banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 17:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Opa, pričekaću koji dan za utiske.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Ni ja nemam namjeru još da ga instaliram...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 00:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 08 Jul 2009, 14:37
Dobro su se sjetili.
Boga mi i za Xperiu S sam se fino načekao...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dakle ne isplati se ICS, ništa jedino sad čekati JB.
Citiraj:
I ja azurirah i ja se malo razocarah i meni se pojavljuje po negde takva tackasta siva slika. Najvise me nervira ovaj sense 3.6 prosli je bio mnogo lepsi a i ovaj ics je cini mi se osakacen za neke animacije koje je imao 2.3. Jedino pobopjsanje je nekih 300 poena vise na quadrant testu. Bio sam odusevljen kada sam na xperiji x10 presao sa 1.6 na 2.1 pa sam se tako nadao i sada ali za sad nista od toga. Generalni utisak je nesto manje animacija kroz menije,nesto brzi rad telefona za bateriju neznam ali ne veruje da ce se nesto znacajno promeniti, nekoliko funkcija vise ali nista znacajno sve to ima na marketu npr. ogranicavanje internet protoka na mesecnom nivou itd. U principu vredi malo azurirati na 4.0 pa ako vam se bas ne svidja izgled koristite neki launcher, ja koristim go launcher ex i odlican je sa pregrst opcija animacija itd.

Citiraj:
razocarenje... na xda ima dosta romova koji su bolji od ovoga sto nam je HTC ponudio. najvece razocaranja ja sto HD 3D filmovi ne idu tako glatko kao na GB. na xda su imali dosta muke sa tim problemom i resili su ga pre nekih mesec dana,a u HTC nisu napredovali nista bolje od programera sa xda. ipak je ovo 3d telefon znaci sa 3d tehnologijom na ovom fonu preoblemi NISU PRIHVATLJIVI! vrlo traljavo doradjen posao,sam OS bez 2d accelerator ne ide bas glatko.igrice vecinom ne idu glatko,neke ne idu uopste. stavise 3d filmovi idu glatko na custom romovima sa sense4. veliki poraz za HTC kompaniju,zaista vrlo lose i veliki plus za programere sa xda. ipak je ovo telefon sa 3d tehnologijom,znaci FULL HD 3D filmovi su najmanje sto ocekujem,o igricama da ne govorim. sigurno da ovaj fon nisam kupio da bi na njemu pisao poruke i obavljao pozive. □ evo3d

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad si već nabacio ovaj drugi komentar moradoh ti odgovoriti... taj lik koji je to napisao je na forumu u temi o ovom telefonu ispucao sve svoje postove, i izgleda da ništa drugo neradi u toku dana osim čačkanja po telefonu, neki su pratili temu samo radi njegovih bisera, mislim da je isti komentar ostavio i na mobilnisvet.... samim tim je meni diskutabilna ta njegova ocjena s obzirom na njegov pogled za šta telefon služi....

Iako sam novajlija u android vodama mislim da mogu dati donekle realnu ocjenu kao korisnik ovog telefona. Ovo sve što ću navesti važi i za 2.3 i 4.0 android koji sam nabacio...Telefon prije svega gledam kao alat koji treba da mi završi na jednostavniji i brži način određene poslove... pored onih već prevaziđenih funkcija pozivanje i sms, omogućava mi uz dovoljno komfora pregled e-mail-ova bez da moram sjedati za komp ili trčati u kancelariju ili nosati laptop kud god da krenem, takođe uz dovoljno komfora mogu pregledati office i pdf dokumente... sve obaveze u toku dana ili sedmice mogu pratiti, brzinski pogledati nešto na internetu, pribilježiti nešto, prebaciti nešto na računar ili sa računara na telefon bez da instaliram drajvere i programe na taj računar (bitno kad sam za nekim računarom koji nije moj), kad mi nije fotoapart pri ruci mogu napraviti zadovoljavajuće fotografije, viber je odlična aplikacija koja me možda najviše oduševila, a i mogućnost pokretanja iGO-a je za pohvalu, dropbox.... nakon dizanja na android 4.0 telefon i dale glatko radi, sve aplikacije koje sam i ranije koristio i sad rade i nema za sad nikakvih zastoja, o trajanju baterije još ne mogu suditi, ali čini mi se da će držati možda malo duže... znači telefon po meni i po onome što ja koristim nije izgubio na funkcionalnosti....ono što je po meni irelevantno je da je sad više slobodnog rama, ali što će mi giga rama ako će biti neiskorišten (to je kao da vozim auto na dva točka a ona druga dva vise u zraku), dalje, promjenjena su malo podešavanja , ubačeno možda nekih novi stvari, novi vigeti, šminka, ovo ono...znači totalno sporedno za moju svakodnevnu upotrebu...

