shakal je napisao:
Odavno mi se neko nije ovoliko zgadio...
Neke delove intervjua Siniše Mihajlovića mogli ste da pročitate još juče na našem sajtu, a evo još nekih zanimljivih izjava šefa stručnog štaba Orlova koji se posle debakla u Skoplju prvi put obratio javnosti.
"Što se tiče prozivanja o tome da sam u sponi sa menadžerima Ramadanijem i Bertijem i da se igrači prodaju preko reprezentacije, mogu samo da kažem da su to sve čiste gluposti i bljuvotine. Moj advokat će reagovati gde god bude video tekst o tome i odmah sledi automastka tužba. Nećemo pričati preko novina nego na sudu, a ja ću sigurno dobiti spor. Novac koji budem dobio od tih novina neću uzeti nego ga prosleditii u humanitarne svrhe", jasno je rekao selektor koji je još jednom demantovao koškanje na treningu sa zvezdama tima.
"Kolarov, Ivanović i ja jesmo razgovarali, ali ništa od onog što se pisalo da smo se gurkali i unosili u lice nije tačno. Nismo se pokoškali na treningu i Bane mi nije rekao da razigravam igrače za menadžersku agenciju. Kolarovu sam uzeo dres sa brojem 11 samo iz razloga jer sam želeo da shvati da je bek, a ne zbog drugih stvari o kojima se pisalo. Obojicu ću ih zvati za meč sa Hrvatskom jer nemam problem sa njima", dodao je Mihajlović koji se osvrnuo i na Nikolu Žigiča.
"Koliko je Žigić dao golova za reprezentaciju? Mogu da razumem da je odigrao 90 utakmica i postigao 60 golova, ali on nije Kloze da u 34. godini rešeta mreže. Mi nemamo špica, igra Đurićić i ako ga da - da", zaključio je Miha.
Pa djubre jedno sto se ne ubijes...
Прва изјава је одлична, али ово за Жигића... да се крстиш лијевом и десном руком.
Иначе, проблем са оним проблематичним играчима није у томе што су Рамаданијеви пулени. Сигуран сам да бисмо сви одмах потписали да тај Шиптар састави првих 11 ако би нас то одвело на Свјетско првенство. Проблем је, бар по мени, што имамо 4 бода из 4 утакмице, с једним поразом од аутсајдера и тешким накантавањем од фаворита на свом терену. Не знам шта Михајловић мисли о том досадашњем скору. Ако изведе исти тим против Хрватске, значи да сматра да је све у реду. Међутим, у том случају нема право да се буни на критике, јер ако му чак и дамо за право да немамо шпица (што опет није тачно), како мисли да објасни факат да примамо три гола од Белгије, а један од најбољих штопера једне од најбољих лига сједи на клупи? Ево, знам да ми имамо неколико милиона селектора, али ипак ћу да се усудим да предложим једну измјену за меч са Хрватском - могао би, рецимо, од прве минуте да крене Бане Ивановић.