banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 263 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2010, 19:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Brate Ihtuse, sve zavisi koliko si vremena spreman da čekaš na odgovor.
Čovek je na početku dao odgovor i uvek ga ponavlja na prošlim str. tako da i kad dobiješ odgovr biće suprotan učenju po Duhu.
Nemožeš tražiti od te verske grupacije da daje istinu kad ne stoji na njoj.
Draga mi je svaka osoba u toj zajednici ali dogma koju nose je neverovatno opasna, i dago mi je za citate koje i ti i Brat Damaskin(oprosti ali mi bolje zvuči)napisaste ali to kroz dogmu ne prolazi.

Maria poštujem i želim da uvidi zabludu i pokaje se radi spasenja ali to REDOVNO tako biva sa njima da žure negde kad im predočite istinu.Ovo je mleko što mu ponudih i to kap ali ni to ne pije
ovima kod mene sam davao hleb sa 7 kora i brzo završiše recitaciju pokupili čaure i nema ih.
Pokušavao sam ih shvatiti da bi im pomogao ali nkako mi nije išlo jer su mi ne shvatljivi kao ,vernici' Probem je što im podgrevaju ponos i tretiraju h kao elitu 144000 dok su svi ostali .....
I ko bi poželeo da izađe iz te bajke?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 01:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jan 2009, 19:22
ja bih ipak volio da on da neki odgovor

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 09:32 
Veteran
Veteran

Dok mpj bracika čeka odgovor rekao bih par stvari.

Za tu zajednicu reč Amagedon je ključ za pridobijanje ljudi.Armagedon predstavljaju kao sveopšti rat u celom svetu iz kojeg se mogu izvući samo oni što znaju Božije ime i postanu ,,svedoci''.
Da li je to jevanđele?

Za milenijum uče da će tad SVI vasksli biti 1000 godina učenici i popravljati se kako bi se udostojili večnog života.Naravno da će njihova imovina njih čekati do milenijuma i nastaviće sa svojim poslovima a moći će i da se prekvalifikuju :D

Setih se jednog od njih kako tužno govori o svom poslu koji ne voli ali onda radost i kaže kako je izabrao drugi posao kojim će se baviti u milenijumu.

Ko čeka obično i dočeka ali svedoka čekati je ... :D
Nauče ih šemi po kojoj moraju funkcionisati i to počinje kritikom drugih vadeći citate kojima etiketiraju ostale.Napad je najbolja odbrana.
Onda ide IME. Armagedon sa citatom i svojom nadgradnjom.
Poklanjanje literature i sve to umilno da bi njihove rečii izgled ostavili dobar tisak i otvorena vrata za ponovni dolazak.Ako želite ribu da upecate morate je mamčiti.

Ako im postavite ,neugodna''pitanja iz Pisma tad im pobrkate koncepciju u čipu pa vas brzo napustaju i ta pitanja predočavaju nadležnim kako bi se iznašao odgovor i ubacio u program pa ga svi naučili.Ako nađu odgovor stižu brzo a ako ne onda ćao...nema više svedočenja.
To su živi roboti koji recituju servirano i sve van tog programa je strano.Kreativno korišćenje razuma i glas Svetg Duha su im nepoznanice.Oni po šemi na ovaj stih odgovori onim stihom funkcionišu i ako im n predočite stih nervozni su jer ne mogu funkcionisati i naravno vi ste krivi za to.Pažljivim listanjem Marijevog i mog razgovora u ovoj i drugim mojim temama videćete taj rad u praksi.

Čekaj bate sretno bilo.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 11:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

al on je poceo temu, ne znam sta je problem, mozda si u pravu.I prije mi je jednostavno izignorisao post, znam da JS to rade, ali JA SAMO PISEM ONO STO JE U BIBLIJI.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 15:54 
Veteran
Veteran

da buraz ali nije u konceptu JS.
Moraš im navesti stih po broju a ne po smislu jer se oni igraju matematike i jednačine rešavaju po svojoj formuli.Krenu naglo i tako i staju.Obuka je za kratke staze bez prepona.Ako im ne avedeš broj izgube se jer ne mogu po šemi delovati a ako je broj kombinaciji sa nekim koji nemaju u šemi onda ćute.To ja samo dok ti čekaš....
Vidiš ja ne čekam odgovor na pitanja koja postavih i znam zašto.

