banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 19:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 505, 506, 507, 508, 509, 510, 511 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Okt 2012, 17:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ne znam jel istina da je miha kad se igralo sa hrvatima u zagrebu otisao ispred one velike zastave vukovar i prekrstio se.na tribinama jedno 5000 dobilo zivcani slom :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ja sam bio na toj utakmici i nisam to vidio,imam i slike negdje,cutio,sjedio i lagao da sam iz Bugojna......znam da su podivljali kad je Mirkovic pokazao tri prsta na samom ulasku u tunel....iskidali bi ga da su ga mogli dohvatiti

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 17:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:
ja sam bio na toj utakmici i nisam to vidio,imam i slike negdje,cutio,sjedio i lagao da sam iz Bugojna......znam da su podivljali kad je Mirkovic pokazao tri prsta na samom ulasku u tunel....iskidali bi ga da su ga mogli dohvatiti

dobro je da nisi skocio kad je stankovic dao gol :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka

ni pomislio nisam.....samo pogledao u kuma....tad otisao i nikad vise....

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 18:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
krol2 je napisao:

tu utakmicu sam gledao sa svojim drugarima u Minhenu, Crnogorac vlasnik kafane, kod koga su mahom dolazili Hrvati, pred samu utakmicu grunemo nas 10-tak i krene prepucavanje od prve minute, mijenjalo se raspolozenje kako koja ekipa postigne gol, i kad im je postalo jasno da cemo ostvariti planirano, svi su se pokupili prije kraja i nagulili, to mi je jedan od sladjih rezultata reprezentacije, sutra prizeljkujem 3 boda, ako zaborave Belgiju , nadam se da hoce

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jos si trebao reci da si bio u specijalnim "postrojbama" i da si tamanio kroasane gde si stigao :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka

Najbolj je bilo kad ispred stadiona sretosmo jednog fizioterapeuta iz Mejdana....nit pozdraviti nit ne pozdraviti... :)

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 18:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

negdje sam citao pricu od nekog lika iz bl sto je isao na utakmicu i kao na kraju kad su izlazili neko mu stavi ruku na rame,on se oduzeo.kad lik mu kaze,kaj da se dela bumo pobijedili sledeci put :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Schlager je napisao:
treba podržati momke,manje filozofije više navijanja...ne treba čak biti ni presudno to da li imamo šanse za plasman na neko takmičenje ili ne,svaka utakmica reprezentacije bi trebala biti praznik fudbala...

evo ja prvi mislim da smo se ovim porazom oprostili od SP U Brazilu,ali ću sutra navijati i drhtati uz ekipu,bez obzira što i ja mislim da je subotić bolji od biševca,da je od mićka bolji bilo ko od zadnjih veznih sa spiska,da lekić i nije neki kapacitet...to mi je nebitno skroz...igra Srbija!!!

a ovo da nemamo šansi,to čisto iz iskustva...ispratio sam u svom životu bar 15-20 kvalifikacija,i poraz kod kuće i plasman na SP ili EP jednostavno ne idu u istu rečenicu..to ne biva.....kad god smo izgubili kući u kvalifikacijama (rumunija,španija,ddr,rusija,estonija....),nismo otišli na takmičenje...ali tračak nade daje jedan izuzetak koji potvrđuje pravilo,iz 1991,kad smo izgubili kući od danske,a ipak se kao prvi kvalifilifikovali za ep 1992!!

doduše,nisu nam ni tad dali da igramo,ali to nema veze sa kontekstom...

Zaboravio si Engleze , kad su nas razguzili u Beogradu sa 4-1. Naravno, nismo otisli na EP.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 21:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da,to potvrdjuje ovu moju tezu....

hahahhaha,bio sam na toj utakmici....ali kako!!??? :D :D

na borcevoj utakmici,druga liga zapad,borac-spartak,izvlacilo se 5 ulaznica po serijskom broju,sarajevske vecernje novine nagradjivale 5 gledalaca da idu na yugoslavia-engleska....broja ulaznice se sjecam i danas 0999...niko srecniji na svijetu od mene nije bio kad je oficijelni spiker procitao broj...ali,da sam znao kakav je aranzman,hahahah......moras o svom trosku otic u sarajevo,okupljanje na marindvoru,pred zemaljskim muzejom (ovaj sto je zatvoren neki dan),i onda tu stavimo kackete vecernje novine,i busom za bg....hahaha......jeftinije i brze duplo bi stigao da nisam dobio "nagradu" i da sam otisao sa ferijalnim savezom iz banjaluke u beograd,ali sta zna dijete od 15-tak godina.....sreca pa sam bar imao toliko klikera da sam u povratku izasao iz busa u doboju,i nisam bar isao ponovo do sarajeva :D :D

a tek utakmica...ona mi je upotpunila "aranzman"..prvo prilazeci beogradu se vozilo 5 na sat,nije se vidio prst pred okom od magle,svi smo bili ubjedjeni da od utakmice nema nista.....ali,nazalost,bilo je :( :( ......bilo negdje 60 000-70 000,ono kako je najljepse,samo jug marakane poluprazan,sve ostalo puno,pa je eho i akustika duplo jaca nego kad je stadion potpuno pun...ludilo,zadnja utakmica,treba nam bilo kakava pobjeda i idemo u njemacku na ep,ivica osim selektor,dobar tim,svi ocekujemo pobjedu,kad u drugom minutu marko elzner vraca kratku loptu ravnicu,barns presjeca i 0-1 :( :( ...shok se nije ni stisao,nakon pet minuta nasi nesto pogresno izvode u sesnaestercu,indirekt sa 10 metara i englez je zakuca pod precku!! :( :( :( ....mi ko popisani,kisnemo na dnu istoka,kontra,15 minut negdje,0-3!!!!!......zgledamo se onako,nista nam nije jasno,kad 30 minut,akcija kao po koncu,sve na prvu i 0-4!!! :( :( :(

ipak trenutak utakmice mi je bio kad je katanec smanjio u drugom poluvremenu na 1-4,a stadion poce skandirati "hocemo pobjedu,hocemo pobjedu"...

eto....bilo,ne ponovilo se.......i sto je najzalosnije,to mi je bio prvi put da gledam reprezentaciju uzivo,tako da je bas bilo "po jutru se dan poznaje" :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E baksuze! Nemoj vise ici na nase utakmice. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 21:52 
Veteran
Veteran

zerocool je napisao:
E baksuze! Nemoj vise ici na nase utakmice. :D

neka Schlager ide sutra u Skoplje i da zdusno navija za Makedonce, garant ce izgubiti

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 21:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da...ali da je neka nagrada da odem o svom trosku u zagreb ili ljubljanu,pa onda odatle u obliznje skoplje 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozes i do Londona pa onda u Skoplje. :D
Nista, protiv Hrvatske ajde u Zagreb i navijaj za njih, uzimamo sigurno. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Osijek

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Uzecemo i bez slagera na utakmici 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 07:19 
Veteran
Veteran

dosao je dan odluke, svi ko jedan i u novu pobjedu, ne smijemo pomisliti na egal a kamo li na gubljenje bodova, momci pokazite snagu uma i vjestinu sa loptom, svi ce tamo biti protiv vas, hocu da vjerujem da cete uspjeti, kad je najteze pokazite iz inata da je Belgija bila prolazna slabost

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 08:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

0:3! 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jel opet igras na kladionici :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
mogla bi nas zahebati kisa, ipak smo mi poznati tehnicari :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 505, 506, 507, 508, 509, 510, 511 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]