banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Maj 2012, 14:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To što si sad napisao nije isto kao kad si napisao "smrt pederima". Ni meni se ne sviđa pederluk,a naročito ne paradiranje istim ali ne smatram da ih treba tući,prebijati i ubijati. Dovoljno bi ih bilo ignorisati.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
ja mislim da to ne treba ignorisati, to je problem i bolest, i to treba slati na lijecenje, ljudi uvjek kazu da ne treba bjezati od problema, nego gledati kako ga rjesiti, znaci da bi to trebalo malo na sokolac ili neku drugu ustanovu i na lijecenje, pa makar i dozivotno, dok se god neizlijeci, nisam ni ja da ih tuku i gaze, ali kao i narkomane, komuna i zdrao

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 14:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Dobro,jesi li ti ikada čuo za uspješno izlječenog homoseksualca? Neku uspješnu terapiju ili lijek?

I jesi li ikad zavirio u bolnicu na Sokocu?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 14:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
pa vidis, kada neko poludi, a nema lijeka, on ostaje na trajnom lijecenju, takodje i sud takonekom koje psihicki nestabilan a pocinio neki zlocin, odredi mu lijecenj, a trajanje zavisi koliko je psihicki skrenuo i kakav je zlocin ili djelo napravio, tako da nevidim sta tu fali, nisam bio nikad na sokolcu

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Dvaput pominjes neki zlocin, psihicku nestabilnost . . .

maki stvarno lupas - ako je neko suprotne orijentacije nije po defaultu ni psihicki nestabilan, ni ubica, ni lopov , ni zlocinac . . .

Ako imas fobiju od gay osoba to mislim da mozes da promjenis ako bi pricao sa nekim ko je gay pa bi se uvjerio da je sasvim normalna osoba u vecini domena po kojima neku osobu mozes da definises kao drustveno prihvaljivu.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 15:13 
Administrator
Korisnikov avatar

maki065 je napisao:
pa vidis, kada neko poludi, a nema lijeka, on ostaje na trajnom lijecenju, takodje i sud takonekom koje psihicki nestabilan a pocinio neki zlocin, odredi mu lijecenj, a trajanje zavisi koliko je psihicki skrenuo i kakav je zlocin ili djelo napravio, tako da nevidim sta tu fali, nisam bio nikad na sokolcu

Znači neveruem...
Prvo i osnovno, seksualna sklonost nije mentalna bolest. Dok god tom sklonošću ne nanosiš štetu ili zlo nekome nije ni zločin. Drugo,kako tebe ugrožavaju pederi? Ali,kako te ugrožavaju direktno....Neću da čujem ono sranje o moralnim vrijednostima,razaranju braka kao osnovne ćelije društva ili sl. Veću štetu po to čini naša estrada nego svi pederi svijeta. Treće, Sokolac kao medicinska ustanova.....Pa pokušaj zamisliti najcrnju ludnicu koju si ikada vidio na filmu....e sad zamisli da tvoje dijete upute u nju jer je drugačijeg seksualnog opredjeljenja.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nešto mi se opet javlja da su motka i palica jedini lijek. :D Ili separacija,o tome sam već pisao ranije.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
рече ми један момак да су се у граду појавиле розе наљепнице на којима пише И Исус је можда био геј.

поред ових левата из антифе, још ми само овакви требају у граду.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja sam prije nepar godina sanjao kako guzim Denisa Rodmana. To me toliko uplašilo, da sam se zatvorio u ormar, i u njemu danima samo sjedio i razmišljao, povremeno popivši malo vode. Kad sam konačno skontao šta se sa mnom dešava i šta treba da činim, izašao sam iz ormara, pozvao mamu i tatu, sjeo sa njima i rekao, "mama, tata, upišite me da treniram košarku".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
Ljudi njih treba tuci ne ubiti ali tuci ... Peder si nek si ! Ali da mi setkate gradom i odrzavate parade :S E nece da moze ... Mislim ftw cemu potreba za paradom ? Samim prisustvom na tim paradama i sa tim bezobrazlukom oni traze batine ... Ja sam da se mi sa foruma organizujemo i napravimo sacekusu ...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ни ја нисам за насиље све док се мирно гузе у своја 4 зида. али када ми крену парадирати градом и борити се за тамо нека своја права и тражити да могу ући у брак и имати дјецу и када крену лијепити свакакве геј наљепнице по граду...е то је већ друга ствар. тада ме већ почињу нервирати

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Gamer je napisao:
Mislim ftw cemu potreba za paradom ?

Kako misliš for the win čemu potreba za paradom. Nekako se u pitanju nazire odgovor. Što se sačekuše tiče, jedno je kad te neko rokne na medal of honor a sasvim drugo kad se zaletiš na pešovana pa dobiješ po pičci, tu nema učitavanja pozicija i cheatova.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Gamer je napisao:
Ja sam da se mi sa foruma organizujemo i napravimo sacekusu ...

