banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jun 2012, 14:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Tpojka je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
talija, bas si hejter...

Slika
Talija je napisao:
Ti li si Kusta brate! :D

Ja ga provalio još na prošloj strani.
:laughing6:

Evo imamo pauzu za rucak a znas kako je, sef gradilista ima laptop pa moze piskarati 8) .

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 14:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Sibir je napisao:
Jbga sad, ako se VAMA LICNO, ne svidjaju takvi filmovi, ne znaci da nisu prosli i prodali se u svijetu.
Samo da vas podsjetim na dvije "zlatne palme", i "zlatnog lava", one najvrijednije, ove palme su u Evropi a vjerovatno i Aziji vaznije nego oskar pa vi vidite.
Znaci samim tim ti filmovi su prikazivani na TV ekranima od Evrope do Australije, a to se placa, podsjeticu vas.
Znaci bezveze nipodastavate neciji rad na osnovu VASEG UKUSA, a o ukusima znamo ne vrijedi raspravljati.

Niko ne spori veliki talenat i veliko režisersko umijeće Kustrurice, on je zaista veliki umjetnik i režiser to stoji. Ali su mu filmovi većinom na isti kalup, jedino odudara Arizona koji je psihodelija žešća malo koju pola raje ne konta (nisam najgori i jedini) na stranu nacionalizam sad i politička glupava prepucavanja klix i sl...ne mrzim čovjeka uopšte.
E da je dotični gospodin odriješio kesu, bilo svoju bilo investitora nebitno, pa uposlio privredu Gacka, Bileće i okoline praveći taj isti kompleks - moj naklon do poda doživotno! Ovako će srušiti obilježja jedne epohe, a korist će imati samo graditelji i zakupci kompleksa dok će korist okolno stanovništvo ako bude radilo kao sezonski konobari, baba sere i šta ti ja znam....

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Od pozitivnog rješavanja kamenog pitanja zavise i poeni u korist vlasti na primjeru P.parka. E, logično je bilo da će se ići na patologiju ovosrpske patetike ili na bilo koji drugi način ali da se dođe do cilja.
A cilj jeste samo taj kamen, ne sirijski ili kineski. Šta bi značilo ako bi narod uspio da odbrani svoj naum, pogrešan ili ispravan? Šta bi značilo ako bi narod sam ispoštovao svoju volju?
Kustinom društvu što mu lupa blanko pečate to nikako ne ide niz dlaku.
Mora i on da što bi se reklo, da malo gu3e.
Narod mora da shvati da će sada Kusta na svaki mogući način usmjeriti snagu da dođe do prvobitnog kamena.
Kusta, your move. :D

edit:
Sibir je napisao:
Evo imamo pauzu za rucak a znas kako je, sef gradilista ima laptop pa moze piskarati 8) .

Ako... Valja se malo... Nick čupa bogaOca na ovoj vrevi. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 14:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
E, jedno te isto razglabamo, hajd'... kamen vam ostaje, nadam se da ce te nesto uraditi s njim inace ce vam ljudi opet dovesti slepere....

ODJAVA

P.S. Dobar fazon, da trznes "narod" krenes sa sleperom prema karauli i eto njih, dobra vjezba, ne bi drugcije ni dosli do tih karaula, sljedeci put prema drugoj karauli (kazete ima ih oko Trebinja dosta), nek se upoznaju ljudi sa svojom okolinom.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nesebična pomoć napaćenom trebinjskom narodu:
Spoiler:
Slika

Poslednji put menjao Tpojka dana 20 Jun 2012, 14:49, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Talija je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
... i da će on pokušati da otkupi kamenje u tim gradovima...
"Otkupljivali smo čitave kamene kuće u Bileći, Trebinju i okolini i pokupili smo praktično sav kamen koliko ga je bilo ... On je kazao da je kamen mogao biti kupljen u Kini ili Siriji...

:lol: Kamen je nosio za dž, a u selima ga kunu i u kamen zatucaju (takve su kletve) jer im je bez pitanja raznio prađedovinu.
Mogao je biti kupljen, ali nije, jer za kineski kamen :lol: ili sirijski treba izbrojati dindže. :D

Talija ko da ne znaš kakvi su seljaci, prodao bi ti jedno te isto po 10 puta i opet bi rekao da si mu oteo.
Evo kod mene ovde, postoje mještani od kojih je zemlja otkupljena prije rata jer je tuda trebao neki put, čak i šahtovi napravljeni, postavljene odvodne cjevi i to, sada kada se sa tim treba nastaviti seljoši ne daju, blokiraju i kažu kako je to njihovo i kako im treba ponovo to otkupiti :roll:

Nači ne vjerujem nikad seljacima, a ne sumnjam da će se u javnosti pojaviti papir koji će dokazati da je tim seljama što kunu sve uredno plaćeno.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Slika

http://www.klix.ba/vijesti/bih/kamen-os ... /120620108

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 16:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2012, 22:50
Pazi vijesti. Pa šta očekivati od komisije ''Bosne i Hercegovine''. Ako oni rade po principu, spomenik je cijela opština ili gradska cjelina, hoću i ja u tu struku, i u te komisije.

Glavom ništa ne trebam razmišljati.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ako nakon ovoga ovi iz Trebinja nisu shvatili koga podržavaju, a protiv koga idu, onda im džaba objašnjavati i ko je pokretač toga i ko je protiv projekta andrić grada ustvari protiv srpstva u cjelini.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
tacno andricgrad im je trn u oku u mom gradu je rodjen nema ni svoju ulicu nit ista svoje da nema hrvata ovdje niko ga nebi spomenuo....

