sagitarius je napisao:
Bahaar_91 je napisao:
E ovako

Završio je Agrarnu ekonomiju, na Poljoprivrednom fakultetu, sve u roku, štreber jedan

Ahahaha ova ti je dobra... Kao neko ko je zavrsio po starom programu i prisustvovao vise puta polaganju ispita Agrarnih ekonoma, usmenom dijelu, moram te razocarati i priopstiti da je to takva srpdnja od smjera i bolonje, da stoji rame uz rame sa privatnim fakultetima. Od toga da ljudi nisu znali odgovore na osnovne pojmove gradiva koje su polagali, do toga da je najslabija ocjena koju su dobijali za to neznanje bila osmica. Mi se stalno cudili kako svi imaju nabrijan prosjek i zavrsavaju u roku, kada smo dosli na par ispita, umrli od smijeha. Ali sta ces, "privatni" smjer na drzavnom faksu, sve ih pozaposljavali, a mi na birou da se kiselimo kao kupus.
Kakav nepotreban i glup komentar.
bingolina je napisao:
E sjetila sam se jos jedog, meni lijepog, poklona a koji se uklapa u budzet. Kupili smo ga drugarici za 18. rodjendan i ona se odusevila. Kozni foto album velikog formata i odnijeli da se uradi zlatna stampa posvete. Ona je tu stavila zajednicke fotografije iz skolskih dana tako da je i veoma prakticna i izuzetno lijepa uspomena.
Ovako nešto sam i ja mislila da predložim.
Uzmeš korpu punu tih njegovih omiljenih slatkiša i piće, kao što si i spomenula, i foto album. Divan poklon.