banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 540, 541, 542, 543, 544, 545, 546 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Okt 2012, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa zaboga, on je bek, sta ce bekovi u napadu 8) Zasto brate da ne igramo sa liberom i sa dva halfa, dvije polutke, dva krila, dva beka i centarforom, to je u skladu sa razmisljanjima naseg trenera...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ma ja mu ne bi dao da predje zamisljenu liniju sesnaest metara

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 08:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kežman: Naši treneri ništa ne rade

Kao skupo plaćeni igrač "filipsovaca" tri puta nedeljno imao sam dodatne treninge sa specijalistom za napadače. Na terenu on, golman, ja i 50 lopti – kaže bivši reprezentativac

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Mateja Kežman smatra da se u našoj zemlji slabo radi sa napadačima i da je to osnovni razlog zbog čega u nacionalnom timu nemamo igrača koji u svakom trenutku može da zatrese gol rivala.

Konkretan i opasan, kakav je bio i u protivničkom kaznenom prostoru, nekadašnji napadač Partizana, PSV, Čelsija, Atletiko Madrida, Fenerbahčea, PSŽ... - tvrdi:

- U Srbiji se slabo radi. Kao skupo plaćeni igrač "filipsovaca" tri puta nedeljno imao sam dodatne treninge sa specijalistom za napadače. Na terenu on, golman, ja i 50 lopti. Šutirao sam, utrčavao, skakao do iznemoglosti. I tada, iako formiran kao fudbaler, osetio sam da napredujem –kaže Kežman za „Sport“.

Hoćete da kažete da se kod nas ne posvećuje dovoljno pažnje individualnom napretku igrača, posebno napadača?

- Siguran sam da se ne radi dovoljno. Treneri, čak i u mlađim kategorijama, opterećeni su rezultatom. U njihovom radu dominira taktika i sve što može da donese brzi, samo trenutni uspeh. Sa takvim načinom razmišljanja trpe talenti, sa kojima se ne radi dovoljno na poboljšanju kvaliteta i otklanjanju mana. Zato nam se i dešava da u prvom timu vidimo nedovršenog igrača.

Kako bi trebalo da se radi da bi Srbija opet imala rasnog strelca?

- Da bi se napravio napadač mnogo pažnje mora da se posveti individualnom radu. Tehnika raznih udaraca, kretanje i nešto što je presudno - glad za golovima, elementi su na kojima mora da se insistira, strpljivo i dugo.

Kako ste onda vi, Milošević, Kovačević, Pantelić, Žigić... dostigli takve visine? Kakve smo tek napadače imali ranije, nemoguće je da sa njima niko nije radio kvalitetno.

- Moja kritika se odnosi na sadašnje vreme. Dok sam stasavao u mlađim kategorijama Zemuna, radilo se fenomenalno. Imali smo viseće lopte za vežbanje udarca glavom, makazice i voleje hvatali smo na pesku ili strunjačama. Mnogo pažnje mom, ali i napretku ostalih igrača posvetili su Dragan Lacmanović, Nebojša Miličić, koji je kasnije radio u Real Madridu, i Dragan Šipka. Siguran sam da se i u fudbalski najrazvijenijim zemljama i danas tako radi sa mladim igračima - kaže Kežman.

Ne želi Mateja da se pomiri sa konstatacijom da se talentima ne posvećuje neophodna pažnja. Nedavno je oformio agenciju koja preuzima kompletnu brigu o mladom igraču. Ponekad na teren tokom rada izađe i sam. Da demonstrira i buduće napadače nauči ono što je u fudbalu najteže - kako se daje gol.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
shakal je napisao:
Odavno mi se neko nije ovoliko zgadio...

Neke delove intervjua Siniše Mihajlovića mogli ste da pročitate još juče na našem sajtu, a evo još nekih zanimljivih izjava šefa stručnog štaba Orlova koji se posle debakla u Skoplju prvi put obratio javnosti.

"Što se tiče prozivanja o tome da sam u sponi sa menadžerima Ramadanijem i Bertijem i da se igrači prodaju preko reprezentacije, mogu samo da kažem da su to sve čiste gluposti i bljuvotine. Moj advokat će reagovati gde god bude video tekst o tome i odmah sledi automastka tužba. Nećemo pričati preko novina nego na sudu, a ja ću sigurno dobiti spor. Novac koji budem dobio od tih novina neću uzeti nego ga prosleditii u humanitarne svrhe", jasno je rekao selektor koji je još jednom demantovao koškanje na treningu sa zvezdama tima.

