Schlager je napisao:
ps posto ima dosta zbunjenih ljudi u gradu koji su mislili da imaju srbijanski total,a ustvari nemaju,da pojasnim...srbijanski total imaju samo ti koji su tada od maja 2006,do avgusta 2006 uzeli taj total kod mene,ili na neki nacin sami iznajmili preko familije u srbiji....vec 2008 kad je totale poceo prodavat unikom,pa kasnije i ecom,svi ti njihovi totali su prebaceni na total tv bih,a na srbijanskim karticama su samo ovi koje pomenuh...i jedino oni danas nemaju nikakvih problema sa zamracivanjem kanala i porukom "pozovite korisnicki servis da biste se pretplatili na ovaja kanal (4)"

Kakav tekst, pravi promo za Total, kad sljedeci put skoknem u SBB - pohvalicu te Solaku.

Gotovo sve sto si nakuckao je tacno osim ovoga na kraju. Evo ja sam uzeo Total u decembru 2007. U Srbiji. Bez problema. Znaci srpska kartica. A montirao mi ga rodjo, odavde

Tako da bas ovo i nije poptuna istina. Poznajem neke ljude koji i dan danas kupuju iskljucivo - srpske Totale. I to iz centra grada. Zbog mraka na srpskim kanalima naravno. I nije ga uopste problem nabaviti, cak ni na Banovom brdu.
points je napisao:
_зока je napisao:
Schlager je napisao:
.ipak elta za razliku od totala ima htvatske kanale,arene,
Nije ovo nikakva prednost budući da se HR kanali u Banjaluci hvataju bez problema običnom antenom.
Pa ne hvataju baš. Barem pola ljudi nema mogućnost ali ni volju da se bakće sa antenama po zgradama.
Ma ima mogucnost, obzirom da se bar mulitpleks A, OiV-a sa Psunja, lovi u cijelom gradu bez problema i na sobnu antenu, hocu reci i na komad zice.

Znaci, preduslovi postoje, e sad to sto mozda neko nema volje, potrebe ili zelje da lovi je druga prica. Cak sam skoro vidio u FIS-u Synaps mpeg4 sa podrskom i dvojke za cijelih 52 marke. Jbt, jednog dana kada krene digitalni zemljski signal kod nas ici ce u mpeg4 - pa je ovaj stb - stvarno dzaba.
Jedini stvarni, realni nedostatak Total platforme su Arenini kanali. Kada bi ih ubacili u ponudu, zavrsili bi posao. Pa bar da ubace Arenasport 1 BiH.
MuskoBre je napisao:
Vjerovatno bi imali puno razumjevanje kad bi im neko uputio dopis pred iskljucenje :"Zbog kasnjenja u tehnickoj distribuciji moje plate, racun ce biti placen za 20 dana. Hvala na razumjevanju".