banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jul 2012, 21:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ljudi kod nas imaju kratko ili selektivno pamcenje ... Kad se sjetim jebenog Boltona pa nismo imali sut u gol. protiv Rendzersa jednom Burza i to je to. Aris nas oduzio od fudbala.
Svi mi ovdje pisemo i govorimo da Robi nije jos kvalitetan trener niti bezgresan, ali brate koliko taj covjek drzi ekipu to je nevjerovatno. D

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bio sam na toj utakmici sa Rengersima, i da je onaj Burzin sut usao, mislim da bi ih razmontirali do kraja. Ko zna kako bi se dalje situacija razvijala svih ovih godina da je tada napravljeno nesto. Ta utakmica mi je ostala kao neka prekretnica, sve posle je islo samo ka dole, rasprodaja generacije, dugovi...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Гледао сам Џају јуче на Свет Плус. Како је то занимљиво...

Џаја је отишао из Звезде 2004. године. Од тада почиње лагани пад.
Два пута од тада смо играли групну фазу Лиге Европа (2005. и 2007. године), а наредних година долазе бламаже у виду Ариса, Ренџерса, Слована и других.

Е сад... Џаја је отишао 2004. године. Оно што је битно нагласити је да смо ми те године освојили дуплу круну у Србији (за сада задњи пут). Затим у 2. колу квалификација за Лигу шампиона избацили првака Швајцарске Јанг Бојс. Па у трећем колу квалификација нас избацио првак Холандије ПСВ. Они нас накантали 5:0 тамо, али смо ми њих побједили у Београду 3:2. То је задња Звездина побједа над једним великим европским тимом (уз побједу над Ромом наредне године).

Онда прелазимо у Лигу Европа, долазе два пораза од Зенита, са Запада креће скандирање "Џајо, одлази!"... и он одлази.

Џаја отишао (отјеран, како хоћете) уз резултате које сад можемо само да сањамо. Уз сјајно селектован тим (Видићева генерација) у коме су главни играчи потписали нове четворогодишње уговоре. Није постојала финансијска дубиоза.

Шта желим рећи?

Ја не знам, људи, да ли ви знате колики смо ми курац од клуба тренутно. При томе моји критерији нису локални, јачи смо ми од рецимо Војводине, али Звезда се мјери према европским клубовима.

Кад погледам гдје смо били, како смо играли задњих година, кад се сјетим оног жваље Кристића, Јаневског, малог Бобијевог... Роби је не један него три корака напријед. У сваком смислу, тактика, однос са играчима, селекција...до урођеног господства. И коначно освојен један трофеј након неколико година,

И не разумијем да сте ви одрасли људи а да вјерујете у бајке. Као, доћи ће овај тренер из Ужица, он ће унаприједити игру. Аха.

Или доћи ће Џаја за предсједника. Неће доћи Џаја за предсједника. Фино човјек рекао, док се не заврши судски процес против њега, ни не помишља. Кад се заврши, онда ће да размисли. Само он сад има 67 година, док се то заврши, питање је да ли има смисла да човјек од 70 година буде предсједник. Почасни предсједник, свакако. Али да нас вади из ове габуле...тешко.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Odgovara mi obo sto shoole napisa. Uz naglasak na ovo kurac od kluba :(

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ко није схватио, детаљно објашњење: http://sr.wikipedia.org/wiki/Kurac

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 22:23 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2012, 21:07
Lokacija: Зворник,Република Српска, 65 000 становника, позитиван природни прираштај, Дрина једном првак РС.
Је ли ми се чини,или је Звезда овог пута се одлучила за много мањи број припремних утакмица него ранијих сезона???

Хиљаде гробара и хулигана свој живот даће за Партизана!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Manje utakmica manje sramocenja :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Prosinecki je los trener, u stvari, on jos nije trener, on je pocetnik koji je imao srecu da je Zvezda u dubokom kanalu, pa mu se tim otvorila prilika da se i on igra menadzera.