"Kolarov, Ivanović i ja jesmo razgovarali, ali ništa od onog što se pisalo da smo se gurkali i unosili u lice nije tačno. Nismo se pokoškali na treningu i Bane mi nije rekao da razigravam igrače za menadžersku agenciju. Kolarovu sam uzeo dres sa brojem 11 samo iz razloga jer sam želeo da shvati da je bek, a ne zbog drugih stvari o kojima se pisalo. Obojicu ću ih zvati za meč sa Hrvatskom jer nemam problem sa njima", dodao je Mihajlović koji se osvrnuo i na Nikolu Žigiča.

"Koliko je Žigić dao golova za reprezentaciju? Mogu da razumem da je odigrao 90 utakmica i postigao 60 golova, ali on nije Kloze da u 34. godini rešeta mreže. Mi nemamo špica, igra Đurićić i ako ga da - da", zaključio je Miha.

Pa djubre jedno sto se ne ubijes...

Прва изјава је одлична, али ово за Жигића... да се крстиш лијевом и десном руком.
Иначе, проблем са оним проблематичним играчима није у томе што су Рамаданијеви пулени. Сигуран сам да бисмо сви одмах потписали да тај Шиптар састави првих 11 ако би нас то одвело на Свјетско првенство. Проблем је, бар по мени, што имамо 4 бода из 4 утакмице, с једним поразом од аутсајдера и тешким накантавањем од фаворита на свом терену. Не знам шта Михајловић мисли о том досадашњем скору. Ако изведе исти тим против Хрватске, значи да сматра да је све у реду. Међутим, у том случају нема право да се буни на критике, јер ако му чак и дамо за право да немамо шпица (што опет није тачно), како мисли да објасни факат да примамо три гола од Белгије, а један од најбољих штопера једне од најбољих лига сједи на клупи? Ево, знам да ми имамо неколико милиона селектора, али ипак ћу да се усудим да предложим једну измјену за меч са Хрватском - могао би, рецимо, од прве минуте да крене Бане Ивановић.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 10:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Evo Mateja reseva enigmu ne gajimo napadacki fudbal i to ti je

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
[quote]Evo Mateja reseva enigmu ne gajimo napadacki fudbal i to ti je/quote]

to onaj sto u jednom periodu dvije godine nije dao gol za reprezentaciju, iako je redovno igro?

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Citiraj:
Mihajlović: Šćepović je tip igrača kao Ibrahimović

:lol: :lol: :lol: :lol:

Tu je to negde u 5 deka

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sta se desava sa covjekom,jebo me svako ako on ne pokusava da ga sto vise ljudi zamrzi

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam kada sam se toliko radovao nekom selektoru kao njemu, tacno me sramota da to priznam :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja mislim da se Miha drogira. Ne vidim drugog objasnjenja.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
shakal je napisao:
Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije je Siniša Mihajlović i on će tu funkciju najverovatnije preuzeti već za nekoliko dana...

Kuku lele

07.04.2012.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ne znam kada sam se toliko radovao nekom selektoru kao njemu, tacno me sramota da to priznam :lol:

isti osjecaj imam

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Da se i ja prijavim.
Jesam, jeo sam govna, bez moljenja!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Poslije ovakvih izjava i poraza od Makedonije mislim da Miha nece traziti da srbija igra van BG vec i van Srbije. Ko normalan moze gledati utakmicu i bacati aplauze a ne spomenuti familiju i selektoru i igracima

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Srpski Mancini, vidi se da je njegova skola... Imamo srpskog Murinja i Mancinija na klupi dve selekcije, buducnost nam je svetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zW-ZqutogB4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Kako bih volio da vidim Milovana R. kao selektora reprezentacije.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jaoo kakvo preseravanje da prostis.dajem ruku da ce i taj rajevac biti selektor a ponos mi sjecite ako ne bude dva puta gore nego sada

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
U tom slučaju, budi ti selektor.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
U tom slučaju, budi ti selektor.

odbi od kola ako neces tresanja

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 540, 541, 542, 543, 544, 545, 546 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]