banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 447, 448, 449, 450, 451, 452, 453 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2012, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Pa mi cemo u ovoj grupi opusteno biti drugi. Jasno je da cemo primiti samo jedan gol u kvalifikacijama i to u posljednjem kolu, a ta utakmica ce biti zavrsena 1:1. Ko nam sve dolazi u obzir za protivnika u barazu?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Fejsa... Vrhunac srpskog fudbala je kad vidim njega na terenu.

Bicemo prvi i zadnja reprezentacija koja nece dati gol, a boga mi ni primiti u 10 utakmica. Idemo dalje sa 10 bodova i gol razliku 0:0.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Najozbiljnija ofanzivna opcija je Kolarov. Srbija trenutno izgleda kao Hodžsonov Inter sa polovine devedesetih, kada je najboljih jedanaest u stvari bilo "Roberto Karlos i ostali". Treba li reći da je to i tada bio odvratan fudbal, čak i za italijanske standarde...

Trenutno Srbija ubire plodove dugogodišnjeg stručnog rada Đorićevih ispisnika, koji su ispordukovali šlepere odbrambenih igrača i zadnjih veznih, pa Srbija u napadu nema nikakvu kreaciju. Napadača nema ni u mladoj selekciji gdje Janković eksperimentiše sa Milunovićem, Mudrinskim koji je bljesnuo na debiju za Zvezdu i Stojićevom prevarom Kojićem. Drugim riječima - kuku majko.
Pretjerao je Mihajlović i sa podmlađivanjem, jer je Mićko recimo zelen za ovaj nivo, a bar zadnjih veznih ne manjka u svakom trenutku. Sve u svemu, sa jadnom Škotskom, odigrati egal, igrom i rezultatom, nije baš upečatljivo...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bastu i Kolarova na krila, brat-bratu...
A Subotic, Bisevac i Bane da krpe odbranu. Ne znam kako cemo dati gol, nekom krstenom akcijom. Ajd iskoci jedna prilka na mecu; ali ideje nemamo.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Како овдје фали један Мирко Вучинић нпр.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nitro je napisao:
Najozbiljnija ofanzivna opcija je Kolarov. Srbija trenutno izgleda kao Hodžsonov Inter sa polovine devedesetih, kada je najboljih jedanaest u stvari bilo "Roberto Karlos i ostali". Treba li reći da je to i tada bio odvratan fudbal, čak i za italijanske standarde...

Trenutno Srbija ubire plodove dugogodišnjeg stručnog rada Đorićevih ispisnika, koji su ispordukovali šlepere odbrambenih igrača i zadnjih veznih, pa Srbija u napadu nema nikakvu kreaciju. Napadača nema ni u mladoj selekciji gdje Janković eksperimentiše sa Milunovićem, Mudrinskim koji je bljesnuo na debiju za Zvezdu i Stojićevom prevarom Kojićem. Drugim riječima - kuku majko.
Pretjerao je Mihajlović i sa podmlađivanjem, jer je Mićko recimo zelen za ovaj nivo, a bar zadnjih veznih ne manjka u svakom trenutku. Sve u svemu, sa jadnom Škotskom, odigrati egal, igrom i rezultatom, nije baš upečatljivo...

U bocu :)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma sta ce nam kolarov,neka njega na njegovoj poziciji.valjda uskoro moze pceti igrati sulejmani

горан je napisao:
Како овдје фали један Мирко Вучинић нпр.

pa kad imamo debile u savezu,negdje sam procitao da je mirko htjeo igrati za nas ali ga niko nije kontaktirao

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Treba preći na formaciju 4-4-2 sa Lekićem i Sulejmanijem u napadu,vezni red Basta,Tadić,Djuričić i Ignjovski,obrana standardno.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jel ima u nekoj kladionici da se odigra na Srbiju zbir golova od nula do dva, mislim na kompletne kvalifikacije?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 00:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Idi u Meridian i trazi da ti ponude kvotu za to.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svako koolo cu ispostovati sa 0-2. Krenulo je lagano.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:

Vjerovatno ne bih mogao da dobijem vise od 1.18.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 00:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Harvester je napisao:
shakal je napisao:

Vjerovatno ne bih mogao da dobijem vise od 1.18.

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 10:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sve razumijem,hrvati su to ali ne mozes biti ovoliki kompleksas:

http://www.index.hr/sport/clanak/najjac ... 35985.aspx

sta bi dao da ih oderemo u po onog rugla od stadiona,po cijenu da se ne plasiramo na svjetsko

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Karte za Brazil u ovoj grupi se ovjeravaju u Brislu. I eventualno u Skoplju, da se ne zaboravi. Nema šanse da će Hrvati da izvuku povoljan rezultat dolje, ako su se već provukli (u grču, da ne kažem panici) na Maksimiru. A njih i ne pominju kao konkurenciju, osim "loš Vels, loša Škotska, loša Srbija," i "skupa Belgija" (kao da zbir pojedinačnih cijena igrača čini neku stvarnu vrijednost, možda i čini ali tek treba da se dokaže).