Ako ti se posreći i dođu ti na vrata zaključaj vrata i NE PUSTAJ ih dok ti ne odgovore na sva pitanja već kad su SVEDOCI neka svedoče
Ako se setiš pitaj i zadnji stih iz Mateja i Marko 2.7
Pošalji koji par i do mene da mi svedoče koji dan :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 10:40 
Veteran
Veteran

Brate Ihtuse
čekaš li još odgovor?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 12:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

sam vidis,
a da nije covjek umro?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 18:42 
Veteran
Veteran

Probaj na PP pa ako se javi pozdravi ga.
Ako ne javi može biti svašta...Bog odlučuje. Bolje da je živ i nek piše jer je brat u ne znanju...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Naj gore je kad covjek trosi vrijeme uzalud, mislim on se uvjek hvalio "ja, Biblija, ovako pise..." i onda me nalozi, pa se zadam da kucam a on kako to JS rade, nesta.Ne kazem da nije imao neki odgovor, jer oni imaju to spremno vec, i nije da sam nesto ja licno pametan, nego se nada samo da se nije samo okrenuo a da nije razmislio o nekim stvarima.Mada vrijeme nije bilo uzlud sto se mene samog tice jer sam imao priliku da se zadubim u Rijec Boziju, koja covjeka uvijek iznenadi i okrijepi.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 18:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

mary juana je napisao:
pod broj jedan biblija je cjelovita knjiga, koja se kao takva i razumjeva, znači radnja se proteže od početka do kraja.
neki stih ili stavak izvađen iz konteksta ne mora da znači ništa i može da znači sve, ali isti taj stih ili stavak u kontekstu radnje i biblijskog značenja predstavlja upravo ono što i jeste.

što se tiče 12 poglavlja 1. korinćanima i duhovnih darova, o čemu ovo poglavlje uglavnom i govori.
različiti su duhovni darovi, a ipak je isti duh; različite su službe i djelovanja, a ipak je isti gospodin i isti bog. slično tome, postoje mnogi udovi u jednom ujedinjenom tijelu hristovom, i svaki ud treba drugog, kao i u ljudskom tijelu.
bog je stavio svaki ud na tijelu kako se njemu sviđa i svaki ima svoj vlastiti posao koji treba raditi, tako da "ne bi trebalo biti podjele u tijelu" (12:25).
kasnije se nastavlja o tome kako oni koji upotrebljavaju duhovne darove nisu ništa bez ljubavi, ali to je već 13. poglavlje.

IHTUS:
Biblija jeste cijela knjiga, ali pisac poslanice ima nekakav tok misli, ja vjerujem da na njemu neko ne sapuce na uho sta ce tacno napisti, nego on slijedi neki tok misli.Pisac je nadahnut Svetim Duhom, ali on u glavi ima temu i ideju o kojoj pise.Zato stih koji citiramo treba da je vezan prvenstveno za kontekst, u kome ga sam pisc svrstava.
Slazem se sa tobom da o tome 1.kor.12 i pise.

Od 1. do 11. stiha govori o duhovnim darovima, koj su vidimo nadprirodni.Interesantno je sto apostol pocinje time, da idoli kod kojih su nekada isli, ne govore.Dalje nastvlja o tome da Bog daje darove, i da On u svojoj sili na nadprirodan nacin ucestvuje u zajednici vjernih, kroz: cuda, prorostva, jezike, dar razlikovanja duhova itd.Za rzliku od idola Bog djeluje na nadrpirodan nacin.

