banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 04:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2012, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Definitivno nisu normalni...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2012, 22:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2012, 22:11
nidjeveze je napisao:
cujeeem, kako neki kazu, da cemo uskoro ostati bez jos 5-6 kanala na ELTA-i...uskoro cu imati vise informacija

Ti si napisao da ce blic net izgubiti fox kanale vec prije 5 dana a jos uvijek ih imaju. Ovo sto pises za eltu nije istina, ljudi koji rade tamo govore da ce 10.11 dobiti na elti 2 dobra filmska kanala i da ce se u digitalu ubaciti epg i jos kanala. Ako su izbacili fox i umjesto njega ce ubaciti 2 filmska kanala ne znaci da ce samo izbacivati kanale. Nisu ovi iz elte glupi kako neki mislite, znaju ljudi sta rade :wink:

A i za SK imam informaciju, da ce se vrlo vjerovatno elta i jos neki operateri, mtel nece, dogovoriti za ubacivanje SK od Nove Godine.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2012, 22:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2012, 22:11
nidjeveze je napisao:
@copyleft, mislim da su upravo u pitanju kanali koje si pomenuo...znacu vise sutra

Kako to da blic jos uvijek ima fox kanale? 8)

Svaka ti cast kako dobro manipulises, sta god napises odmah ti sve povjeruju :D

Poslednji put menjao milanbl23 dana 04 Nov 2012, 22:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2012, 22:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Nov 2012, 21:45
Нико да ми одговори какви су код њега Арена ХД канали? Је л'се слика замрзава или је нормална?

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2012, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Kod mene arene odlicno
Ne vjerujem da ce biti izbacivanja

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
milanbl23 je napisao:
nidjeveze je napisao:
cujeeem, kako neki kazu, da cemo uskoro ostati bez jos 5-6 kanala na ELTA-i...uskoro cu imati vise informacija

Ti si napisao da ce blic net izgubiti fox kanale vec prije 5 dana a jos uvijek ih imaju. Ovo sto pises za eltu nije istina, ljudi koji rade tamo govore da ce 10.11 dobiti na elti 2 dobra filmska kanala i da ce se u digitalu ubaciti epg i jos kanala. Ako su izbacili fox i umjesto njega ce ubaciti 2 filmska kanala ne znaci da ce samo izbacivati kanale. Nisu ovi iz elte glupi kako neki mislite, znaju ljudi sta rade :wink:

A i za SK imam informaciju, da ce se vrlo vjerovatno elta i jos neki operateri, mtel nece, dogovoriti za ubacivanje SK od Nove Godine.

Milane hvala na informaciji. Sad ću bar lakše da zaspim. Nadam se da je kraj izbacivanju sa Elta-Kabela ionako je i ovo bilo preko svake mjere. Treba da imaju proko 200 kanala ne da se natežu sa 90. Mogu se malo potruditi da nam ubace sve free to air satelitske kanale i npr još ovih par njemačkih kanala kao što su PRO 7, SAT 1 i Kabel 1 njih se sjećam još iz djetinjstva (zar i oni nisu dostupni FTA jedino je što se emituju digitalno). Evo sad i ZDF ima dva dobra programa ZDF Neo i ZDF Info. ZDF Neo emituje dosta SF serija.

Može li mi ko reći da li Elta-Kabel mora tražiti dozvole od regulatorne agencije za ubacivanje kanala ili im se to prepušta na volju. Ne znam kako to fercera u kablovskoj. Koliko oni imaju prostora u digitali za nove kanale? Kad pogledam Elta.si bogme ima mjesta za barem još duplo kanala ako ne i više. I još jedno znatiželjno pitanje RTR Planeta bi bilo dobro da je sa titlovima. Mnogi bi htjeli pogledati malo ruskih serija ali moramo nagađati šta kažu. Nevidim da su i u Srbiji platili titlovanje.
Još jedna dobra ruska tv stanica je REN TV u kojoj ima naučnog programa jako puno i dobrih dokumentaraca. Da npr BBC kanali 1,2,3,4 čini mi se da se i oni emituju FTA ili se varam. Ili recimo Euro News umjesto 24 France kojeg neznam da li ima puno ljudi koji kuže šta se priča.

Da i da potvrdim sly-ah-u Arene Sport HD su odlične. Bilo je problema ali su to oni rješili. Kvalitet na nivou.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 00:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Jel amadeus medju zivima, ili se njegovo odsustvo sasvim slucajno poklopilo sa ovom ujdurmom oko kanala? :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 00:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
milanbl23 je napisao:
nidjeveze je napisao:
@copyleft, mislim da su upravo u pitanju kanali koje si pomenuo...znacu vise sutra

Kako to da blic jos uvijek ima fox kanale? 8)

Svaka ti cast kako dobro manipulises, sta god napises odmah ti sve povjeruju :D

Prije nego sto pocnes da se obrusavas na bilo koga ovdje, procitaj dobro sve, ali bas sve postove koji su u temi napisani, pa onda mozes da prozivas.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 07:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
MuskoBre je napisao:
Jel amadeus medju zivima, ili se njegovo odsustvo sasvim slucajno poklopilo sa ovom ujdurmom oko kanala? :wink:

Taj je nestao u misiju rupu se sakrio

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Имате овог milanbl23 умјесто њега, изгледа као потенцијални Елтин трол... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 10:59 
Majstor
Majstor

milanbl23 je napisao:
nidjeveze je napisao:

Kontradiktornost do kontradiktornosti...nemaju sta operateri da se dogovaraju da ih ubace, oni ih vec imaju, treba da dogovore da ih produze sa reemitovanjem...i eto, i ti imas neke "pouzdane" informacije, a nigdje izvora...

za foxove na blicu lijepo rekoh da im je prijatelj slao mail i da su ga tako obavijestili...

Sto se tice ukidanja novih kanala na ELTA-i, danas dobih potvrdu infoa da su u pitanju ostali kanali koji su pod pokroviteljstvom FOX-a...izvor i nije bas pozudan, tako da se iza tog infoa moze staviti uptinik

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

milanbl23 je napisao:
10.11 dobiti na elti 2 dobra filmska kanala i da ce se u digitalu ubaciti epg i jos kanala. Ako su izbacili fox i umjesto njega ce ubaciti 2 filmska kanala ne znaci da ce samo izbacivati kanale. Nisu ovi iz elte glupi kako neki mislite, znaju ljudi sta rade :wink:

Ako ostvare suradnju sa portalom tvprofil.net kako sam im predlagao mailom mogli bi dobiti EPG za sve kanale nevezano da li ga matični kanal emituje jer oni nude usluge EPG tablica. tvprofil.net ima pregled programa više od 98 % Eltinih kanala, izuzetak su K3, TV Atlas, SCT HQ, SCT 7 koji nemaju nigdje vidno izvješen pregled programa na netu. Kanal 3 Prnjavor je nekada imao ažuran pregled programa ali ga više nemaju. Atlas TV pored toga što ga gubimo danima (slika bude kockasta - navodno imaju novu satelitsku frekvenciju što mislim da Eltaši treba da znaju) nema isto tako jasno istaknut pregled programa na sajtu. Sa njima će se to vjerovatno rješiti e-mailom. Ja sam im predložio nekih poboljšanja sad šta će biti vidjećemo.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 12:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako ne bude SK od NG,ja im zelim da propadnu u roku od odmah.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 12:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
A jesi li možda razmišljao koliko tvprofil.net traži novčanih jedinica mjesečno za korištenje njihovih XML fajlova? I koliko košta EPG inserter? Slažem se da je to jedna od stvari koju Elta treba da implementira u skorije vrijeme, ali se to definitivno ne svodi na jedan klik mišem i sve proradi samo od sebe...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 12:15 
Majstor
Majstor

I meni je SK prioritet prioriteta...dao bih sve ovo što namjeravaju da otmu, za SK paket...ali razumijem potpuno da ima ljudi sa drugačijim afinitetima i potpuno se slažem sa njima

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 12:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da,ali ako pricamo o samo jednom jedinom kanalu,siguran sam da im Sk moze nanijeti najvecu stetu,tj
gubitak istog.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ako im izbacivanje 2 Foxa nije nanijelo stetu, nece ni izbacivanje SK-a

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 13:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa kad bi se desilo da ne ubace nista drugo,vidio bi onda.Drugo,Fox ima kakve takve alternative,filmova i serija ima na jos 20 kanala,ES i Arena nisu alternative SK-u.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa Foxovi bas i nemaju alternativu (bar ne u Eltinoj ponudi), sve ostalo su neki kolazni programi, pretezno sa totalno nezanimljivim stvarima

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
A jesi li možda razmišljao koliko tvprofil.net traži novčanih jedinica mjesečno za korištenje njihovih XML fajlova? I koliko košta EPG inserter? Slažem se da je to jedna od stvari koju Elta treba da implementira u skorije vrijeme, ali se to definitivno ne svodi na jedan klik mišem i sve proradi samo od sebe...

Znaš kako ja to gledam ako su oni neka ozbiljna kompanija a trebalo bi da jesu s obzirom da rade u tri države (Slovenija, BiH i Crna Gora), ne bi im trebao biti problem. Ne znam koliko košta ali vjerovatno nije ni neki basnoslovni iznos. Na kraju im to može doći još jeftinije ako sami prepišu tv program kojeg nije teško skupiti sa neta. Onda ostaje pitanje jel isplativije platiti uslugu EPG-a ili plaćati čovjeka koji će ima ažurirati i praviti XML stranice samo za Eltu tj da bude njihov uposlenik. Ni jedan ozbiljan posao se ne svodi na jedan klik mišem, vjeruj mi da takvo pogrešno mišljenje imaju neki poslodavci, kako se sve može samo klineš i gotovo. E pa ne može brale. Kažem to iz ličnog iskustva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]