banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 04:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2012, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ovi iz Elte nisu normalni

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
ssaassaa je napisao:
Ovi iz Elte nisu normalni

Zbog cega? mislis zbog Fox-ova

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 12:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
.ipak elta za razliku od totala ima htvatske kanale,arene,

Nije ovo nikakva prednost budući da se HR kanali u Banjaluci hvataju bez problema običnom antenom.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Vjerovatno bi imali puno razumjevanje kad bi im neko uputio dopis pred iskljucenje :"Zbog kasnjenja u tehnickoj distribuciji moje plate, racun ce biti placen za 20 dana. Hvala na razumjevanju".

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
_зока je napisao:
Schlager je napisao:

Nije ovo nikakva prednost budući da se HR kanali u Banjaluci hvataju bez problema običnom antenom.

Pa ne hvataju baš. Barem pola ljudi nema mogućnost ali ni volju da se bakće sa antenama po zgradama.
Obična kablovska (ili digitalna) putem koaksijalnog kabla je zakon za grad. Najveći problem je što tržište nije liberalizovano, nego imamo tu kretensku situaciju da ne možeš birati operatera, nego svako drži svoju teritoriju. Kad bi kablovi npr. bili u vlasništvu grada, pojavilo bi se mnogo novih operatera, cijene bi pale, kvalitet bi porastao. U takvoj situaciji apsolutno niko ne bi koristio eltu, ili bi i oni konačno poboljšali uslugu.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
dzoni97 je napisao:
Ja ozbiljno razmisljam o Totalu

Ako imas internet preko njih onda si pod ugovorom i mozes samo onako razmisljati o totalu dok ne istekne ugovor. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 20:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Prije sam se zalio da mi je losija slika na sportklubu i na jos nekim kanalima, kao i da je teletekst kao iz loseg crtanog filma. Kupio sam hdmi kabal i ustekao u risiver i tv umjesto onog smeca od cinca i sad su mi slike puno bolje, cak i teletekst. :D Mozda sam ovdje na forumu procitao da je neko rekao da je puno bolja slika preko hdmi kabla pa sam eto, poslusao i sad sam zadovoljan kvalitetom slike.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 20:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Schlager je napisao:
ps posto ima dosta zbunjenih ljudi u gradu koji su mislili da imaju srbijanski total,a ustvari nemaju,da pojasnim...srbijanski total imaju samo ti koji su tada od maja 2006,do avgusta 2006 uzeli taj total kod mene,ili na neki nacin sami iznajmili preko familije u srbiji....vec 2008 kad je totale poceo prodavat unikom,pa kasnije i ecom,svi ti njihovi totali su prebaceni na total tv bih,a na srbijanskim karticama su samo ovi koje pomenuh...i jedino oni danas nemaju nikakvih problema sa zamracivanjem kanala i porukom "pozovite korisnicki servis da biste se pretplatili na ovaja kanal (4)" 8)

Kakav tekst, pravi promo za Total, kad sljedeci put skoknem u SBB - pohvalicu te Solaku. :lol: Gotovo sve sto si nakuckao je tacno osim ovoga na kraju. Evo ja sam uzeo Total u decembru 2007. U Srbiji. Bez problema. Znaci srpska kartica. A montirao mi ga rodjo, odavde :wink: Tako da bas ovo i nije poptuna istina. Poznajem neke ljude koji i dan danas kupuju iskljucivo - srpske Totale. I to iz centra grada. Zbog mraka na srpskim kanalima naravno. I nije ga uopste problem nabaviti, cak ni na Banovom brdu. :wink:

points je napisao:
_зока je napisao:
Schlager je napisao:

Pa ne hvataju baš. Barem pola ljudi nema mogućnost ali ni volju da se bakće sa antenama po zgradama.