Dalje 12. stih kaze:
12 Jer kao što je telo jedno i ude ima mnoge, a svi udi jednog tela, premda su mnogi, jedno su telo: tako i Hristos.
Pravi poredjenje sa tijelom, u kome za svakog ima mjesto, tako da se ne moraju sukobiti jer imaju razlicite sluzbe.
Ko je to tijelo?To su SVI vjernici, to jest Crkva, zajednica vjernih, jer se apostol obraca zivim ljudima na zemlji, u korintu.
13.Jer jednim duhom mi se svi krstismo u jedno telo, bili Jevreji, ili Grci, ili robovi, ili sami svoji; i svi se jednim Duhom napojismo.

Od 14.-26. govori o skladu unutar zajednice, gdje ne treba da bude suparnistva, nego uzajamnog pomaganja

Ne postoji posebno Hristovo tijelo, bar ne u ovom tekstu jer kaze:

27 A vi ste telo Hristovo, i udi među sobom.

28 I jedne dakle postavi Bog u crkvi prvo apostole, drugo proroke, treće učitelje, a potom čudotvorce, onda darove isceljivanja, pomaganja, upravljanja, različne jezike.

Tijelo Hristovo je crkva, koja ima razlicite( nadprirodne) darove, ali su jedno.
Ove darove Bog razdjeljuje i time cini, razlicite udove jednoga tijela, Hrista.

18.Ali Bog postavi sve ude u telu kako je koga hteo.

Nigdje u poglavlju ne govori o posebo izabranim clanovima, a jos manje o 144000.

Poslednji put menjao ihtus dana 24 Maj 2010, 18:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 18:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

mary juana je napisao:
pod broj jedan biblija je cjelovita knjiga, koja se kao takva i razumjeva, znači radnja se proteže od početka do kraja.
neki stih ili stavak izvađen iz konteksta ne mora da znači ništa i može da znači sve, ali isti taj stih ili stavak u kontekstu radnje i biblijskog značenja predstavlja upravo ono što i jeste.

što se tiče 12 poglavlja 1. korinćanima i duhovnih darova, o čemu ovo poglavlje uglavnom i govori.
različiti su duhovni darovi, a ipak je isti duh; različite su službe i djelovanja, a ipak je isti gospodin i isti bog. slično tome, postoje mnogi udovi u jednom ujedinjenom tijelu hristovom, i svaki ud treba drugog, kao i u ljudskom tijelu.
bog je stavio svaki ud na tijelu kako se njemu sviđa i svaki ima svoj vlastiti posao koji treba raditi, tako da "ne bi trebalo biti podjele u tijelu" (12:25).
kasnije se nastavlja o tome kako oni koji upotrebljavaju duhovne darove nisu ništa bez ljubavi, ali to je već 13. poglavlje.

IHTUS:
Slazem se sa tobom, da apostol kaze da bez ljubavi darovi ne znace mnogo, tj. da je ljubav veca od darova, tako da se niko ne bi uznosio darovima.
Ali bozija sila i djelovanje unutar zjednice su potrebni, cuda, prorostva, razlikovanje duhova itd. jer nas Bog nije kao idoli koji cute, nego nam Bog pomaze kao zajednici kroz darove, da bi se izgradili.
Zato ap.Pavle poslije 13. poglavlja opet nastavlja u 14.:
1 Držite se ljubavi, a starajte se za duhovne darove, a osobito da prorokujete.

Dali vjerujes da Bog cini natprirodne stvari u zajednici vjernih, crkvi?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 18:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ovako JS eskiviraju.
Ja sam samo pisao sto stoji u Bibliji.

Ja mislim da se on krstio, i sad mu nedaju da otkriva njihovu "teologiju" tj. neznanje onoga sto pise u Bibliji.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Mar 2012, 00:02
POSTANAK 1,26

Stvaranje je opisano u POSTANAK 1:1-31,
a oni koji vjeruju u Trojstvo i Trojednakost, odmah se vezuju na;

Postanak 1,(26) I reče Bog: "Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična, da bude gospodar ribama morskim, pticama nebeskim i stoci - svoj zemlji - i svim gmizavcima što puze po zemlji!"

