banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 21:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Sep 2012, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
E sjetila sam se jos jedog, meni lijepog, poklona a koji se uklapa u budzet. Kupili smo ga drugarici za 18. rodjendan i ona se odusevila. Kozni foto album velikog formata i odnijeli da se uradi zlatna stampa posvete. Ona je tu stavila zajednicke fotografije iz skolskih dana tako da je i veoma prakticna i izuzetno lijepa uspomena.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 09:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Moj predlog je da mu kupiš nešto što će trajati, tj da preskočiš pića, večere, slatkiše i sl. Knjiga, pero, torba za laptop ili aktovka....

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 09:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2012, 13:20
Aha, naveo si skoro sav asortiman knjižare u kojoj radiš. E to je solidan trgovac. :P

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Bio je u Biscomu neki e-book reader, mislim da se uklapa u buzdet, a nije los. Pogledaj. Mada mu je mozda korisniji externi hard disk, pa razmisli.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
sagitarius je napisao:
Bahaar_91 je napisao:
E ovako :) Završio je Agrarnu ekonomiju, na Poljoprivrednom fakultetu, sve u roku, štreber jedan :D

Ahahaha ova ti je dobra... Kao neko ko je zavrsio po starom programu i prisustvovao vise puta polaganju ispita Agrarnih ekonoma, usmenom dijelu, moram te razocarati i priopstiti da je to takva srpdnja od smjera i bolonje, da stoji rame uz rame sa privatnim fakultetima. Od toga da ljudi nisu znali odgovore na osnovne pojmove gradiva koje su polagali, do toga da je najslabija ocjena koju su dobijali za to neznanje bila osmica. Mi se stalno cudili kako svi imaju nabrijan prosjek i zavrsavaju u roku, kada smo dosli na par ispita, umrli od smijeha. Ali sta ces, "privatni" smjer na drzavnom faksu, sve ih pozaposljavali, a mi na birou da se kiselimo kao kupus.

Kakav nepotreban i glup komentar.

bingolina je napisao:
E sjetila sam se jos jedog, meni lijepog, poklona a koji se uklapa u budzet. Kupili smo ga drugarici za 18. rodjendan i ona se odusevila. Kozni foto album velikog formata i odnijeli da se uradi zlatna stampa posvete. Ona je tu stavila zajednicke fotografije iz skolskih dana tako da je i veoma prakticna i izuzetno lijepa uspomena.

Ovako nešto sam i ja mislila da predložim.
Uzmeš korpu punu tih njegovih omiljenih slatkiša i piće, kao što si i spomenula, i foto album. Divan poklon. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dodao bih jos da je komentar ne glup, nego brutalno retardiran, kao on jeben lik, strasni intelektualac a ovi retardirani :lol: ali dobro, ima nas svakakvih :)

Inace, da ti se taj momak slucajno ne zove Aleksandar? 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 13:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
svaki cigo svoga konja hvali... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 14:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jul 2009, 01:28
Ne hvalim stari program vec se snebivam nad novim...
Zna se koja je politicka licnost stajala iza uvodjenja agroekonomije i ko je pogurao skoro cijelu generaciju po drzavnim agencijama...

Skeva, ti si slucajno isao taj fakultet? Otkud potreba da glumis neku facu, ja sam proveo tamo svoje 4 godine od cega sam 3 godine gledao kako se ovi setkaju po faksu sa prosjecima mahom preko 8.5, tek kada sam prisustvovao na par ispita, bilo mi je jasno o kakvom se javasluku radi. Za to (ne)znanje, po starom programu se padalo na ispitu, a ovi bi dobili osmice, ako bi bas zagrdili, sedmice. Jebiga, ipak su skoro sve polozili preko seminarskih radova, prisustva na nastavi i slicnih principa.

Ti si bio na koliko ispita starog i novog programa Poljoprivrednog fakulteta u BL? Nula, tako sam i mislio, ali neka ti komentarises ko je retardiran i slicno.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Imas pdf Obrazovanje, pa tamo prosipaj filozofiju.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
sagitarius je napisao:
Zna se koja je politicka licnost stajala iza uvodjenja agroekonomije i ko je pogurao skoro cijelu generaciju po drzavnim agencijama...

Skeva, ti si slucajno isao taj fakultet? Otkud potreba da glumis neku facu, ja sam proveo tamo svoje 4 godine od cega sam 3 godine gledao kako se ovi setkaju po faksu sa prosjecima mahom preko 8.5, tek kada sam prisustvovao na par ispita, bilo mi je jasno o kakvom se javasluku radi. Za to (ne)znanje, po starom programu se padalo na ispitu, a ovi bi dobili osmice, ako bi bas zagrdili, sedmice. Jebiga, ipak su skoro sve polozili preko seminarskih radova, prisustva na nastavi i slicnih principa.

Ti si bio na koliko ispita starog i novog programa Poljoprivrednog fakulteta u BL? Nula, tako sam i mislio, ali neka ti komentarises ko je retardiran i slicno.

Da podsjetim. Naziv teme je:

Citiraj:
Poklon za diplomski

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 15:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
sagitarius je napisao:

sasvim slucajno Skeva ima jos 3 ispita na tom istom faxu o kojem ti toliko pricas. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 16:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
MonaLisa je napisao:
Uzmeš korpu punu tih njegovih omiljenih slatkiša i piće, kao što si i spomenula, i foto album. Divan poklon. :)

To nije poklon za diplomski nego za rođendan, Valentinovo ili kakvu godišnjicu...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
_зока je napisao:
Moj predlog je da mu kupiš nešto što će trajati, tj da preskočiš pića, večere, slatkiše i sl. Knjiga, pero, torba za laptop ili aktovka....

upravo tako,blaff je spomenuo i e-reader,ext hdd,foto aparat ,neku " strucnu " knjigu" npr neku enciklopediju ili tako nesto iz struke,valjda otprilike znas sta ima/ nema,sta mu treba.. ja volim prakticne poklone ,nesto sto mozes upotrijebiti :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 12:36 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2010, 17:17
:D Ne zove se Aleksandar ;)
Sinoć sam ga navlačila da mi kaže da li mu nešto treba, ali onako neobavezno... Uglavnom ne želi rokovnike, olovke i slične stvari, to mu se ne sviđa.. :angry3:
Izgleda da ću mu kupiti košulju, enciklopediju ili neki dobar detalj za sobu... :confused1:
Javim ako nađem nešto interesantno ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ako ti baš sve propadne, uvijek ostaje da mu pokloniš nešto onako, od srca, što se, npr. rimuje sa "ko se kladi na Lacio, pare je bacio" :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Nedavno smo jednom kolegi kupili McKinley ruksak za planinarenje, mislim da je bio 55+10 l. Covjek ima uglavnom sve (dobar sat, elektronske igrackice) ali obozava da sjedne na bic i zapuca negdje u sumu :D, tako da ga je ovaj poklon odusevio.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]