banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2012, 00:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Preći će SRS prag, možda i Dveri. Možda ih poguraju glasovi iz inostranstva i sa Kosmeta. Ali SPS definitvno pobjednik izbora. Još ako Nikolić pobjedi u drugom krugu ima da se je8u oko izbora Vlade kao kod nas na nivou BiH.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 02:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
E živote, jebem li te. Proguta aždaha svetog Georgija. :(
Sve se skupilo, em uspela Đurđevdanska ''zamka'' da Srbi koji slave zbog obaveza i ne izađu na glasanje, em krađa, em glupi narod koji ja neznam, ili jede bunike ili ga truju nečim, pršću nekim nervnim gasom pa se narod u Srbiji rastavio s mozgom.
Strašno, katastrofa i potop za Srbiju i Srbe u njoj, ali i šire. :cry:

Kako baš to da ove antistrpske stranke malo iznad 5% i prođoše, a ove patriotske, malo ispod 5% i ne prođoše. Hmm baš mi je Radikali i Dveri imaju manje od 5%, a imali su više ljudi na mitinzima od demo(n)krata!? :( :cry: :angry4:

I evo noćašnje saopštenje Dveri:
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-p ... enzusa.php

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 08:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Srbija je sprdnja od države, a Srbi su bijeda od naroda, ustvari ja se sve manje poistovjećujem sa tim narodom preko Drine. Kako sam stariji uočavam da i nemamo puno sličnosti sa njima tamo, kako u kulturnom tako i u jezičkom smislu, a sve sam svjesnij da su nas Srbija i ti Srbi tamo samo uvaljivali u govna, počevši sa atentatom na austrijskog prijestolonaslijednika, kada su onog bijednog tuberana nagovorili na taj besmisleni čin, pa do "bolje rat nego pakt".

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
dukicas je napisao:
E živote, jebem li te. Proguta aždaha svetog Georgija. :(
Sve se skupilo, em uspela Đurđevdanska ''zamka'' da Srbi koji slave zbog obaveza i ne izađu na glasanje, em krađa, em glupi narod koji ja neznam, ili jede bunike ili ga truju nečim, pršću nekim nervnim gasom pa se narod u Srbiji rastavio s mozgom.
Strašno, katastrofa i potop za Srbiju i Srbe u njoj, ali i šire. :cry:

Kako baš to da ove antistrpske stranke malo iznad 5% i prođoše, a ove patriotske, malo ispod 5% i ne prođoše. Hmm baš mi je Radikali i Dveri imaju manje od 5%, a imali su više ljudi na mitinzima od demo(n)krata!? :( :cry: :angry4:

I evo noćašnje saopštenje Dveri:
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-p ... enzusa.php

Мој дукицаш,никаква ђурђевданска замка,глсало је опет 60%,што је добра излазност као и прошлих пута. Замка је што је српски народ у тешком сну из ког по свему судећи неће изаћи још дуго. Војводина јбна је била гора од Београда овај пут, практично су владајућим странкама донијели толико да нема шансе Николић у другом кругу,а да ће владу чинити они који су је чинили и досад,можда са додатком ЛДП-а.
Што се потопа тиче наставља се,почео је одавно. И треба донекле тако, нису ни заслужили боље кад су нерационални.
Жао ми је искрено радикала,ал шта да се ради,код њих ти је расцјеп тотални,тако да вјероватно је и сам Шешељ свјестан колико се лоше радило у СРСу претходних 3 године.

Што се Двери тиче од почетка сам говорио да они немају никакве шансе да пређу цензус (који је овај пут спуштен са 200 000 на 180 000) и опет нису успјели. Заправо узели су нешто гласова СРСу и нешто гласова СНСу то је њихов подухват био.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Može li meni neko objasniti kako je moguće da svi govore da je zemlja u krizi, da je narod sve siromašniji a DS opet pobjedi? Jesmo mi mentalno retardirani? Ajde da je od tih 25% nekih 5% koji padaju na propagandu i slično, ali ko čini ostalih KONSTANTNIH 20% na svakim izborima, u BG je to mnogo više. Ja imam teoriju da određenoj grupi ljudi ovo stanje odgovara, mudro ćute, a kada dođe vrijeme da se glasa, glasaju za DS, vjerovatno zbog lične koristi.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pošto izlazi 50-60% na izbore, onda je to 10-12% od ukupnog broja glasača. Ako uzmeš u obzir i maloljetne, onda ti je dovoljno i manje od 10% ukupnog broja stanovništva za tih 20%. Onaj ko je na vlasti uvijek ima par procenata prednosti, jer može koristiti državne institucije u kampanji...
Prikriveno ili otvoreno.
Mislim da je Đinđić otvoreno govorio nešto kao... da je njemu potrebno 15-20% ljudi koji vjeruju u neku ideju, i da oni mogu povući Srbiju...
Mislim da je dovoljno da u Srbiji Tadić kaže... buuuu ako ja ne pobedim eto sankcija i 10% glasa za njih :D