Vezuju se na Načinimo čovjeka – da je u množini!
Da, je, u množini je,
ali je do tada 25 stihova u jednini,
gdje se govori o ostalom stvaranju
, ali to tada ti zaboravljaju.
----------------------------------------------------------------
Ali takvi izbjegavaju i da čitaju dalje;

(27) Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, - BOG STVORI ČOVJEKA
na sliku Božju on ga stvori, - BOG NA SVOJU SLIKU STVORI ČOVJEKA
muško i žensko stvori ih. - BOG STORI MUŠKO I ŽENSKO

Sljedeći stih je jednina!
Bog Jedini je Stvoritelj svega!
Piše jasno i glasno više puta – Bog je Stvoritelj Jedini.

Bog Otac Jahve je stvorio čovjeka – ne Isus, jasno piše!
U 27. stihu se ponavlja 3 x da je Jedini Bog Otac Jahve stvorio čovjeka.On Sam Jedini Stvoritelj.

Nema množine.

Svi ostali stihovi, do 31. su – Jednina!
Nastavak je Drugi izvještaj o Stvaranju – sve u jednini!

------------------------------------------------------------------------

Da pojasnim – kaže Bog Otac Jahve u množini! Znači netko je sa Njime.
Tko je to – ne znamo. Nije rečeno. Da je važno – pisalo bi.

Ono što je važno – u Bibliji piše na jako puno mjesta, da se ureže!
To je mogao biti Sin, ili Anđeli, ili neko treći. Nije važno za nas.
----------------------------------
U Jobu Bog Otac kaže tko je s njime;

(6) Jednoga dana dođu sinovi Božji da stanu pred Jahvu, a među njima pristupi i Satan.
Ali je najvažnije da piše da je sve stvorio Jedan Jedini Stvoritelj Bog Otac Jahve,
a ne Sin Isus Krist.

Tu množinu mogu predočiti – vozač vozi auto i kaže suvozaču – idemo (množina) skrenuti desno.
Suvozač može biti za to ili ne, ali će biti kako vozač napravi, ne suvozač!

Gornje dokazuje da pobornici Trojstva u ovom stihu nemaju nikakve argumente da podrže svoje stavove.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:56 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
piramida...ovo su tvoje rijeci..

"Koji su ti?Svaka mala zajednica kaže,pa to smo mi,nas je malo.Nije na meni da sudim,na meni je da opomenem brata da se spasi."

u 10 tacaka tvoju nauku, biblijsko ucenje ako mozes napisati..isto tako kako se moze spasiti..jel mozes napisati?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 00:03 
staromodan
Korisnikov avatar

piramida4 je napisao:

(6) Jednoga dana dođu sinovi Božji da stanu pred Jahvu, a među njima pristupi i Satan.
Ali je najvažnije da piše da je sve stvorio Jedan Jedini Stvoritelj Bog Otac Jahve,
a ne Sin Isus Krist.

Tu množinu mogu predočiti – vozač vozi auto i kaže suvozaču – idemo (množina) skrenuti desno.

Gornje dokazuje da pobornici Trojstva u ovom stihu nemaju nikakve argumente da podrže svoje stavove.

:lol: :lol: :lol:
to sto je u Jovu zapisano da u jednom momentu pristupio Sotona nema veze sa temom...prestani kopirati islamske teologe, jer se ocito vidi nepovezanost..

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 00:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

spavac je napisao:
piramida...ovo su tvoje rijeci..

"Koji su ti?Svaka mala zajednica kaže,pa to smo mi,nas je malo.Nije na meni da sudim,na meni je da opomenem brata da se spasi."

u 10 tacaka tvoju nauku, biblijsko ucenje ako mozes napisati..isto tako kako se moze spasiti..jel mozes napisati?

Čitaj.
Već sam više puta napisao.

Ali nije meni teško za tebe ponoviti.

2008. god. u 50. god. života
sam se obratio po Bogojavljanju.
2 god. bio sam u toj Crkvi gdje mi se Bog obratio.
To je Evanđeoska Pentekostna Crkva.

