spavac je napisao:
Matej 12:31
" Zato vam kažem: svaki greh i hula oprostiće se ljudima; a na Duha Svetog hula neće se oprostiti ljudima.
ti rece da samo citas Bibliju i da nista ne dodajes, nikakvu toplu vodu..ocigledno ne citas dobro.
10 tacaka, zamoljen si prijateljski ako mozes napisati..prva je poznata..
1. ne vjerujes u trojstvo - ovo sam skontao, ostalih 9 tacaka dopisi..
Kako znaš da ih treba biti 10?
Napisat ću svih 10:
----------------------------------------------------
DESET BOŽJIH ZAPOVJEDI
Deset zapovijedi
IZLAZAK 20, Onda Bog izgovori sve ove riječi:
PRVA:(2) "Ja sam Jahve, Bog tvoj,.
JAHVE JE TVOJ BOG – NE ISUS, NE SVETI DUHkoji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva
BOG JAHVE TE IZVEO IZ EGIPTA – NE ISUS, NE SVETI DUH(3) Nemoj imati drugih bogova uz mene.
NEMOJ IMATI ISUSA ILI SVETOG DUHA KAO BOGA UZ MENE JAHVU BOGADRUGA:(4) Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom.
5) Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj,.
BOG JE SAMO JAHVE - NE ISUS, NE SVETI DUHBog sam ljubomoran
BOG JAHVE JE LJUBOMORAN – NE ISUS, NE SVETI DUHKažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena,
BOG JAHVE KAŽNJAVA GRIJEHE – NE ISUS, NE SVETI DUH (6) a iskazujem milosrđe tisućama.
BOG JAHVE JE MILOSRDAN koji me ljube
KOJI LJUBE BOGA JAHVUi vrše moje zapovijedi
KOJI VRŠE ZAPOVIJEDI BOGA JAHVE – NE ISUSA, NE SVETOG DUHATREĆA:(7) Ne uzimaj uzalud imena Jahve, Boga svoga,
NE GOVORI UZALUD IMENA JAHVE KOJI JE TVOJ BOG –
- NE ISUS, NE SVETI DUHjer Jahve ne oprašta onome koji uzalud izgovara ime njegovo.
BOG JAHVE NE PRAŠTA - NE ISUS, NE SVETI DUHČETVRTA:(8) Sjeti se da svetkuješ dan subotni.
(9) Šest dana radi i obavljaj sav svoj posao.
(10) A sedmoga je dana subota, počinak posvećen Jahvi, Bogu tvojemu.
POSVEĆENA JAHVI BOGU - NA ISUSU, NE SVETOM DUHU!
Tada nikakva posla nemoj raditi: ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živina tvoja, niti došljak koji se nađe unutar tvojih vrata.
(11) Ta i Jahve je šest dana stvarao nebo, zemlju i more i sve što je u njima, a sedmoga je dana počinuo.
BOG JAHVE JE STVARAOC - NE ISUS, NE SVETI DUHStoga je Jahve blagoslovio i posvetio dan subotni.
BOG JAHVE JE BLAGOSLOVIO I POSVETIO - NE ISUS, NE SVETI DUHPETA: (12) Poštuj oca svoga i majku svoju da imadneš dug život
BOG JAHVE TI DAJE DUG ŽIVOT - NE ISUS, NE SVETI DUHna zemlji koju ti da Jahve, Bog tvoj.
BOG JAHVE TI JE DAO ZEMLJU - NE ISUS, NE SVETI DUHŠESTA:(13) Ne ubij!
SEDMA:(14) Ne učini preljuba!
OSMA:(15) Ne ukradi!
DEVETA:(16) Ne svjedoči lažno na bližnjega svoga!
DESETA:(17) Ne poželi kuće bližnjega svoga! Ne poželi žene bližnjega svoga; ni sluge njegova, ni sluškinje njegove, ni vola njegova, ni magarca njegova, niti išta što je bližnjega tvoga!"
-------------------------------------------
Evo - to je to.
---------------------------
A možeš mi sada ti dati 10 svojih,
ili tvoje sekte.