Шајин je napisao:
Razumijem. Srbija je u prije nekih 600 godina bila jedna od najjačih zemalja u Evropi, ako ne i najjača, a Švedska rupa u kojoj su vladala varvarska pravila. A danas? Sve je to relativno i nikada ne znaš šta će biti sutra, ali narod treba da teži nekom boljitku, bar u svojim glavama. Ono što je Skandinavske narode održalo u teškim trenucima je hladna glava, to je ono što balkanci definitivno nemaju. Pročitaj kako su se Islanđani izvukli iz velike krize koja bi mogla ostaviti katastrofalne posljedice po njih.
Gamer je napisao:
Izbacio bih ovu negativnu energiju koja se ovih dana nakupila ...
Gamer je napisao:
Ja sam ucio da je bog stvorio Adama i Evu a ne Adama i Stevu ...
To je bolest ... Sto rece neko gore dok su iza 4 zida boli me uvo ali cemu parade ?
Tako se negativna energija ne izbacuje. Odeš na selo, pomogneš baki i djedu na polju, izbaciš malo snage i bićeš pravi patriota. Mnogo veći od onih koji lome i ruše zarad nekih suludih ideala.
Morate znati nešto, biću jednostavan, danas kad se ubaci priča o gej paradi narod će da razmišlja o tome a neće o stvarnim problemima. Kad vlast uradi ono što je u njihovoj moći - smanji korupciju, postavi dobre temelje za male investitore, poveća benificije za seljake jer su to nosioci jedne države, a malo manje gura sebi u džepove, kad se srede uslovi za normalan život, e onda ćemo raspravljati o gejevima. Znaš koliko sjeverne narode boli patka za istospolnim brakovima? Već cca 20 godina toga ima, ali je skoro zvanično odobreno. Njihova stvar, jako mali broj ih je i onako. Znam ih par, gejeva, lezbejki, ja to ne podržavam, ali sa njima sasvim normalno komuniciram. Moraš znati to, zabole sjevernjake za LGBT populacijom jer je njima bitno kako žive, da li im je život dobar, jesu srećni u porodici. Kao što bi jedan znameniti član rekao, ja neću da odvajam od usta danas da bi "možda" živio "sutra" dobro, zajebi te ideale.
Ali džabe, kada je većina takva, hoćete tući pedere i tako "štititi srpstvo"? Tucite ih, borite se, šta me briga, a džepovi sve tanji i tanji u Balkanaca. Nije to problem, trebate se fokusirati na neke mnogo bitnije stvari. Ali nekako najviše su mi sumnjivi ovi što stalno ponavljaju kao papagaji: "Pederi ovo, pederi ono, treba ih tući, kako je moguće da to pederi rade, pa uništavaju nas..." Koliko samo razmišljaju o gejevima, svaka druga rečenica o njima. A kad o nečemu stalno pričaš, u pozadini se često krije da je to možda predmet tvojih maštanja (ne tvojih, govorim uopšteno za ove velike srbe koji bi tukli sve pred sobom). Veoma su mi sumnjivi, veliki dio njih.