Exkomunicirali su me nakon 2 godine.
Po Božjoj naredbi počeo sam čitati Bibliju,
i ubrzo uvidio da ono što se propovjeda i radi,
ne piše u Bibliji.

Sam sam.
Ne idem u niti jednu Crkvu.

Nema 10 točaka.
Samo ima Biblija -cijela.

Ali nema nigdje Trojstva i Trojednakosti.
Nema TT!

Trojstvo je najveća Sotonina prevara.

Ne vjeruješ više u Boga Oca Jahvu,
već vjeruješ u Sina Njegova.

Mislim da se to neće sviđati Ocu
kad jednog dan stupiš pred Sud.

Kad jednom dođeš na Nebo - kome ćeš se pokloniti?
Bogu Ocu Jahvi,
ili Njegovu Sinu - Isusu Kristu?

Kome?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 00:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

spavac je napisao:
piramida4 je napisao:

a ne Sin Isus Krist.

:lol: :lol: :lol:
to sto je u Jovu zapisano da u jednom momentu pristupio Sotona nema veze sa temom...prestani kopirati islamske teologe, jer se ocito vidi nepovezanost..

Ti meni govoriš da nešto nema veze s temom?
Pa nisam baš primijetio da direktno odgovaraš kad te se nešto pita.

Gornje je dokaz da Bog nije sam na Nebu.
Netko je uvijek sa Njime,
odnosno - On je uvijek sveprisutan.

Gornje primijeni u Postanak 1,26
kada Bog govori u množini.
Kome govori?
Da li piše?

Da li piše da govori sam sa sobom?
Da li piše da govori sa Isusom?
Ne piše da govori sa Isusom.
Kako onda možeš reči da je to dokaz za TT?

Gdje ti je taj dokaz?
Ma nemaš ništa!
Ne daješ nikakve stihove,
samo svoje krivo mišljenje.

spavac je napisao:
[prestani kopirati islamske teologe, jer se ocito vidi nepovezanost..

Znam da te smeta kad je netko u pravu.
To grize čovjeka - to se zove savjest.

Islam je u pravu što se tiče da ne postoji TT.
JS su u pravu što tvrde da ne postoji TT.

To je nepobitna istina.

Daj stih - trojstvo, trojedini, Sin tvrdi za sebe - ja sam Bog,
Sveti Duh - Bog???????????????????????????????????????

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 00:38 
staromodan
Korisnikov avatar

Matej 12:31
" Zato vam kažem: svaki greh i hula oprostiće se ljudima; a na Duha Svetog hula neće se oprostiti ljudima.

ti rece da samo citas Bibliju i da nista ne dodajes, nikakvu toplu vodu..ocigledno ne citas dobro.

10 tacaka, zamoljen si prijateljski ako mozes napisati..prva je poznata..
1. ne vjerujes u trojstvo - ovo sam skontao, ostalih 9 tacaka dopisi..

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 01:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

spavac je napisao:
" Zato vam kažem: svaki greh i hula oprostiće se ljudima; a na Duha Svetog hula neće se oprostiti ljudima.

ti rece da samo citas Bibliju i da nista ne dodajes, nikakvu toplu vodu..ocigledno ne citas dobro.

10 tacaka, zamoljen si prijateljski ako mozes napisati..prva je poznata..
1. ne vjerujes u trojstvo - ovo sam skontao, ostalih 9 tacaka dopisi..

