.
Nema ovo smisla, ovaj život je teško sranje. Biću najsrećniji čovek kad počne 3. Svetski rat, ako ga doživim. Mi Srbi treba da vidimo sami sa sobom šta ćemo, je l' nam važniji sigurno-postojeći ovozemaljski život ili upitno-postojeći nebeski život, a lično nisam optimista kad je u pitanju postojanje ''nebeskog'' života. Ako nam je važniji taj ''nebeski'' život, onda super, treba da pustimo da nas još više jebu, ma pozvati ih da nas odmah lepo pobiju, potpišemo saglasnost i Bog da nas vidi u bukvalnom smislu. A ako mislimo da jednom konačno stanemo na ''zelenu granu'' u ovozemaljskom životu i da ga živimo dostojanstveno, onda lepo treba da damo ovde Rusima i Kinezima prostor i sva ovlaštenja za vojne baze i raketna postrojenja, naravno sa nuklearnim bojevim glavama i da krenemo svi sistematski da pobijemo sve i jednog Hrvata, Šiptara, Turke i ove njihove Zelembaće iz Tamnog vilajeta, Bugare, Mađare, Nemce, Britance (Engleze) i Amerikance. Pitate se kako, pa lepo, krenemo od najbližih i najslabijih pa idemo redom, a kad oni nas napadnu dobiće nuklearke po glavi, a i mi ćemo, biće to kratak 3. Svetski Rat i nek' ide sve u pičku materinu. To je po mom mišljenju jedino pravo rešenje, sve srpske dušmane pobiti jednom za svagda. A pun mi je kurac priča tipa: ne, ne pozivati na ubijanja i zločine onda bi bili isti kao oni, volimo sve ljude, ko tebe kamenom ti njega hlebom, budimo ljudi, a ne neljudi, da sam poslednji Srbin pristao bih da nestanem, a da ne počinim zločin, neka Srbija bude još i manja samo da ne činimo zlodela i sl. Većinu ovoga je izgovarao pokojni Patrijarh Pavle, koji zbog toga treba da bude proglašen za sveca i njemu svaka žast, jedini je bio naš pop koji je išao gradskim prevozom, živeo skromno i pošteno i nije mu trebalo obezbeđenje jer je bio čist pred narodom, al' brateee, ta njegova priča nam je tokom 90tih godina jako naškodila, kamo lepe sreće da smo imali nekog ekstremno nacionalističkog patrijarha tad pa da smo stimulisani njegovim pričama pobili bar par miliona onih protiv kojih smo tad ratovali do 1994. (1995. se umešalo pola sveta protiv nas) i sad bi bili Baje, pobednici, a haški kazamat bi mogao da se puši. Al' jebi ga, mi smo se očito opredelili da budemo ''nebeski'' naraod, tako da nam ništa ne ostaje nego da verujemo u taj ''nebeski'' život.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 18:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
citam tamo tereza kesovija,oliver,giboni svi daju podrsku,kazem bravo eto vam pa opet docekujte babuskaru kesoviju sa cvijecem

posebno me iznerviro debil kostelic,da oce obe noge polomiti negdje,idiot

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Poslije ovakvih stvari mi tačno bude žao što nismo bili zvjeri pa u prošlom ratu naplatili svaku prolivenu kap srpske krvi pa nek' se onda Hrvati sto puta oslobađaju. Barem bi nešto bilo izravnano, a ovako samo pušimo svakim danom sve više... :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ma nek su odlezali 8 god ... dzaba se nervirati

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
ferdinand je napisao:
Da smo narod organizovali bi veceras paljenje svijeca za zrtve...ali nismo.

Ma daj nemoj mi te ljigavštine, čuj paljenje svijeća, pa nismo katolički pederi :roll:
Reci da smo narod ko što nismo, prekinuli bi sve odnose sa EU, Hrvatskom i ostalom bagrom, da smo narod ko što nismo, ne bi ni bili u ovoj pozicij, nači nemoj mi pominjat narod.
Mi narod nismo, niti ćemo biti dok se god u sred Beograda zaljeva cvijeće na Titinom grobu, dok god ulice u Srbij nose neke bratstvo i jedinstvo nazive, nećemo biti narod dok god se ne osude komunistički zločini, a zločinci poput onog smeća što mu je neko razbio nos ne izvedu pred sud, drugim riječima, niti smo kad bili, niti ćemo kad biti neki narod.
Pa sada nas mogu sve ovde poklati, misli li neko da će jebena Srbija prstom mrdnuti, taj koji to pomisli je budala.

Iskreno, da ponovim, meni je drago zbog ove presude, puno draže nego da su osuđeni, ovako se nadati da će se nekim Srbima otvoriti oči, a ima slijepaca i na ovom forumu. Je li tako @Jovo?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ako sam ikad imao dileme oko nekih stvari u vezi rata, od danas ih sigurno vise nemam.
Srbi, pamet u glavu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ovaj sud je takođe pustio i Haradinaja, za kojeg kosovski Albanci u 99% slučajeva kažu da je ubica i kriminalac. Sav ovaj sud je po mom mišljenju tu da bi se sudilo Srbima i samo njima.