Ti prijatelju uopšte ne shvataš poentu... Kontam da, kako reče shoole, uopšte ne razumiješ u kakvom je kanalu trenutno Crvena Zvezda.
On možda jeste trener početnik, ali nema šanse da bi iole ozbiljan i iskusan trener došao da radi u uslovima u kojima radi Prosinečki. I kako ova uprava da dovede ozbiljnog trenera, ako nema para za plate igračima, nisu sposobni da obezbjede potpis igrača iz Hajduka ili Borca (Pauljević i Knežević). Nisu sposobni da tri godine, dovedu krštenog odbrambenog igrača (štopera), niti da zadrže osnovu tima.
I ti meni hoćeš da kažeš, da ti ocjenjuješ rad trenera kao loš, dok on radi u ovakvim uslovima. Šta je onda trebao da uradi Murinjo, prve sezone u Realu? Dobio je sve igrače koje je poželio, maksimalne uslove za rad, slobodu u odlučivanju o sastavu ekipe i potpisivanju igrača, a opet tituli nije uspio ni da prismrdi, dok ga je Gvardiola sa 5:0, rastavio od života u el klasiku. No čak su i u Realu, gdje su treneri letjeli za sitnice, odlučili da uspjeh nikada ne dolazi preko noći, već je neophodan rad i strpljenje. Ne može niko da me ubijedi da sa Robijem nema napretka. Ako ništa drugo, onda zbog pomenute afirmacije nekoliko igrača i pobjede nad Partizanom u tri proljećna derbija. Za klub u dubokom kanalu, više nego dovoljno...

Citiraj:
Taj napadacki fudbal se vidio mnogo, mnogo puta, protiv Banata, Mladosti u kupu, protiv Spartaka, Radnickog, Pazara, Vojvodine u kojima nismo sutnuli na gol, a igramo kao Barsa, kako to?

Mi neigramo kao Barselona, i to je klasično medijsko naduvavanje shvatanja stvari. Prosinečki teži da Zvezda igra napadački u sistemu koji je zamislio 4-3-3, koji se zasniva na posjedu lopte i presingu. To što igra Barselona, ne mogu da igraju ni 100 puta jači evropski timovi, a kamoli Zvezda sa ultra limitiranim igračkim kadrom. Pa nije niko toliko glup da pomisli da će preko noći postati kopija jednog od najboljih timova u istoriji fudbala. Glup je samo onaj ko se primio na tu priču, tako lako.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 11:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ljudi, ne može se bez para ništa. Mogu ljudi trpiti određeno vrijeme, ali onda puca sve. Kontao sam da će se sa Gazpromom dosta toga riješiti, ali izgleda ništa od toga. Uprava kiksa, tu nema spora.
Što neko reče, mi ne možemo naći jebenog desnog beka. Najgore je što ovi maldi talneti odu u Partizan, jer kod nas izgleda nema ljeba.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa pisali su da pare od rusa blokira izbor nove vlade. Cekaju da se to zavrsi pa ce onda leci pare

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 11:33 
Bič božji
Bič božji

Aj vidićemo i to.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobili smo i cetvrto pojacanje, stigao je crnigorski Kaka :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 13:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sad nam fali jos samo Benzama
Imamo Kaku, Ronalda :)
moracemo poceti igrati kao Real :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 15:00 
Bič božji
Bič božji

Fali nam i Pepe onda. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nisi u toku :p

http://www.crvenazvezdafk.com/predstavl ... ontent.htm

Zna li se šta oko prenosa, da se neće neka domaća televizija smilovati?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... a-Marakane

3 miliona, 3 pisljiva miliona.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Није проблем у 3 милиона. То је солидна цифра за клинца од 17 година који је још увијек само потенцијал.

Проблем је што иде.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Mene samo zanima na osnovu čega se toliko priča o tom malom, da li ga je iko igdje vidio da dobro igra?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2012, 00:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jul 2012, 00:57
Kaže Bajko nije Naftan maciji kasalj :) http://www.mozzartsport.com/vesti/bajko ... cji-kasalj

Jadan onaj pesak...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2012, 01:20 
Bič božji
Bič božji

Rivaldinho, do mene. Imamo i Pepea. :D
Oko ovog Jankovića se diže prevelika prašina, a nije ni odigrao pravu utakmicu za prvi tim. Ne znam šta on misli, ali i da ode negdje neće siugrno igrati u prvom tim.
Biće mi žaš ako ode, jer je zasigurno talenat, ali ako on neće da ostane u svom klubu, putuj igumane.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]