dukicas je napisao:
E živote, jebem li te. Proguta aždaha svetog Georgija.
Sve se skupilo, em uspela Đurđevdanska ''zamka'' da Srbi koji slave zbog obaveza i ne izađu na glasanje, em krađa, em glupi narod koji ja neznam, ili jede bunike ili ga truju nečim, pršću nekim nervnim gasom pa se narod u Srbiji rastavio s mozgom.
Strašno, katastrofa i potop za Srbiju i Srbe u njoj, ali i šire.
Kako baš to da ove antistrpske stranke malo iznad 5% i prođoše, a ove patriotske, malo ispod 5% i ne prođoše. Hmm baš mi je Radikali i Dveri imaju manje od 5%, a imali su više ljudi na mitinzima od demo(n)krata!?
I evo noćašnje saopštenje Dveri:
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-p ... enzusa.phpМој дукицаш,никаква ђурђевданска замка,глсало је опет 60%,што је добра излазност као и прошлих пута. Замка је што је српски народ у тешком сну из ког по свему судећи неће изаћи још дуго. Војводина јбна је била гора од Београда овај пут, практично су владајућим странкама донијели толико да нема шансе Николић у другом кругу,а да ће владу чинити они који су је чинили и досад,можда са додатком ЛДП-а.
Што се потопа тиче наставља се,почео је одавно. И треба донекле тако, нису ни заслужили боље кад су нерационални.
Жао ми је искрено радикала,ал шта да се ради,код њих ти је расцјеп тотални,тако да вјероватно је и сам Шешељ свјестан колико се лоше радило у СРСу претходних 3 године.
Што се Двери тиче од почетка сам говорио да они немају никакве шансе да пређу цензус (који је овај пут спуштен са 200 000 на 180 000) и опет нису успјели. Заправо узели су нешто гласова СРСу и нешто гласова СНСу то је њихов подухват био.