I da li bi nam objasnio šta bi time uradio? Tj šta bi se korisno postiglo.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bitno je da se druzimo :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Дени о оваквим стварима тешко да ћеш се моћи расправљати са нама балканцима. горе код вас у ШвеЦкој је стандард прозападњачко размишљање, слобода говора и слични фазони. и све је то лијепо када си у Шведској. али сада си на Балкану. наше полуострво, наш менталитет, наша правила :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izbacio bih ovu negativnu energiju koja se ovih dana nakupila ...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam ucio da je bog stvorio Adama i Evu a ne Adama i Stevu ...

To je bolest ... Sto rece neko gore dok su iza 4 zida boli me uvo ali cemu parade ?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Ja sam učio da je čovjek nastao od majmuna....

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Možda je čovjek mislio na neku drugu vrstu sačekuše, kao ono kad sačekaš bičarke petkom naveče...

Mene inače nerviraju ljudi koje sve nešto nervira. Kao što mrzim one koji mrze štrumf gumice. Ti me ljudi nerviraju čak više od pedera, jer žele da svoju nervozu uzdignu na nivo općeg zakonodavstva, a to me strašno nervira.

Vezano za ovo što Izzard reče, zamisli paradoksa, da od pedera dobiješ po pičci :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Шајин je napisao:
Дени о оваквим стварима тешко да ћеш се моћи расправљати са нама балканцима. горе код вас у ШвеЦкој је стандард прозападњачко размишљање, слобода говора и слични фазони. и све је то лијепо када си у Шведској. али сада си на Балкану. наше полуострво, наш менталитет, наша правила :D :D :D

Razumijem. Srbija je u prije nekih 600 godina bila jedna od najjačih zemalja u Evropi, ako ne i najjača, a Švedska rupa u kojoj su vladala varvarska pravila. A danas? Sve je to relativno i nikada ne znaš šta će biti sutra, ali narod treba da teži nekom boljitku, bar u svojim glavama. Ono što je Skandinavske narode održalo u teškim trenucima je hladna glava, to je ono što balkanci definitivno nemaju. Pročitaj kako su se Islanđani izvukli iz velike krize koja bi mogla ostaviti katastrofalne posljedice po njih.

Gamer je napisao:
Izbacio bih ovu negativnu energiju koja se ovih dana nakupila ...
Gamer je napisao:
Ja sam ucio da je bog stvorio Adama i Evu a ne Adama i Stevu ...

To je bolest ... Sto rece neko gore dok su iza 4 zida boli me uvo ali cemu parade ?

Tako se negativna energija ne izbacuje. Odeš na selo, pomogneš baki i djedu na polju, izbaciš malo snage i bićeš pravi patriota. Mnogo veći od onih koji lome i ruše zarad nekih suludih ideala.

Morate znati nešto, biću jednostavan, danas kad se ubaci priča o gej paradi narod će da razmišlja o tome a neće o stvarnim problemima. Kad vlast uradi ono što je u njihovoj moći - smanji korupciju, postavi dobre temelje za male investitore, poveća benificije za seljake jer su to nosioci jedne države, a malo manje gura sebi u džepove, kad se srede uslovi za normalan život, e onda ćemo raspravljati o gejevima. Znaš koliko sjeverne narode boli patka za istospolnim brakovima? Već cca 20 godina toga ima, ali je skoro zvanično odobreno. Njihova stvar, jako mali broj ih je i onako. Znam ih par, gejeva, lezbejki, ja to ne podržavam, ali sa njima sasvim normalno komuniciram. Moraš znati to, zabole sjevernjake za LGBT populacijom jer je njima bitno kako žive, da li im je život dobar, jesu srećni u porodici. Kao što bi jedan znameniti član rekao, ja neću da odvajam od usta danas da bi "možda" živio "sutra" dobro, zajebi te ideale.

Ali džabe, kada je većina takva, hoćete tući pedere i tako "štititi srpstvo"? Tucite ih, borite se, šta me briga, a džepovi sve tanji i tanji u Balkanaca. Nije to problem, trebate se fokusirati na neke mnogo bitnije stvari. Ali nekako najviše su mi sumnjivi ovi što stalno ponavljaju kao papagaji: "Pederi ovo, pederi ono, treba ih tući, kako je moguće da to pederi rade, pa uništavaju nas..." Koliko samo razmišljaju o gejevima, svaka druga rečenica o njima. A kad o nečemu stalno pričaš, u pozadini se često krije da je to možda predmet tvojih maštanja (ne tvojih, govorim uopšteno za ove velike srbe koji bi tukli sve pred sobom). Veoma su mi sumnjivi, veliki dio njih.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]