A zna se ko stoji iza svega. :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jbt, jeste vi cudni ljudi...

Prvo Gotovina je bio prasinar, krimos izvucen iz ko zna kakvog naftalina za slikanje za Oluju. Ubijali bi ga i pravili od njega prvo heroja mucenika, pa zatim svetca???

Jos vecu ikonu nego sto je ovog momenta? Pa Hrvati nisu nista bolji od nas, za nekoliko sedmica ce ga svi zaboraviti, donacije privatnika i dijaspore ce presusiti, a od vojne penzije valja zivjet na visokoj nozi...

Hocu reci, ako bi on trebao biti nekakav cilj osvete, onda ga treba uhvatiti spustenih gaca sa pimpekom u dupetu.

Ali, ali... Bojim se da smo sami krivi za Krajine...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

normalno da mi snosimo dio krivice, tj. politicki vrh ... ne moze me niko ubjediti da se Krajina nije mogla odbraniti ... cuj da vojska prva bjezi pa onda civili ... jebo ti nas.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Najveću grešku smo napravili 1. decembra 1918. godine kada smo sa zlotvorima formirali zajedničku državu. Drugu grešku smo napravili što nakon genocida u Drugom Svjetskom ratu nismo preorali Hrvatsku i dio BiH umjesto uvlačenja u pakaš Brozu. Da nije bilo ovih grešaka ne bi dočekali Oluju i slične zločine. Srbija bi da ima imalo dostojanstva zaista trebala preispitati odnose sa Hrvatskom! Takođe postaviti bilborde u kojima se opisuju hrvatski zločini po gradovima u Srbiji i Srpskoj. U Srbiji pogotovo postaviti jedan veći pred hrvatskom ambasadom. Mada bih ja najradije volio da im večeras neko baci molotovljev na ambasadu i na konzulat u Subotici. Briga me šta zoka misli povodom toga!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Ne izlazi mi iz glave ova pjesma...
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cv_186lVst0[/youtube]

Meni ova.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N8YmAFthJpw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Danny ^_^ je napisao:
Sav ovaj sud je po mom mišljenju tu da bi se sudilo Srbima i samo njima.

Dobro jutro Kolumbo :roll:
Msm kome to nije bilo jasno u prvoj minuti osnivanja tog suda, taj onda stvarno nije normalan.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i uvijek se bavimo posljedicama, kad sve bude gotovo

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
404_forbidden je napisao:
i uvijek se bavimo posljedicama, kad sve bude gotovo

dobro a Karadjic i Mladic zasto su oni onda krivi po tvome ako vec Gotovina nije nego opet mi sami?nema logike zar ne?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Da li kod vas u RS i Srbiji postoje osobe koje i dalje brsle da je haški sud nepristrasan? :angry1: Pretpostavljam da sad takvi prećutkuju ovu situaciju, ali i ovu temu (možda ih ima i na forumu), zato što će ih cijela javnost osuditi.

Nisam zaista ekspert što se tiče rata i ne želim da dajem komentar, ali zar je moguće da u tom ratu gdje je svako svakoga napadao (uobličiću, iako vjerovatno nije tako) jedna strana bude potpuno nevina, druga POTPUNO KRIVA?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Jbt, jeste vi cudni ljudi...

Prvo Gotovina je bio prasinar, krimos izvucen iz ko zna kakvog naftalina za slikanje za Oluju. Ubijali bi ga i pravili od njega prvo heroja mucenika, pa zatim svetca???

Jos vecu ikonu nego sto je ovog momenta? Pa Hrvati nisu nista bolji od nas, za nekoliko sedmica ce ga svi zaboraviti, donacije privatnika i dijaspore ce presusiti, a od vojne penzije valja zivjet na visokoj nozi...

Hocu reci, ako bi on trebao biti nekakav cilj osvete, onda ga treba uhvatiti spustenih gaca sa pimpekom u dupetu.

Ali, ali... Bojim se da smo sami krivi za Krajine...

pa takva je logika u ratu ali ne i na sudu

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

no_pasaran je napisao:

dobro a Karadjic i Mladic zasto su oni onda krivi po tvome ako vec Gotovina nije nego opet mi sami?nema logike zar ne?

pa Karadjic i Mladic su unaprijed osudjeni, sto od Hrvata i Bosnjaka, sto od medjunarodne zajednice ... Sarajevo , Srebrenica ce nam doci glave ...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

no_pasaran je napisao:

pa Karadjic i Mladic su unaprijed osudjeni, sto od Hrvata i Bosnjaka, sto od medjunarodne zajednice ... Sarajevo , Srebrenica ce nam doci glave ...

znaci RS smo odbranili al smo ipak krivi jel?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]