Citiraj:
Хомосексуалност није болест већ само другачији тип схватања сексуалности од стандардног условљен променама у односу хормона и хомосексуалци уопште нису криви због тога иако их ви радикали осуђујете непотребно. То је исто као осуђивање неког ко воли јабуке уместо банана, на пример.
1972 године је била болест,па се нашао неко паметан и ево већ 40 година рекао да није. А рекла је СМО из простог и јасног разлога,велике паре су ту одиграле улогу. Дакле просто ми је невјероватно да неко разуман може рећи како нешто што је вјековима било болест добило другачију формулацију.А при том живе људе стављат у паралелу са неживом природом.
Citiraj:
Ма будите националисти, поносите се, гуслајте по цели дан, само онда не кукајте зашто нема напретка. То се исто односи и на оне националисте из "педерације", не само на вас. Ја нисам националиста и поносим се тиме, има ли шта лоше у томе.
Добро ниси националиста,не волиш свој језик,обичаје,земљу,писмо,ти дефинитивно ниси националиста. Још ако не мрзиш ништа што је културно-историјско благо српског народа,онда ниси ни шовиниста. Браво за тебе!
Citiraj:
Kako me nerviraju supci kad kazu "ja nisam nacionalista, ali . . ." Jos se nije rodio na balkanu neko ko moze reci da nije nacionalista. Posebno kad se pojavi neko i pocne objasnjavati kako je bas srpski nacionalizam opasan, i kako zbog njega svi ostali postoje.
Ma more mrš !
Рокер управо тако. А најчешће за тим посежу заговорници Калајеве идеје стварања непостојеће босанске нације и језика! Нек бар неко на овом форуму логички размишља.
Citiraj:
Нема национализма код нас, осим на ријечима.
Зависи из ког угла посматрано. Или неко национализам замишља као екстремни елемент појединца,сукоб,физички конфликт??? Дакле итекако смо сви по природи националисти.
Citiraj:
Није проблем национализам, него проблем национализам за властити џеп
Чему контрадикторност??? Национализам је једно,интерес сасвим други појам. Корист трећи,а политика четврти. Све може бити у синтези,ал национализам никако не може имат више дефиниција!