Kako znaš da ih treba biti 10?
Napisat ću svih 10:

----------------------------------------------------
DESET BOŽJIH ZAPOVJEDI

Deset zapovijedi
IZLAZAK 20, Onda Bog izgovori sve ove riječi:

PRVA:

(2) "Ja sam Jahve, Bog tvoj,.
JAHVE JE TVOJ BOG – NE ISUS, NE SVETI DUH
koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva
BOG JAHVE TE IZVEO IZ EGIPTA – NE ISUS, NE SVETI DUH
(3) Nemoj imati drugih bogova uz mene.
NEMOJ IMATI ISUSA ILI SVETOG DUHA KAO BOGA UZ MENE JAHVU BOGA

DRUGA:

(4) Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom.
5) Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj,.
BOG JE SAMO JAHVE - NE ISUS, NE SVETI DUHBog sam ljubomoran
BOG JAHVE JE LJUBOMORAN – NE ISUS, NE SVETI DUH
Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena,
BOG JAHVE KAŽNJAVA GRIJEHE – NE ISUS, NE SVETI DUH
(6) a iskazujem milosrđe tisućama.
BOG JAHVE JE MILOSRDAN
koji me ljube
KOJI LJUBE BOGA JAHVU
i vrše moje zapovijedi
KOJI VRŠE ZAPOVIJEDI BOGA JAHVE – NE ISUSA, NE SVETOG DUHA

TREĆA:

(7) Ne uzimaj uzalud imena Jahve, Boga svoga,
NE GOVORI UZALUD IMENA JAHVE KOJI JE TVOJ BOG –
- NE ISUS, NE SVETI DUH

jer Jahve ne oprašta onome koji uzalud izgovara ime njegovo.
BOG JAHVE NE PRAŠTA - NE ISUS, NE SVETI DUH

ČETVRTA:

(8) Sjeti se da svetkuješ dan subotni.
(9) Šest dana radi i obavljaj sav svoj posao.
(10) A sedmoga je dana subota, počinak posvećen Jahvi, Bogu tvojemu.
POSVEĆENA JAHVI BOGU - NA ISUSU, NE SVETOM DUHU!
Tada nikakva posla nemoj raditi: ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živina tvoja, niti došljak koji se nađe unutar tvojih vrata.
(11) Ta i Jahve je šest dana stvarao nebo, zemlju i more i sve što je u njima, a sedmoga je dana počinuo.
BOG JAHVE JE STVARAOC - NE ISUS, NE SVETI DUH
Stoga je Jahve blagoslovio i posvetio dan subotni.
BOG JAHVE JE BLAGOSLOVIO I POSVETIO - NE ISUS, NE SVETI DUH

PETA:

(12) Poštuj oca svoga i majku svoju da imadneš dug život
BOG JAHVE TI DAJE DUG ŽIVOT - NE ISUS, NE SVETI DUH
na zemlji koju ti da Jahve, Bog tvoj.
BOG JAHVE TI JE DAO ZEMLJU - NE ISUS, NE SVETI DUH

ŠESTA:

(13) Ne ubij!

SEDMA:

(14) Ne učini preljuba!

OSMA:

(15) Ne ukradi!

DEVETA:

(16) Ne svjedoči lažno na bližnjega svoga!

DESETA:

(17) Ne poželi kuće bližnjega svoga! Ne poželi žene bližnjega svoga; ni sluge njegova, ni sluškinje njegove, ni vola njegova, ni magarca njegova, niti išta što je bližnjega tvoga!"

-------------------------------------------

Evo - to je to.

---------------------------

A možeš mi sada ti dati 10 svojih,
ili tvoje sekte.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 01:22 
staromodan
Korisnikov avatar

spavac je napisao:

ti rece da samo citas Bibliju i da nista ne dodajes, nikakvu toplu vodu..ocigledno ne citas dobro sta pise u Bibliji..

zamoljen si prijateljski ako mozes napisati u sta vjerujes..prva je poznata..
1. ne vjerujes u trojstvo - ovo sam skontao, ajd navedi jos nekoliko stvarih vezano za tvoju nauku..

2. vjerujes u vjecni oganj, pa kontam vjerujes i u vjecni pakao il grijesim ovo za pakao

ponovi, posto ti broj 10 ne odgovara sopstveni post sam prepravio..Mt 12 vidim isto ti ne odgovara..malo ozbiljnosti..ako ti je tesko navesti nekoliko tacaka onda kazi slobodno da ne zelis napisati i prica zavrsena..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 263 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]