Ma ima mogucnost, obzirom da se bar mulitpleks A, OiV-a sa Psunja, lovi u cijelom gradu bez problema i na sobnu antenu, hocu reci i na komad zice. :wink: Znaci, preduslovi postoje, e sad to sto mozda neko nema volje, potrebe ili zelje da lovi je druga prica. Cak sam skoro vidio u FIS-u Synaps mpeg4 sa podrskom i dvojke za cijelih 52 marke. Jbt, jednog dana kada krene digitalni zemljski signal kod nas ici ce u mpeg4 - pa je ovaj stb - stvarno dzaba.

Jedini stvarni, realni nedostatak Total platforme su Arenini kanali. Kada bi ih ubacili u ponudu, zavrsili bi posao. Pa bar da ubace Arenasport 1 BiH.

MuskoBre je napisao:
Vjerovatno bi imali puno razumjevanje kad bi im neko uputio dopis pred iskljucenje :"Zbog kasnjenja u tehnickoj distribuciji moje plate, racun ce biti placen za 20 dana. Hvala na razumjevanju".

:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 21:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sta nije tacno? :D

Citiraj:
srbijanski total imaju samo ti koji su tada od maja 2006,do avgusta 2006 uzeli taj total kod mene,ili na neki nacin sami iznajmili preko familije u srbiji..

znaci,mozes total gledat gdje hoces,ali srbijanski total mozes iznajmiti samo u srbiji,ne vjerujem da si ti na bosansku licnu kartu to uspio....obicno to iznajmi neko od poznanika,familije i sl,ko ima tamosnji jmbg,a baravno,nosis ga gdje ti padne na pamet

btw,pozdravi solaka...upoznao sam ga na prvoj ili drugoj dilerskoj konferenciji tamo u beogradu,kad je bilo u vojvode bojovica,negdje kod zooloskog vrta,dorcol mislim...pricali smo jedno pola sata za sankom,i on vuce porijeklo negdje odavde...a jos ako znas violetu,pozdravi i nju :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 21:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Schlager je napisao:
znaci,mozes total gledat gdje hoces,ali srbijanski total mozes iznajmiti samo u srbiji,ne vjerujem da si ti na bosansku licnu kartu to uspio....obicno to iznajmi neko od poznanika,familije i sl,ko ima tamosnji jmbg,a baravno,nosis ga gdje ti padne na pamet

Pa naravno da ne moze na nasu licnu kartu, ali ne mora biti ni familija. Na to sam mislio :wink: Uostalom znas i sam kako je isao sistem. A jednom dobro uspostavljen sistem - je khm khm... uspostavljen sistem, tako da i danas ukoliko se zeli uzeti Total u Srbiji, moze se uzeti. Uostalom ovdje je svojevremeno isao i Digi, raznim tokovima. A i SKY Adria. Doduse u skoro zanemarljivim kolicinama. I da pozdravicu Solaka, prvom prilikom, a ostatak ne bih komentarisao. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zna li iko zasto nema SK?

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hehe bice mozda na kraju da zbog neprihvatljivi uslova ga nema i da ce nam 2034 ubaciti zamjenski kanal mamu im

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Ja imam SK... Ali mi i dalje HTV1, HTV2, MTV Adria ne rade...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Proradio SK

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Jos samo 4 dana do dana kada cemo znati kada cemo opet saznati koji ce programi da "zamijene" fox kanale...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidjeces u cetvrtak neku novu poruku

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ne znaju ni oni koji ce to kanali biti,ako su ispregovarali za subotu da puste,zasto ne objave koji su to kanali,ne pohvale se.Oni sute jer ne znaju jos i samo lazu pretplatnike

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
drakula je napisao:
Nego imas li ti kakvu informaciju o FOX-ovima na BlicTV? Ja ih i dalje imam i uredno ne gledam... :)
(mozda pitanje nije u skladu s temom, al sta da se radi...)

Jel još gledaš FOX-ove na Aneksu?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta je reci nije ih aneks valjda ukinuo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]