Meni je žao što Dveri nisu prešli granicu samo zbog toga da vidim da postoji volja za neku promjenu. Malo je falilo da prazni lističi pređu cenzus :)

Slika
Ovo za Tomo diplomiraj, uči za master je prejako :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 12:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nisam zadovoljan kad procitah ove rezultate jutros :(

koliko kapiram,samo je pitanje kome ce se dacic prikloniti,zutima ili naprednjacima?

vjerovatno onome ko dobije predsjednicke izbore,a posto tad nece biti Djurdjevdan,ima nade....

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zanimljivo je da na lokalnim izborima u Novom sadu i Beogradu LDP nije prešao izborni prag, a ni na pokrajinskim u Vojvodini. Dok je u Majdanpeku osvojio skoro 14% :)
Dveru u Čačku 15.5%, u Novom Sadu prešli izborni prag..
Palma u Jagodini preko 60%.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 13:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
koliko je imao onaj debeli tamburas?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.blic.rs/izbori-2012/vesti/11 ... Novom-Sadu
Pa desno biraj.

Najbolje što po LSV-u Dveri nisu prešli u NS, a za DS jesu :)
Ima oko 15 % u NS i oko 10% u Vojvodini.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 13:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Nema sanse da neverni Toma pobjedi Tadiju. Tadija je najjaci baja, men samo nije jasno sto svi seru da im je lose a glasaju za stranke koje su na vlasti.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Naprednjaci su opet pukli. Mislim da ce se rasformirati i formirati neku novu stranku :D jer nema sanse da ih se ista pita u srbiji u narednim godinama

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
koliko je imao onaj debeli tamburas?

CESID je najtačniji.

Slika

I jel baš nema nikakve šanse da SNS formira vladu?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ЛСВ у Новом Саду дуплирао изборни резултат из 2008.
да нам живи сепаратизам.
Двери у НС улазе у скупштину града али ми и даље није јасно како нису прешли цензус за парламент...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Srbija je ovakva postala građanskim ratom od 41' do 45', u tom ratu su uz pomoć sovjetskog saveza patriotske snage poražene i od tada Srbija propada u svakom smislu. Znači samo novim građanskim ratom situacija u Srbij se može popraviti i krenuti nabolje, naravno pod uslovom da patriote dobiju taj rat. Ja nemam više nikakvih dilema, Srbija i Srbi ako žele opstati moraju krenuti u totalni rat i čišćenje zemlje, međutim mene lično zaboli kita za to, ja se ionako već duže vrijeme ne osjećam djelom tog tamo naroda preko Drine, pun mi je kua te tamo ciganije, nisu ništa bolje ni zaslužili od ovoga što sada imaju.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
а је л се осјећаш припадником српског народа са ове стране дрине? јер оно, вођа овог народа који је популарнији него тадић тамо је отоврено подржао тог тадића неколико пута и ходао са њим по скуповима.
тако да ти је то исто..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 14:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
A OFM podržava Dodika. Ergo podržava i Tadića :lol: Ironijo slatka....

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko kae da podržavam Dodika, ja sam samo realan i govorim da na političkoj sceni RS-a nažalost nemamo jačeg političara niti ličnost od Dodika, svjestan sam isto tako da u Srbij, nažalost nema jačeg od Tadićija, čak bi rekao i da je dobar, samo da se ne izvinjava onoliko i da rastjera bagru oko sebe poput Ivice i ostalih parazita i hvatača zmajeva.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
nisam zadovoljan kad procitah ove rezultate jutros :(

koliko kapiram,samo je pitanje kome ce se dacic prikloniti,zutima ili naprednjacima?

vjerovatno onome ko dobije predsjednicke izbore,a posto tad nece biti Djurdjevdan,ima nade....

Ма то је готова ствар,капацитет Тадићија за наредни круг је 500 000 - 800 000 нових гласова,док је Томин дупло мањи,дакле реално је очекиват да Тадићи слави на крају са 3-4%,нажалост.

Дачкони ће се приклонит наредном предсједнику,тј. Тадићију,у ту владу ће можда ући и ЛДП,искључиво уколико УРС не буде хтио (што је равно чуду,јер њихова гузица увијек нађе мјеста).

Слободно се може рећи да је српска опозиција толико пала у ове четире године лоше владавине. А не треба заборавити да је и Вељо донио СНСу 3% гласова. Коштуница је захваљујући прије свега јужној Србији и Космету дошао на солидних 7%. Српска опозиција почиње личит на опозицију у РСу.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]