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 17:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ma kad naprave Andrić grad svi nacionalni problemi će se riješiti. Kosovo će biti opet srpsko, Sandžak će se smiriti, autonomaši u Vojvodini će nestati, RSK će se vaspostaviti, a federalci će se drage volje složiti sa odcjepljenjem RS. Ima i natalitet da nam skoči nenormalno, a tek standard.... Iha.....

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ma kad naprave Andrić grad svi nacionalni problemi će se riješiti. Kosovo će biti opet srpsko, Sandžak će se smiriti, autonomaši u Vojvodini će nestati, RSK će se vaspostaviti, a federalci će se drage volje složiti sa odcjepljenjem RS. Ima i natalitet da nam skoči nenormalno, a tek standard.... Iha.....

Sta je tebi danas? Upeklo ?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 17:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Jok. Kod mene klima.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Jok. Kod mene klima.

Dobar si...ja ni ventilator nemam(mada kontam kupiti)

Nego ljudi dokle je dosao taj Andrc grad ima li ikakvih slika sa lokacije ili sl ??

Da se mozda napravi odvojena tema na kojoj ce se pratit izgradnja tog grada ?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 17:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Ima tema, samo koristi pretragu.....Mislim da je naziv nešto "Poslije Drvengrada stiže nam Andrićgrad". Autor je kralj besmislenog otvaranja tema, FsV.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Evo tema:

viewtopic.php?f=35&t=54856&hilit=drvengrada

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Talija je napisao:
Nije Trebinje ostalo dužno što se tiče zdanja u Višegradu, firma HET (Hidroelektrane na Trebišnjici) je dala do sada 400.000 KM za taj projekat, ali se uvijek nađe idiot koji će prozivati i omalovažavati Trebinje.

Талија, откуд ти ова информација? Конкретно. Ако не знаш сигурно, реци: "Чула ја од другарице на кафи"
Talija je napisao:
I još u svom izlaganju kaže - "Trebinjci vole da im most ostane na dnu jezera nego da ga daju" - e pa ostaće na dnu jezera baš zbog takvih kao što si ti.

Нико Требињце није ни питао да ли ће мост бити потопљен. Нити сад они нешто одлучују. Немој да се лажемо.

Премјештен је Арсланагића мост кад је прављена акумулација за ХЕ Требиње 2. Овај мост је потопљен. Ајде то.

Био сам ту прошле године у мају кад су испразнили акумулацију у Горици. Видиш ли ову црквицу десно од моста? Што су њу потопили, што њу нису измјестили? И ове гробове? Зато што нико није ни питао Требињце. Држава тако одлучила.

Slika

Slika

Slika
Talija je napisao:
Od Trebinja je dobio ono što mu nikad niko (pametan) ne bi dao, orden sv. Save (na prijedlog vladike Grigorija).

Ма колики јалијаш био Кустурица, нема потребе да се пишу овакве глупости. Чуј, Кустурица добио орден Светог Саве од Требиња!?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
tacno andricgrad im je trn u oku u mom gradu je rodjen nema ni svoju ulicu nit ista svoje da nema hrvata ovdje niko ga nebi spomenuo....

Pa bar je biblioteka u Travniku mogla nositi naziv. Ako išta!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
shoole je napisao:
Талија, откуд ти ова информација? Конкретно. Ако не знаш сигурно, реци: "Чула ја од другарице на кафи"

Dvije osobe iz uže porodice rade tamo, pa znaju zbog čega pola godine nemaju "ocjenu" na LD. A ako u firmi ne znaju onda ne zna niko. A nije da im nije objašnjeno zbog kakvih ciljeva je firma izašla u susret izgradnji kompleksa u Višegradu.

Citiraj:
...Премјештен је Арсланагића мост кад је прављена акумулација за ХЕ Требиње 2. Овај мост је потопљен. Ајде то.

Био сам ту прошле године у мају кад су испразнили акумулацију у Горици. Видиш ли ову црквицу десно од моста? Што су њу потопили, што њу нису измјестили? И ове гробове? Зато што нико није ни питао Требињце. Држава тако одлучила.

Niko ne spominje Arslanagić most, nego upravo ovaj čiju si sliku postovao.
Inače sve identične slike sam postavila na forumu takođe lanjske godine kad sam bila na istoj lokaciji.
Znam čiji su spomenici i zašto krstovi stoje pored bivših spomenika, zašto kažem bivših, jer da si malo više razgledao okolinu vidio bi novo groblje dvadesetak metara pored puta a iznad lokacije gdje su sve kosti izmještene u nove spomenike. Možda ne bi ni ja primjetila da mi to jedan, koji se preziva Gudelj, nije rekao. Inače, svaki kvadratni metar obradive površine koji je potopljen je novčano izmiren svakoj porodici. A sigurno porodice ne bi čekale završetak izgrade hidrocentrale i brane i potapanje jezera a da prije toga ne izmjesti grobove. Prije nego je završeno sve, mještani su sa grobljem napravili i novu crkvu a ova mala je ostala tamo gdje jeste.

Citiraj:
Ма колики јалијаш био Кустурица, нема потребе да се пишу овакве глупости. Чуј, Кустурица добио орден Светог Саве од Требиња!?

Nigdje nikad niko nije ni rekao da je od Trebinja dobio order sv. Save jer nijedan grad ne dodjeljuje takve nagrade, ali se to jeste desilo u trebinjskoj opšini, tačnije u selu Mrkonjići, tačnije rodnom selu sv. Vasilija Tvrdoškog i Ostroškog, a na prijedlog vladike Grogorija, orden mu je uručio Patrijarh Irinej.
A vladika Grigorije stoluje nad eparhijom Zahumsko-hercegovačkom i primorskom, sa donedavnim sjedištem u Trebinju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]