Inače, moje mišljenje je protivno većini koji su komentarisali ovu utakmicu:
Srbija i nije igrala tako loše kao što većina kuka. Nema pobjede, ali u gostima je i bod dobar. Nije bilo katastrofalnih grešaka, nije primljen gol, a istorija je pokazala da na prvenstvima uvijek ima mjesta za ekipe koje igraju kalkulantski, bez vlastite igre, koje samo čekaju grešku protivnika i najčešće cijepaju slabije protivnike, znaju da igraju na 0:0, a sa jačima od sebe gube (najčešće) sa malom razlikom ili dobijaju minimalno.
Miljn Miljanić je bio bog ovakve igre.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Мени то и није толико лоше било :D Што сте толико кренули критиковати. Ево ја се сад кладим да неће ни рвацка ни Белигја добити шкоте тамо.
Могли смо их побједити да је Тадић онда погодио, додуше могли су и они нас. Фејса не би играо ни у Борцу, тај је играч промашај вијека.
Тадић мора од почетка играти. одбрана покидала, мали Игњоски кида најјаче.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Slabo slabo. Ne vjerujem da cemo i Velsane moci pobijediti... Micko je bio opasno slab, Lazovic takodje, Druricic se nije vidio, nije dobio ni jedan duel za citavu utakmicu. To je velika greska Mihe, ili stavi Lazara ili Lekica, Djuricic jos uvijek nije za reprezentacije. Nastasicu cu svaki pogled svirali, cudi me da mu sudija nije dao crveni, dok Skotski igrac igra namjerno rukom i ulijece sa obije noge u duel i ne dobija ni zuti karton. Najvise me zacudilo zasto Tadic nije igrao, al dobro. Stojkovic je bio ok, moram naglasiti.
Sve u svemu, nismo ozbiljna reprezentacija. Ni onako losim Skotima nismo mogli gola dati, tako da... truba smo :)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
skeva je napisao:
Sve u svemu, nismo ozbiljna reprezentacija. Ni onako losim Skotima nismo mogli gola dati, tako da... truba smo :)

Ni dodati ni oduzeti, to je to.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Мени то и није толико лоше било

Pa bilo je proporcionalno kvalitetu igrača, sa kojima trenutno raspolaže Mihajlović. Druga je stvar što je sam birao igrače... Ja recimo isto neću reći da je to bilo kriminalno loše, ali nije bilo ni ništa posebno. Imam utisak da bi Mihajlović ove kvalifikacije olako pustio niz vodu, samo da iskristališe neku prepoznatljivu igru, koja bi kasnije davala adekvatne rezultate.
Ovako imamo situaciju da on i dalje traga za pravom taktikom, a i izbor igrača mu je upitan. Doduše, on sam odaje utisak, kao da savršeno zna šta radi, ali takav mu je i kolega na hrvatskoj klupi. Vidi se da su obojica taktički i teoretski potkovani, ali nije to dovoljno da bi se bio i dobar trener...
Elem juče je Srbija igrala neku 4-6-0 varijantu, bez pravog špica. Ono čime je Španija rasturila protivnike na EP, sa sve Đuričićem koji poput Fabregasa u Del Boskeovoj viziji, glumi neku lažnu devetku ili slično onome što je igrao Spaleti dok je vodio Romu. Jedino što je Spaleti isto igrao sa De Rosijem i Totijem, a Del Boske ima u timu 11 igrača, koji znaju lopte, dok je većina srpskih igrača, tehnički slabija maltene i od Kasiljasa. Druga stvar je što za to treba i pokretljiv znalac na mjestu te lažne devetke, jak u duelu i na nogama, te bar donekle kreativni vezni igrači. Juče je na terenu za Srbiju, kreaciju trebao da radi trougao Miajilović, Ignjovski, Ninković. Potonji je daleko od onoga što je bio, a prva dvojica su isti tip igrača. Ja malog Mićka obožavam, zbog borbenosti, srčanosti i što ima kvalitete kao što su radijus kretanja, čitanje igre, pokrivanje prostora i rupa u odbrani, ali dečko ne zna da da pas, osim najbližem do sebe. Problem nastaje kada je taj prvi do njega Ignjovski, koji nije kreativniji ni za jotu... Onda je jasno što je najopasniji igrač Kolarov i što se nešto može očekivati isključivo kada na terenu igra Tadić, koji jedini ima kapacitet da nešto iskreira u napadu.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Није ово ни лоше негдје сам прочитао да Шкоти у последњих пет година кући имају 4 пораза и то, Аргентина, Холандија, Шпанија и Италија будимо реални ми не спадамо у класу ових репрезентација. Било је пар момената кад смо стјерали комплет Шкоте у неких 30-так метара. Не могу се сјетити кад смо последњи пут тако држали лопту на средини само је проблем што против бункера од брзих малих играча немамо никакве користи, а контре и полуконтре је Тошић однио кући.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 447, 448, 449, 450, 451, 452, 453 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]