Citiraj:
odnosno ona afrička država kojoj ja ne znam ime, možda neko zna. Ima kralj, i on ako hoće može da skine nevinost svakoj ženi, potpuni raspad sistema, narod umire od gladi.
Svazilend...
Citiraj:
To nije izdaja srpstva i svog naroda (ne znam jel ovo aktuelno, ovu priču vam još uvijek poturaju?) nego želja čovjeka da sebi i svojim potomcima omogući bolji i uslovniji život.
Naravno da nije izdaja nikakva, ja sam ponosan sto sam srbin, ali isto tako se sramotim ove vlasti (i sve i jedne koja samo gleda na sebe, a ne na obican prosjecan narod) i oni su razlog zasto bih otisao odavde, zato sto su nesposobni meni (i mojoj djeci jednog dana) podariti dobar standard i zivot...
Citiraj:
Што се тиче приче коју потурају, данас читав у новинама како нам се (градо)начелник Обрен-Омер Петровић хвали како је СДС помогао развоју Добоја и да су по томе препознатљиви у РС, или тако некако. А једино што је развијено овде је незапосленост. Џебат га...
Razvoj u kojem smislu?
Ja od kako radim zadnjih 10-ak godina u Doboju nisam primjetio da se nesto puno promjenilo...
Citiraj:
Jesmo u govnima, ali to nije razlog da svi dignemo ruke i bježimo u Švedsku.
Ne znam koji jos razlog treba sem toga...
Citiraj:
Uopšte ne osuđujem nekog ko odluči da ode odavde
Normalno, bio bi glup da tako nesto uradis, iskreno, ne bih ni ja isao (i imao sam takvo misljenje prije par mjeseci), ali kada vidim kako se ovdje zivi i nakon samo 3 sedmice zivota u Njemackoj sam potpuno promjenio misljenje, ne samo zbog ekonomske situacije vec i zbog ljudi, kulturniji, pametniji ljudi...