E sad što se tiče toga 3D ja ga uopšte ne koristim, pogledo prvi dana one slike koje su bile u njemu i to je to, očekivati od telefona da tera "FULL HD 3D filmove" je čista glupost, pa na TV-u od 32 inča teško se vidi razlika između FULL HD-a i SD snimka... ako hoću da uživam u tom "FULL HD 3D filmu" kupiću neki ultra giga TV od 2000 KM a ne telefon od 250 KM koliko sam ga platio u mtel-u a toliko košta i solidan fotoaparat čija je samo jedna primarna funkcija a to je fotografisanje... isto važi i za igrice koje usput i ne igram... Dakle vraćam se na početak, sve zavisi koji je motiv bio kupca ovog telefona, ako je htio gledati "FULL HD 3D filmove" onda ne da je promašio telefon, on je promašio prodavnicu....

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pročitao sam sve što si rekao, u principu ICS mi dakle ne donosi ništa novo tako da, pošto sam sasvim zadovoljan sa 2.3 ništa ne diram.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Upravo tako, osjetne razlike u funkcionalnosti i korištenju telefona nema...ko je zadovoljan sa 2.3 može instalirati 4.0 čisto iz znatiželje kao što sam ja uradio, ništa revolucionarno neće dobiti...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 15:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Maj 2008, 13:23
Ima jedan bug na ICS za Evo 3D, a koliko vidim po netu i za dosta drugih modela. Nakon podesavanja tona zvona, on se sam za vrlo kratko vrijeme resetuje, tj vrati na prvi fabricki ton na listi. Prvo sam mislio da ga resetuje povezivanje sa kompom, ali nije to u pitanju. Jednostavno, tel je u mirovanju i resetuje ton za kratko vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 16:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nisi daleko od istine... ako podesiš melodiju zvona sa SD kartice, po priključivanju telefona na comp kartica postaje nedostupna i on vraća melodiju na defaultnu... kreiraj folder Ringtones u internoj memoriji telefona i rješen problem...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sava84 je napisao:
Ima jedan bug na ICS za Evo 3D, a koliko vidim po netu i za dosta drugih modela. Nakon podesavanja tona zvona, on se sam za vrlo kratko vrijeme resetuje, tj vrati na prvi fabricki ton na listi. Prvo sam mislio da ga resetuje povezivanje sa kompom, ali nije to u pitanju. Jednostavno, tel je u mirovanju i resetuje ton za kratko vrijeme.

a kako si zadovoljan generalno sa nadogradnjom na ICS? Pretpostavljam da imaš evo 3d?

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 17:45 
Pripravnik
Pripravnik

Ne vidim da je nesto radikalno mijenjano, doduse, bio sam na GB svega 5-6 dana, estetski je ICS dosta ljepsi, cini mi se da baterija traje malo duze, sada uspije izgurati po 2 dana, a sa GB nisam mogao, doduse, mozda ga i malo manje gnjavim nego sto sam ispocetka, pa tu bas ne mogu biti objektivan. U sustini nema neke pretjerane razlike. Fino i stabilno radi, ne blokira ni pri pustanju 3d videa, kako sam negdje citao (probao sam Avatar, jako fino radi), doduse ni sa GB nisam imao probleme pri pustanju ''tezih'' filmova.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ok onda ću ga i ja večeras apdejtovati. 1. put to radim, jel nema potrebe priljučivati kabal, sve odradi sam preko wi-fi?

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 17:56 
Pripravnik
Pripravnik

Nemas potrebe da ga kacis na komp, ja sam provjerio u podesavanjima da li je dostupan update, i kada je stigla poruka da moze, samo sam ga nakacio na punjac jer mi je baterija bila na pola, pa reko da se ne ugasi, trajalo je 20-ak minuta skidanje i instalacija.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ok pun mi je telefon, ajd baš me interesuje hoće li moći baterija izgurati 2 dana na ICS, pošto sad može 1,5 dan max.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 07:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Je li preživio pacijent?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste, nije loše uopšte, ljepši dizajn i nekako jednostavniji interfejs (jel se tako kaže :D ) 3D sad nije ko što je bio, slika je nekako neprirodna, al to mi je ionako nebitno, osim par trejlera i filmova prilagođenih za Evo i nema se zasad ništa ni gledati. Vjerovatno će i to riješiti u nekom narednom update-u. Jutros napunio vidjeću jel može izgurati 2 dana, to bi mi naj trebalo :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Dva dana baterija!?

Meni drži dvije baterije dan...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne čačkam ja mnogo, ako sam kući koristim komp za sve.

Nego evo sad skontah da ne radi tut blu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 14:41 
Pripravnik
Pripravnik

Uz manje koristenje moze 2 dana, a samo li malo jace krenem da ga gnjavim ode opet za 1 dan :) Ubijedjen sam da je meni bluetooth radio, bas sam neki dan kolegi sa posla prebacio neki mp3 i mislim da je to bilo nakon update-a na ICS. Probacu opet veceras.

Poslednji put menjao sava84 dana 11 Jul 2012, 14:51, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

meni neće danas sa kompa da prebacuje slike, muziku, video, a sve do juče je moglo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]