shoole je napisao:
Талија, откуд ти ова информација? Конкретно. Ако не знаш сигурно, реци: "Чула ја од другарице на кафи"
Dvije osobe iz uže porodice rade tamo, pa znaju zbog čega pola godine nemaju "ocjenu" na LD. A ako u firmi ne znaju onda ne zna niko. A nije da im nije objašnjeno zbog kakvih ciljeva je firma izašla u susret izgradnji kompleksa u Višegradu.
Citiraj:
...Премјештен је Арсланагића мост кад је прављена акумулација за ХЕ Требиње 2. Овај мост је потопљен. Ајде то.
Био сам ту прошле године у мају кад су испразнили акумулацију у Горици. Видиш ли ову црквицу десно од моста? Што су њу потопили, што њу нису измјестили? И ове гробове? Зато што нико није ни питао Требињце. Држава тако одлучила.
Niko ne spominje Arslanagić most, nego upravo ovaj čiju si sliku postovao.
Inače sve identične slike sam postavila na forumu takođe lanjske godine kad sam bila na istoj lokaciji.
Znam čiji su spomenici i zašto krstovi stoje pored bivših spomenika, zašto kažem bivših, jer da si malo više razgledao okolinu vidio bi novo groblje dvadesetak metara pored puta a iznad lokacije gdje su sve kosti izmještene u nove spomenike. Možda ne bi ni ja primjetila da mi to jedan, koji se preziva Gudelj, nije rekao. Inače, svaki kvadratni metar obradive površine koji je potopljen je novčano izmiren svakoj porodici. A sigurno porodice ne bi čekale završetak izgrade hidrocentrale i brane i potapanje jezera a da prije toga ne izmjesti grobove. Prije nego je završeno sve, mještani su sa grobljem napravili i novu crkvu a ova mala je ostala tamo gdje jeste.
Citiraj:
Ма колики јалијаш био Кустурица, нема потребе да се пишу овакве глупости. Чуј, Кустурица добио орден Светог Саве од Требиња!?
Nigdje nikad niko nije ni rekao da je od Trebinja dobio order sv. Save jer nijedan grad ne dodjeljuje takve nagrade, ali se to jeste desilo u trebinjskoj opšini, tačnije u selu Mrkonjići, tačnije rodnom selu sv. Vasilija Tvrdoškog i Ostroškog, a na prijedlog vladike Grogorija, orden mu je uručio Patrijarh Irinej.
A vladika Grigorije stoluje nad eparhijom Zahumsko-hercegovačkom i primorskom, sa donedavnim sjedištem u Trebinju.